Har du brug for at konvertere video til MP3?

Prøv en gratis online video til MP3-konverter.

For at konvertere din video til MP3 online skal du bare tilføje din fil til serviceformularen. Du kan også bruge en gratis Video-til-MP3-konverter fra Movavi.

Convert to

Sådan konverteres en video til MP3 med Movavi Video Converter til Windows og Mac

6 160

Konvertering mellem forskellige videoformater er noget, mange konverteringssoftwarepakker kan håndtere. Men nogle gange kan du have brug for en videokonverter til kun at udtrække musikken fra en videofil.

Her er nogle almindelige situationer, du kan støde på:

Vil du gemme musikken fra en film?

Vil du gemme en koncert eller et foredrag bare som en lydfil?

Vil du lave en tegnefilm eller en film om til et hørespil?

Denne hurtige, brugervenlige software understøtter mere end 180 formater, så du kan gå ud over videokonvertering til MP3 og andre lydformater. Du kan også konvertere filer til WMV, AVI, DVD og mange flere videoformater med resultater af høj kvalitet. Movavi Video Converter lader dig ikke kun ændre filformatet, men også klippe dele af en video ud for kun at konvertere de elementer, du ønsker, ændre størrelse og forbedre film, klip eller enhver anden form for video.

Download dette video-til-MP3-konverteringsprogram til Windows eller Mac lige nu, og find ud af, hvordan du konverterer en video til MP3 i fire enkle trin.

Trin 1. Installer MP3-videokonverteren

Download video-til-MP3-konverteren, og installer programmet på din pc eller Mac.

Trin 2. Vælg en fil til konvertering

Start videokonverteren for at få oprettet MP3-filer fra dine videoer. Klik på knappen Add Media i øverste venstre hjørne og derefter på Add Video. Vælg en eller flere filer, som du vil konvertere fra video til MP3.

Trin 3. Vælg MP3-format og indstillinger

Klik på fanen Audio, og åbn gruppen MP3. Du vil se en række forudindstillinger med forskellige bitrate-parametre. Du kan enten vælge forudindstillingen MP3 - Original bitrate, som kopierer alle parametre fra originalen, eller en anden bitrate, som vil påvirke output-lydkvaliteten. Husk på, at jo højere bitrate og kvalitet, jo større bliver den resulterende fil. Du kan også gemme udpakkede lydspor og sange i andre populære lydformater som OGG, WAV, FLAC og meget mere.

Trin 4. Konverter videoen til MP3 og gem den

Vælg den mappe, hvor du vil gemme de konverterede filer, ved at klikke på knappen Gem til. Tryk derefter på Konverter for at konvertere videofilen til MP3. Processen kan tage fra et til flere minutter, afhængigt af filstørrelsen og antallet af filer, der konverteres. Husk, at du lige så nemt kan ændre dine store videoer til MP3.

Når konverteringen af dine videoer til MP3 er færdig, gemmes den udpakkede lyd, og mappen med de gemte MP3-filer åbnes automatisk.

Det er alt, hvad der er at gøre! Nu kan du lave videoer om til MP3-filer eller ændre ethvert andet medieformat med blot et par klik!

Sådan konverterer du YouTube-videoer til MP3-filer

Download af YouTube-videoer kan være en god måde at gemme dine yndlingsklip, der er offentliggjort på denne videohostingtjeneste. Det er dog kun lovligt, hvis du har udtrykkelig tilladelse fra ejeren af ophavsretten. Uautoriseret download af videoindhold fra platformen er forbudt i henhold til dens servicevilkår.

En anden mulighed er at konvertere YouTube-videoer til MP3-filer med et populært program. Ofte anbefalede konverteringsværktøjer inkluderer følgende:

• YouTubetoMP3

• MP3Skull

• 4K Video Downloader

• YtMp3

• Y2mate

• Freemake Video Converter

Du skal huske på, at valget af den bedste YouTube-til-MP3-konverter afhænger af dine mål og tekniske evner. Online-konvertere er normalt bedre til konvertering af en enkelt fil. I tilfælde af flere store filer bør du overveje at downloade et dedikeret desktop-program. De er hurtigere og mere pålidelige. Valget er dit.

Movavi Video Converter

Den ideelle måde at få dine medier i det format, du har brug for!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan konverterer man video til lyd på en Mac?

Prøv Mac-versionen af Movavi Video Converter. Et gratis desktop-alternativ er VLC media player, som også findes til macOS og er god til at konvertere video til MP3. Hvis du ikke vil installere noget software, kan du bruge en online video-til-MP3-konverteringstjeneste – men husk, at de fleste online-apps har begrænsninger på antallet og størrelsen af filer til konvertering.

Hvordan konverterer man flere videofiler til MP3?

Movavi Video Converter til Windows eller Mac kan hurtigt ændre video til MP3 i store mængder. Et andet desktop-program, der kan konvertere flere filer, er VLC media player. Vælg den, du foretrækker.

Er det lovligt at downloade musik fra YouTube i MP3?

Ja og nej. Det er teknisk set lovligt at konvertere en YouTube-video til MP3 og beholde den i sin personlige samling. Men det er i strid med USA's ophavsretslovgivning at bruge en video-til-MP3-downloader til at hente YouTube-musikvideoer og beholde dem, selv til privat brug. Så vær opmærksom på konsekvenserne, og overvej dine muligheder.

Hvordan kan jeg konvertere en video til MP3 offline?

Du skal downloade en hvilken som helst desktop video-til-MP3 konverteringssoftware, da det ikke kræver en internetforbindelse. Prøv Movavi Video Converter til Windows eller Mac. Det er nemt at bruge, hurtigt og pålideligt.

Alt, du skal gøre, er at følge disse fire trin.

1. Download og kør den relevante version af programmet.
    Download Movavi Video Converter til Windows
    Download Movavi Video Converter til Mac

2. Træk og slip din videofil ind i app-vinduet.

3. Klik på fanen Audio, vælg gruppen MP3-forudindstillinger, og vælg derefter den relevante MP3-forudindstilling fra listen.

4. Tryk på knappen Konverter for at starte konverteringsprocessen. Din MP3-fil vil være klar i løbet af få minutter.

Hvordan konverterer man videoer til MP3 gratis?

Du kan gøre det enten online eller offline. At bruge en gratis online video-til-MP3-konverter er en god mulighed, men den har normalt en række begrænsninger med hensyn til størrelse og mængde af filer, som du kan uploade. Sådanne onlinetjenester omfatter Zamzar, FreeConvert.com, Convertio, online-convert.com og mange andre. Alternativt kan du downloade en gratis video-til-MP3-konverter til skrivebordet – som VLC media player.

Følg nedenstående trin for at konvertere en video til MP3 med VLC.

1. Installer og start programmet.
    Download VLC

2. Vælg Medier > Konverter / Gem.

3. Klik på Tilføj, og søg efter den videofil, du vil lave om til MP3.

4. Klik på Konverter / Gem nedenfor.

5. I en anden dialogboks skal du vælge Konverter og derefter vælge Lyd - MP3 fra listen Profil.

6. Skriv et navn til din MP3-fil, og tryk på Start. Konverteringen vil være færdig om et par minutter.