Wilt u van dvd naar AVI converteren?

• Razendsnelle conversie
  • Batchverwerking van bestanden – elk aantal, elke grootte
  • Geen kwaliteitsverlies, zelfs voor 4K-video's
  • Eenvoudig bewerken en comprimeren

Hoe dvd-bestanden naar AVI omzetten?

12 797

U heeft waarschijnlijk al gemerkt dat steeds minder nieuwe laptops en desktops een ingebouwd dvd-station hebben. Het gebruik van fysieke media is al een tijdje aan het verminderen, en vroeg of laat wordt het moeilijk om uw dvd filmcollectie af te spelen. Als u zich afvraagt hoe u uw onbeveiligde* dvd’s kan rippen naar AVI of een andere digitale indeling als MP4, MPEG en FLV zonder een ICT-opleiding te moeten volgen, is er hier een simpele oplossing. Die heet Movavi Video Converter. Deze gebruiksvriendelijke software voor Windows of Mac is ontworpen om makkelijk en snel video te converteren. Hiermee kan u makkelijk uw dvd-video overbrengen naar een digitaal bestand in vier eenvoudige stappen.

Download de Nederlandse Movavi Video Converter en u kunt zelf dvd naar AVI omzetten. Volg simpelweg hieronder onze stap-voor-stap tutorial en u heeft in een mum van tijd een digitale filmbibliotheek.

Stap 1. Installeer en start het programma

Installeer het programma volgens de richtlijnen op uw scherm.

Stap 2. Voeg de dvd toe voor conversie

Druk op Media toevoegen, selecteer daarna DVD toevoegen en klik op DVD openen. Zoek de map VIDEO_TS op uw dvd en klik op Map selecteren om de bestanden toe te voegen aan de conversielijst.

Stap 3. Kies de geschikte preset voor de indeling

Ga naar Video onderaan het programmavenster. Vouw de lijst AVI indelingen uit en kies een specifiek AVI-type, bijvoorbeeld met een andere codec of resolutie.

Stap 4. Converteer uw dvd naar AVI

Controleer dat u de juiste Opslaan naar map hebt geselecteerd en klik op Start om uw dvd te rippen. Met Movavi Video Converter kan u de meeste bestandsindelingen in beide richtingen converteren, dus het is ook mogelijk om AVI om te zetten naar dvd-indeling (.vob) of een van de 180+ andere presets.

* Disclaimer. Merk op dat u met de Movavi Video Converter geen video's en dvd's kunt converteren die door copyright worden beschermd.