Sådan udtrækker du lyd fra video

Brug denne online lydudtrækker!

Uddrag lyd fra video online og gratis med blot et par klik. Hvis din fil er for stor til at rippe lyd fra video med online-værktøjet, kan du prøve desktop-programmet.

Convert to
4 778

Er du nogensinde stødt på lyd, som du gerne ville bruge, men aldrig kunne, fordi den var knyttet til en video? Leder du efter en praktisk måde at adskille den ønskede lyd fra videoen på?

Vi har givet dig ti brugervenlige muligheder for at udtrække lyd fra MP4, MKV, WMV, MOV, FLV, AVI og andre formater. Nu kan du nemt udtrække den lyd, du ønsker, uden besværet med at håndtere den ledsagende video.

De 9 bedste lydudtræk [gratis & online inkluderet]

Her er en oversigt over gennemprøvet software, der kan bruges til at udtrække lyd. Mange af disse er gratis og let tilgængelige online, så vælg med omhu.

1. Movavi Video Converter – bedst til begyndere og professionelle brugere til konvertering fra TS til MP4
  2. VLC – bedst til alle, der ønsker at udføre grundlæggende redigeringer eller tilføje logo/tekst til videoer
  3. Audacity – bedst til professionel lydredigering
  4. FFmpeg – bedst til brugere med en vis erfaring og viden om videokonvertering.
  5. Windows Movie Maker – bedst til brugere af ældre Windows-enheder
  6. 123Apps – bedst til online-konverteringer
  7. AVS4YOU – bedst til enkel redigering af lyd og video
  8. QuickTime – bedst til enkel skærmoptagelse på Mac
  9. AoA Audio Extractor – bedst til ældre versioner af Windows

Her er, hvad Movavi Content Team gør for kun at give dig verificerede oplysninger:

• Når vi udvælger produkter til vores anmeldelser, undersøger vi både efterspørgsel og popularitet.

• Alle produkterne i denne artikel er blevet testet af vores team.

• Når vi tester, sammenligner vi nøgleegenskaber, herunder understøttede input- og outputformater, kvalitetstab ved konvertering og andre vigtige funktioner.

• Vi studerer brugeranmeldelser fra populære anmeldelsesplatforme og gør brug af disse oplysninger, når vi skriver vores produktanmeldelser.

• Vi indsamler feedback fra vores brugere og analyserer deres meninger om Movavi-software såvel som produkter fra andre virksomheder.

disclaimer_person

Operativsystem: tilgængelig til Windows PC og Mac.

Movavi Video Converter er den mest anerkendte audio extractor, der understøtter forskellige medieformater, herunder AVI, MP4, FLV, MKV, M4V, MOV og mange flere. Det giver dig også mulighed for at rippe lyd fra videoer, film eller korte klip og konvertere dem til MP3, M4R, FLAC, AAC og andre lydformater.

Denne software understøttes af de nyeste Intel-, NVIDIA- og AMD-teknologier og tilbyder høje konverteringshastigheder, samtidig med at den sikrer, at lydkvaliteten ikke påvirkes på trods af denne hurtige konverteringshastighed. Derudover giver den en brugervenlig grænseflade, kraftfulde funktioner og nem redigering af de udpakkede lydspor. [1]

Sådan bruger du Movavi Video Converter

1. Download, installer og start Movavi Video Converter.

2. Klik på Add Media, vælg Add video, og vælg derefter filer, og klik på Open.

3. Klik på fanen Audio for at vælge det passende outputformat.

4. Vælg den ønskede mappe, hvor du vil gemme filen, og klik derefter på Convert.

5. Når processen med at fjerne lyd fra video er færdig, åbner MP3 Extractor automatisk mappen.

Fordele:

• Konverterer over 180 forskellige medieformater uden tab af kvalitet

• Udtrækker lyd fra videofiler med en halsbrækkende konverteringshastighed og gemmer dem som MPS/WMA, der kan afspilles på en række MP3-afspillere

Ulemper:

• Begrænsede lydeffekter

2. VLC

Operativsystem: Windows, macOS, Linux, Android, iOS

VLC er en gratis medieafspiller på tværs af platforme og et mediestreamingværktøj, der gør det muligt at konvertere mediefiler til forskellige formater. Du kan bruge det til at fjerne lyd fra videofiler og afspille dem i forskellige formater uden at bekymre dig om spyware eller reklamer. [2]

Selv for de filer, der ikke kan afspilles, når du overfører dem fra en pc til din mobiltelefon, omkoder VLC videoen til det format, du ønsker. Med en brugervenlig grænseflade, understøttelse af streaming, integrationer og et massivt bibliotek af add-ons gør VLC det nemt for dig at udtrække og tilpasse lydfiler hurtigt. Hvis du undrer dig over, hvordan du tager lyd fra en video, kan du bruge VLC til at udtrække lyd fra alle former for videofiler.

Sådan udtrækker du lyd med VLC

1. Åbn VLC, klik på Media øverst til højre i vinduet, og vælg Convert/Save i drop-down-menuen.

2. Når vinduet Åbn medier åbnes, skal du klikke på Tilføj og gennemse dit mediealbum for at søge efter din videofil.

3. Klik på Convert/Save, hvorefter knappen Convert dukker op.

4. Vælg det lydformat, du vil konvertere den udpakkede fil til, fra profilindstillingerne.

5. Klik på knappen Gennemse, og vælg den mappe, hvor du vil gemme den udpakkede lydfil. Indtast navnet på filen, og vælg det ønskede lydformat.

6. Klik på knappen Start, og begynd at konvertere lydfilen. Når du er færdig, skal du åbne den udpakkede lydfil og nyde den udpakkede lyd på VLC.

Fordele:

• Understøtter forskellige lydfilformater, herunder MKV, MP4, AVI, WMV, MPS, MOV og mange flere

• Flere fremragende værktøjer til finjustering af lydafspilning, der kan afspilles på en række smartphones, pc'er og MP3-afspillere

Ulemper:

• En forældet brugerflade, der ikke er så stilfuld som andre medieafspillere

• Kan ikke afspille beskyttede DVD-formater

• Det giver dig ikke mulighed for at bruge tags

Operativsystem: Audacity er tilgængelig til Windows, Mac og Linux.

Audacity er en open source-editor. Det giver dig mulighed for at fjerne støj fra lydfiler, rippe og kombinere klip og anvende specialeffekter til mere professionel lydkvalitet.

Brug det til at blande forskellige lydspor for at lave musik, podcasts eller endda en lydbog. [ 3] Med en brugervenlig grænseflade kan du nemt få adgang til alle Audacity-værktøjerne, der inkluderer støjreduktionsfunktioner eller optagelse af lyd fra en mikrofon og computerafspilning. Dette værktøj giver dig mulighed for at importere filer i forskellige formater og redigere dem for at forbedre din lydkvalitet.

Sådan bruger du Audacity

1. Download, installer og start Audacity.

2. Klik på File, og vælg Open for at åbne den ønskede videofil.

3. Klik igen på File, og vælg Export.

4. Vælg mellem Export as MP3 eller WAV format baseret på, hvad du har brug for.

5. Klik på Gem.

Fordele:

• Understøtter flere forskellige lydfiler, herunder WAV, MP3, FLAC, AIFF og mange flere.

• Tilføj lydeffekter, skift lydhastighed eller tonehøjde, og mix lyde

Ulemper:

• Begrænsede blandingsmuligheder

• Det giver dig ikke mulighed for at offentliggøre eller dele udpakkede lydfiler

• Den tilbyder ikke redigeringseffekter i realtid

Operativsystem: det fungerer på Linux, Windows PC og Mac OS.

Det er open source-software til at udtrække lyd fra video, som giver dig mulighed for at manipulere og streame lyd- og videofiler. Dette værktøj kan afspille ethvert format eller codec, uanset om det er gammelt eller nyt, ud over at tilbyde værktøjer til at klippe, flette og streame lydfiler. [4]

Gad vide, hvordan man udtrækker lyd fra video med FFmpeg? Du finder flere grafiske brugergrænsefladeimplementeringer, så du nemt kan fjerne lyd fra videofiler. Det fungerer som medieafspiller, streamingmedieserver, analyseværktøj til streams og skrivekommandoer til at manipulere medier.

Sådan bruger du FFMPEG

1. Download, installer og start FFmpeg.

2. Brug ffprobe til at tjekke filens originale lydformat.

3. Erstat myvideo.mp4 i kommandoen med videoens filnavn.

4. Når du har fundet det originale lydformat, skal du udtrække lyden ved at omkode videofilen.

5. Erstat myvideo.mp4 i kommandolinjen med videofilens navn, og audio.ogg med det navn, du har valgt til den udpakkede lydfil.

6. Du får nu en isoleret lydstrøm.

Fordele:

• Understøtter et væld af formater, herunder MP3, MPEG4, HEVC, AAC, FLAC, VP9 og mange flere.

• Understøtter flere streaming-protokoller

Ulemper:

• Det har en stejl indlæringskurve for en nybegynder

• Begrænset understøttelse på tværs af platforme

• Uforståelig officiel dokumentation

5. Windows Movie Maker

Operativsystem: det kører på Windows 7, 8, 8.1 og 10.

Det er et gratis videoredigeringsprogram, der gør det muligt at lave en film ved hjælp af videoer eller billeder. Windows Movie Maker giver dig også mulighed for at tilføje effekter, musik eller overgange og udgive dine videoer på forskellige platforme. Med en intuitiv grænseflade og nem navigation behøver du ikke særlig viden eller ekspertise for at konvertere video til lyd gennem dette værktøj. [5]

Sådan ripper du lyd fra video med Windows Movie Maker

1. Start Windows Movie Maker på din Windows-pc.

2. Klik på Add Video and Photos, og vælg den videofil, du vil udtrække lyden fra.

3. Når videoen indlæses i Movie Maker, skal du klikke på File, vælge Save Movie og vælge Audio Only.

4. Giv lydfilen et navn, og Movie Maker gemmer den automatisk i MP4/AAC-format. Du kan også gemme den som en WMA-fil.

5. Afhængigt af lydens længde ser du et vindue, der viser, hvor langt konverteringen er nået.

Fordele:

• Læg lydfilerne ud på forskellige platforme som YouTube, Facebook, Vimeo og mange flere.

• Træk og slip klippet, hvor du vil på tidslinjen.

Ulemper:

• Det er ikke i stand til at skabe komplekse videoer

• Meget tilbøjelig til at styrte ned

• Kun designet til video- og lydredigering, der lige er begyndt

Operativsystem: online

Denne online audio extractor fra 123Apps er en gratis app, som du kan bruge til at konvertere lydfiler. Den understøtter 300 filtyper, herunder MP3, WAV, M4A, FLAC, OGG, AMR, MP2 og flere. Du kan endda justere kvaliteten, frekvensen, anvende omvendt feedback eller fjerne støj fra lydklippet med dette værktøjs avancerede indstillinger. Det giver dig også mulighed for at ændre lydsporets navn eller endda tagge det. Hvis du undrer dig over, hvordan du trækker lyd ud af en video, fungerer 123Apps som en lydudtrækker online, der fuldfører jobbet.

Sådan udtrækker du lyd fra video online

1. Åbn den online lydkonverter.

2. Klik på Åbn filer.

3. Vælg den videofil, du vil udtrække lyden fra, og start udtrækningsprocessen.

4. Vælg det format, du vil konvertere lyden til.

5. Hvis der ikke er noget bestemt format, du vil konvertere til, kan du bruge standardindstillingerne.

6. Klik på Convert, og vent, til det er gjort.

7. Klik derefter på Download, og filen gemmes på din computer.

Fordele:

• Tilbyder lydkonvertering til 300 formater

• Det kræver ikke installation

Ulemper:

• Langsom upload-hastighed

• Det giver dig ikke mulighed for at sætte videoer i kø til konvertering af flere klip

Operativsystem: tilgængelig til Windows 7, 8, 10, Vista og XP.

Denne app giver dig mulighed for at gemme lyd fra video og konvertere lydfiler mellem forskellige formater, herunder MP3, WAV, WMA, FLAC, OGG, AAC, M4R og mange flere. Med dette videoredigeringsprogram kan du manipulere, flette, rotere eller blande videoer. [6]

Du kan endda indsætte menuer, lyd, tekst og undertekster eller vælge mellem over 300 videoeffekter og overgange. Konverter dine lydfiler til M4A-format eller tilføj dine oplysninger til lydfiler; denne app tilbyder et stort rum til at lege med lydfiler.

Sådan bruger du AVS4YOU

1. Download, installer og start AVS Audio Converter.

2. Kør konverteringsprogrammet, og vælg den videofil, du vil udtrække lyden fra.

3. Åbn redigeringsvinduet, og vælg den del af videoen, du vil udtrække lyd fra.

4. Start udpakningsprocessen.

Fordele:

• Ren og intuitiv brugergrænseflade

• Tilbyder færdige konverteringsskabeloner via kommandolinjetilstand

Ulemper:

• Det giver ikke mulighed for redigering af flere videospor

• Mangel på avancerede redigeringsværktøjer

• Grundlæggende værktøjer til lydmix

8. QuickTime

Operativsystem: Det er den officielle videoafspiller til Mac OS, men Windows understøtter den også. [7]

QuickTime Player leveres sammen med Mac OS og giver dig mulighed for at afspille videoer, streame videoindhold og udtrække lyd fra video på en Mac. Du kan få mest muligt ud af denne software ved at installere gratis plugins, der øger dens funktionalitet. Sammenlignet med andre videoafspillere giver QuickTime dig mulighed for at optage og redigere videoer gratis. Det er en god mulighed for begyndere, der ønsker at redigere videoer med en brugervenlig og elegant grænseflade.

Sådan bruger du QuickTime

1. Start QuickTime-afspilleren, og åbn den videofil, du vil udtrække lyd fra.

2. I menulinjen skal du vælge File, Export og derefter Audio Only i drop-down-menuen.

3. Indtast filnavnet i dialogboksen, og vælg den mappe, hvor du vil gemme den.

4. Tryk på knappen Gem, og lydfilen er eksporteret.

Fordele:

• Brugervenlig grænseflade

• Giver dig mulighed for at optage og redigere videoer

Ulemper:

• Understøtter ikke afspilning af forskellige formater, herunder AVI, WMV, MKV osv.

• Du skal installere ekstra codecs for at afspille video og lyd

• Du er nødt til at installere bloatware, der skaber problemer for din computer.

Operativsystem: det understøtter Windows XP, 2003.

Denne lydseparator giver dig mulighed for at adskille video fra lyd fra forskellige formater, herunder AVI, MPEG, MP4, MOV og ASF. Med dette værktøj kan du nemt opdele lyd fra video ved at vælge videofilernes start- og slutpunkter.

Sådan bruger du AoA Audio Extractor

1. Download og installer programmet.

2. Klik på ikonet Tilføj filer, og vælg den videofil, du vil udtrække lyd fra. Du kan også trække og slippe filen.

3. Vælg det ønskede outputformat.

4. Klik på startknappen for at begynde udpakningsprocessen.

Fordele:

• Stilfuld og nem brugergrænseflade

• Uddrag lyd fra flere videoer på én gang

Ulemper:

• Appen overskriver den fil, du er ved at konvertere

Konklusion: Sådan vælger du software til at udtrække lyd fra video

Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig med at overveje, hvad du skal kigge efter i en videokonverter. Her er nogle af de vigtigste ting, du skal overveje, når du vælger den bedste konverteringssoftware:

• Brugervenlighed: Sørg for, at den app eller software, du vælger, er nem at bruge, og at dens brugerflade ikke forvirrer dig. Hvis det er muligt, skal du vælge software, der tilbyder en gratis prøveperiode, så du kan sikre dig, at det passer til dig.

• Understøttede formater: Det er vigtigt, at videokonvertere understøtter så mange formater som muligt, herunder de mest almindelige filformater.

• Brugeranmeldelser: Det er en god idé at tjekke ratings og brugeranmeldelser for enhver software, før du køber den, for at se, hvor tilfredse andre brugere er med softwaren, samt fremhæve eventuelle problemer, fejl eller problemer.

• Support: Tjek, hvilken support der er tilgængelig - for eksempel live chat, online eller e-mail support.

Kombinerer afspiller og konverter

VLC
Bestseller

Hurtige konverteringer

Movavi Video Converter

Professionel lydredigering

Audacity

Software

OS

Bedst til

Download

Windows, macOS, Linux, Android, iOS

Kombinerer afspiller og konverter

Windows, macOS og Linux

Professionel lydredigering

Movavi Video Converter

Den ideelle måde at få dine medier i det format, du har brug for!

Ofte stillede spørgsmål

🔉 Kan jeg konvertere lyd til video?

Ja, du kan konvertere lyd til video. Movavi Video Converter er ekstrakt-lyd-fra-video-software, der giver dig mulighed for at opdele lyd fra video med lynhurtige konverteringshastigheder. Alt, hvad du skal gøre, er at installere Movavi Video Converter og komme i gang. Det giver dig endda mulighed for nemt at opretholde lydkvaliteten, justere lyden eller redigere baggrundsstøj.

❓ Hvordan udtrækker jeg lyd fra video på Mac?

1. Download, installer og start Movavi Video Converter til Mac.
    Hent Movavi Video Converter

2. Klik på Add Media, vælg Add video, og vælg derefter filer, og klik på Open.

3. Klik på fanen Audio for at vælge det passende outputformat.

4. Vælg den ønskede mappe, hvor du vil gemme din fil, og klik derefter på Convert.

5. Når processen med at fjerne lyd fra video er færdig, åbner MP3 Extractor automatisk mappen.

🎵 Kan Audacity udtrække lyd fra en video?

Ja, det kan udtrække lyd fra video. Audacity ripper lyd fra en video og giver dig mulighed for at redigere den eller forbedre dens kvalitet, så du får et mere professionelt lydklip. Det giver dig endda mulighed for at kombinere klip og lydspor for at lave podcasts, musikklip og endda lydbøger som et open source-videoredigeringsværktøj.

📱 Hvordan udtrækker jeg lyd fra video på en iPhone?

Hvis du er interesseret i at rippe lyd fra video på en iPhone, kan flere apps hjælpe dig med at gøre det. Nogle af de bedste apps til at udtrække lyd fra video på iPhone inkluderer:

📲 Hvordan udtrækker jeg lyd fra video på en Android-telefon?

Flere apps i Play Store giver dig mulighed for at tage lyd fra video og gøre meget mere på Android. Disse inkluderer:

💻 Hvordan udtrækker jeg lyd fra video på Windows 10?

Prøv at bruge Movavi Video Converter. Følg instruktionerne nedenfor:

1. Download, installer og start Movavi Video Converter.
    Hent Movavi Video Converter

2. Klik på Add Media, vælg Add video og derefter filer til konvertering, og klik på Open.

3. Klik på fanen Audio for at vælge det passende outputformat.

4. Vælg den mappe, hvor du vil gemme outputfilerne, og klik derefter på Convert.

Kombination af afspiller og konverter: VLC

Til professionel lydredigering: Audacity