Wilt u een afbeeldingen met tekst maken?

Gebruik Movavi Photo Editor!

• Instant retouchering

• Filters en bijschriften

• Objecten en achtergronden verwijderen

Door op de downloadknop te klikken, download je een proefversie van het programma. *

Hoe kan u tekst aan foto toevoegen?

10 779

Wanneer u met afbeeldingen werkt moet u daar soms tekst op zetten, en hier laten we zien hoe dat moet – hoe plaatst u tekst op een foto. U kan natuurlijk tekst schrijven met de ingebouwde grafische software, maar daarmee bereikt u niet het beste resultaat. Als alternatief stellen we Movavi Photo Editor voor – een handig, multifunctioneel programma waarmee u in geen tijd tekst op een foto zet.

Om te leren hoe u een foto met tekst maakt, downloadt u simpelweg de Photo Editor via de juiste onderstaande link – Nederlandse Windows- of Mac-versie – en volgt deze simpele instructies.

Stap 1. Start het programma en voeg uw foto toe

Start het programma en klik op Bladeren voor afbeeldingen om de afbeelding te openen waarop u tekst wil plaatsen. U kunt ook simpelweg de foto slepen naar het werkgebied van het programma.

Stap 2. Voeg uw tekst toe

Om tekst bij je afbeelding te voegen, open je het Tekst paneel en klik je op de knop Tekst toevoegen. Typ vervolgens de tekst in het tekstvak dat wordt weergegeven op de afbeelding.

Stap 3. Bewerk de tekst

U kunt uw tekst eenvoudig bewerken door gebruikt te maken van de verschillende besturingen in de werkbalk. Pas op het subtabblad Tekst de kleur, grootte, stijl van de tekst en nog veel maar aan tot je tevreden bent met het resultaat. U kunt zelfs de kleur en breedte van de tekstcontour aanpassen. Wijzig de parameters voor de tekstachtergrond.

Klik op het subtabblad Decoraties op de knop Versieringen toevoegen om verschillende stickers toe te voegen aan de tekst.

Bent u niet tevreden met het resultaat, klik dan op Alles verwijderen om alle tekstblokken die u heeft toegevoegd te verwijderen en opnieuw te beginnen.

Stap 4. Bewaar het resultaat

Bewaar de afgewerkte foto met bijschriften, klik op de knop Opslaan in de rechter onderhoek en kies de doelmap, bestandsnaam en -indeling. Onthoud dat u uw foto kan opslaan als JPG, PNG, TIFF, BMP of elke andere gangbare afbeeldingsindeling.

Movavi Photo Editor is een handig en krachtig hulpmiddel dat iedereen kan gebruiken om tekst op afbeeldingen te plaatsen. Voeg nu grappige, leuke, handige en informatieve tekst toe! Ontdek alle fantastische dingen die u kan doen met Photo Editor – u voelt zich een echte creatieve geest met ons programma!

Movavi Photo Editor

Verbeter afbeeldingen eenvoudig en behaal in een handomdraai professionele resultaten.

*De proefversie van Movavi Photo Editor heeft de volgende beperkingen: je kunt maximaal 10 afbeeldingen opslaan met een watermerk, schermafbeeldingen zijn uitgeschakeld.