Sådan sletter du uønskede dele af en video

Udforsk forskellige måder at slette uønskede dele fra en video på:

• Desktop-app

• Online-værktøjer

• Mobile apps

For avanceret videoredigering, prøv Movavi Video Editor!

Ved at klikke på download-knappen downloader du en gratis version af programmet.*

55 984

Der bliver lavet mere videoindhold end nogensinde før, og mange vil gerne vide, hvordan man deler en video, så den bliver kortere og nemmere at gemme og dele. I denne guide diskuterer vi, hvordan du trimmer videoer på din pc ved hjælp af forskellige værktøjer.

Sammenligning af videotrim- og klippeværktøjer

1. Movavi Video Editor – bedst til ændring af din stemme i en video; finjustering af lyd med effekter; autokorrektur af lyd; fjernelse af støj; equalizer
  2. Movavi’s Online Video Cutter – bedst til enkel, gratis klipning
  3. Online Video Cutter by 123apps – bedst til at lave små nedskæringer online
  4. En indbygget trimmefunktion på Android – bedst til trimning på Android-enheder
  5. Movavi Clips – bedst til trimning og generel videoredigering på iOS- og Android-enheder
  6. VidTrim – bedst til gratis trimning og sammenfletning af videoer

Lave små redigeringer online

Online Video Cutter by 123apps

Redaktørens vurdering

4.5
/5
Redaktørens valg

Komplekse redigeringer

Movavi Video Editor

Gratis trimning og sammenfletning af videoer

VidTrim

Redaktørens vurdering

4.6
/5

Hos Movavi er vi forpligtet til kun at give dig verificerede oplysninger. Her er, hvad vi gør for at sikre dette:

• Når vi udvælger produkter til vores anmeldelser, undersøger vi både efterspørgsel og popularitet.

• Alle produkter nævnt i denne artikel er blevet testet af Movavi Content Team.

• Når vi tester, sammenligner vi nøgleparametre, herunder video- og lydbeskæring, visuelle effekter, stabilisering, justering af videokvalitet, lagring og deling af videoer og andre vigtige funktioner.

• Vi studerer brugeranmeldelser fra populære anmeldelsesplatforme og gør brug af disse oplysninger, når vi skriver vores produktanmeldelser.

• Vi indsamler feedback fra vores brugere og analyserer deres meninger om Movavi-software såvel som produkter fra andre virksomheder.

disclaimer_person

Sådan deler du en video med Movavi Video Editor

Hvis du har brug for en enkel, men effektiv videosplitter til din computer - så har vi den. Movavi Video Editor giver dig en nem og hurtig måde at trimme en video på og lader dig også redigere film på mange forskellige måder. Du kan prøve Movavi Video Editor gratis og derefter opgradere til en fuld version senere. Download denne nyttige app på din pc eller Mac lige nu!

Lær, hvordan du klipper dele ud af en video ved hjælp af vores hurtige trin-for-trin-guide.

Trin 1. Installer videoklipperen

Åbn installationsfilen, og installer programmet ved at følge instruktionerne på skærmen. Movavi Video Editor har en intuitiv brugerflade, der er så enkel, at du kan lære at arbejde med den på fem minutter. Du kan bruge denne software til at opdele og sammenføje videoer og til andre videoredigeringsopgaver.

Trin 2. Vælg den fil, du vil dele

Klik på Tilføj filer, og vælg den video, du vil opdele. Videoen bliver automatisk føjet til Media Bin. Træk og slip den på tidslinjen. Du kan også bare trække og slippe videoen på tidslinjen.

Trin 3. Klip videoklippet, og fjern uønskede dele

Hvis du vil klippe en film i to, skal du først klikke på videoen på tidslinjen og flytte den røde markør til det punkt i videoen, hvor du vil klippe den. Du kan også finde en bestemt filmscene ved at afspille videoen i preview-vinduet. Klik derefter på knappen Split. Din video vil blive delt i to dele.

Hvis du vil klippe et uønsket segment ud af videoen, skal du placere den røde markør i begyndelsen af det uønskede afsnit og klikke på ikonet Split. Flyt derefter den røde markør til slutningen af det uønskede segment, og klik på Split igen. Nu er dette segment blevet helt adskilt fra resten af din video, så du kan bare fjerne det ved at trykke på Delete.

Trin 4. Gem redigerede videoer

Når klipningen er færdig, skal du gemme din video i det passende format. Klik på Export, og vælg formatet for din video fra fanerne i venstre del af pop op-vinduet. Du kan vælge et hvilket som helst videoformat, herunder AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV og MOV, eller gemme din fil som en HD-video. Angiv derefter destinationsmappen i feltet Gem til, og klik på Start. Nu ved du, hvordan du deler en videofil i to dele med Movavi Video Editor!

Sådan deler du en videofil i to dele online

Movavi’s Online Video Cutter gør det utroligt nemt at ændre varigheden, og denne video splitter kan bruges på en række enheder, uden at man behøver at downloade software.

Trin 1. Få adgang til onlinetjenesten

Besøg online cutterens hjemmeside.
Gå til Movavi’s Online Video Cutter

Trin 2. Importer dine filer

Klik på Tilføj dine filer, og vælg den video, du vil trimme. Du kan bruge MP4 og andre videoklip på op til 500 MB.

Trin 3. Opdel din video

Klip i videoen. Flyt markøren til det punkt, hvor du vil klippe, og klik på sakseikonet. Du kan gøre dette i starten og slutningen for at forkorte videolængder. Vælg den del af videoen, du vil slette, for at klippe og redigere en video til den ønskede størrelse.

Trin 4. Eksportér resultatet

Klik på Eksporter resultat for at gemme videoen. Vælg eksportmulighederne for dig, der er adskillige filtyper, du kan eksportere som.

Online Video Cutter-appen fungerer godt til filer på op til 4 GB, men du må finde dig i begrænset funktionalitet og en masse reklamer på siden. Der er nogle andre grundlæggende redigeringsfunktioner, du kan bruge. Ud over at være en online videotrimmer kan du rotere, tilføje tekst og stabilisere videoen.

1. Åbn hjemmesiden for at klippe din video online.
    Gå til hjemmesiden for Online Video Cutter

2. Tilføj videofilen. Klik og træk ind i browservinduet, eller vælg at vælge filer manuelt.

3. Vælg trimmeværktøjet. Dette er normalt valgt som standard, så du kan ændre længden på forskellige scener eller videofiler, du har uploadet.

4. Klik og træk starten og slutningen af filen, dette er fremhævet med blåt på en lille tidslinje i bunden af videovinduet.

5. Vælg dine indstillinger ved hjælp af tandhjulsikonet ved siden af Gem-knappen for at vælge mellem MP4 og andre film- og videoformater, før du trykker på Gem.

Bedste apps til videoklipning

En indbygget trimmefunktion på Android

Hvis du har en Android-enhed, behøver du måske ikke at downloade yderligere videotrim-apps, hvis du bare vil lave nogle korte, enkle redigeringer.

1. Åbn Galleri-appen på din Android-enhed, og vælg den video, du vil klippe i.

2. Tryk på blyantikonet nederst til venstre.

3. Du vil se en skærm med skydere, som du kan flytte til den rigtige længde for det filmklip eller den scene, du vil klippe. Du kan kun trimme fra start- eller slutpunkter, ikke midt imellem.

4. Tryk på Gem øverst til højre, hvor du kan gemme til en ny fil i dit Galleri.

Movavi Clips (iOS og Android)

Hvis du vil klippe din video på din iPhone eller Android-enhed, skal du bruge Movavi Clips. Download appen fra App Store eller Google Play, og installer den. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn for at starte appen.

Trin 1. Importér din video

Tryk på Plus-ikonet nederst på skærmen, og vælg Video. På den nye skærm skal du vælge de videoer, du vil redigere, og trykke på Start redigering.

Trin 2. Del videoen op

Rul videoen langs tidslinjen for at placere den hvide markør i begyndelsen af det uønskede segment, og klik på saksikonet. Placer derefter markøren i slutningen af det segment, der skal klippes, og tryk på sakseikonet igen. Stryg nedad på sektionen mellem klippemarkeringerne for at slette den.

Trin 3. Gem resultatet

Når alt er klar, skal du trykke på knappen Gem i øverste højre hjørne.

VidTrim har en simpel trimmer, der lader dig "top and tail", dvs. fjerne starten og slutningen af videoen. Den har også et par ekstra værktøjer. Ud over at kunne videotrimme og klippe med cutter-værktøjet kan du også dele filmklip i to eller lave scener ved at flette videoer sammen. Det giver mere funktionalitet og kontrol over videoens varighed og kombinationen af flere filer.

1. Download den gratis version i Play Store, og åbn derefter appen.

Download VidTrim

2. Vælg den video, du ønsker at trimme, fra listen, og brug sakseværktøjet.

3. Find det sted, hvor du vil starte videoen, og tryk på billedet for at sætte den på pause på det tidspunkt, flyt den venstre skyder for at finde startpunktet, før du klipper.

4. Gentag det samme med slutskyderen for at vise, hvor du vil trimme videoen til sidst.

5. Tjek, at du har valgt de rigtige tidspunkter i videoen, da VidTrim vil afspille klippet, før du vælger saksen øverst til højre for at klippe og gemme klippet i dets nye længde.

Sammenfatning

Der er mange forskellige metoder, du kan bruge til at klippe en video til, og det styresystem, du bruger på din telefon, tablet eller computer, vil sandsynligvis have en måde at gøre det på, men til mere avancerede redigeringsteknikker kan du bruge bedre software med mere specifikke muligheder.

Program

Bedst til

Download

At lave små nedskæringer online

Trimning og generel videoredigering på iOS- og Android-enheder

Gratis trimning og sammenfletning af videoer

Movavi Video Editor

Lav nemt fantastiske videoer

* Den gratis version af Movavi Video Editor kan have følgende begrænsninger afhængigt af build: vandmærke på eksporterede klip, 60 sekunders video eller 1/2 grænse på lydlængde og/eller nogle avancerede funktioner, der ikke er tilgængelig ved eksport af videoer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan trimmer jeg en video?

For at trimme en video på din Android-enhed skal du bruge en indbygget trimmefunktion:

1. Åbn videoen i Galleri-appen på din enhed.

2. Tryk på blyantikonet nederst til venstre.

3. Brug skyderne til at vælge start- og slutpunkt.

4. Tryk på Gem øverst til højre, hvor du kan gemme til en ny fil i dit Galleri.

Hvordan kan jeg trimme en stor videofil?

Når du skal trimme store videofiler, er det en god idé at købe videoredigeringssoftware til skrivebordet, såsom QuickTime Player til Macs eller Movavi Video Editor til Windows 10, 8, 7 eller Mac. Online trimmere har ikke tendens til at understøtte disse større filer.

Hvordan trimmer jeg en video på min computer?

Du kan gøre det ved hjælp af Windows Media Player. Bare følg instruktionerne:

• Find den video, du vil redigere, og dobbeltklik på den. Den åbnes i Windows Media Player.

• Vælg knappen Rediger og derefter Trim.

• Træk i de hvide start- og slutpunkter for at indstille, hvilke dele af videoen der skal være begyndelsen og slutningen.

• Gem filen. Du kan gøre dette ved at klikke på Gem en kopi, hvilket betyder, at du også beholder den originale video.