Wilt u een foto converteren naar JPG?

Gebruik Movavi Video Converter!

• Razendsnelle conversie
  • Batchverwerking van bestanden – elk aantal, elke grootte
  • Geen kwaliteitsverlies, zelfs voor 4K-video's
  • Eenvoudig bewerken en comprimeren

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe gelijk welke foto’s naar JPEG omzetten en vice versa

12 280

JPEG (of JPG) is een van de populairste afbeeldingsindelingen, en het is meteen duidelijk waarom. Met JPEG-conversie kunt u een afbeeldingsbestand kleiner maken terwijl de kwaliteit van de afbeelding relatief hoog blijft. Veel gebruikers converteren dus foto’s naar JPEG’s om ruimte op hun harde schijf vrij te maken.

Als u op zoek bent naar een handige JPEG-converter raden we u aan om Movavi Video Converter te proberen! Deze krachtige software is niet alleen voor video; het kan u helpen om afbeeldingen in JPG en vele andere afbeeldingsindelingen te converteren. Het programma herkent alle populaire indelingen van de JPEG-familie, inclusief de meer exotische JPEG 2000 en JPEG-LS. Het is dus niet nodig om speciale JPEG-lezers te downloaden om JP2 en JLS-bestanden te openen.

Download gewoonweg de juiste versie van Video Converter voor Windows of Mac en volg deze eenvoudige aanwijzingen om te leren hoe u een bestand in een JPEG wijzigt en hoe u JPEG-afbeeldingen in andere indelingen kunt converteren.

Stap 1. Download en installeer Movavi Video Converter

Download de JPG-converter van onze website. Open het gedownloade bestand en volg de installatie-instructies.

Stap 2. Voeg uw bestanden toe

Klik op de knop Media toevoegen en daarna op Afbeeldingen toevoegen en open de foto’s die u wilt converteren. U kunt eenvoudig meerdere foto’s tegelijkertijd toevoegen.

Stap 3. Kies de afbeeldingsindeling

Open de tab Afbeeldingen en kies JPG om een afbeelding in de JPEG-indeling te converteren. De procedure is hetzelfde als u een JPEG-bestand in het programma importeerde om naar een andere indeling te converteren – ga gewoon naar Afbeeldingen en kies de gewenste uitvoerindeling.

Stap 4. Converteer de afbeelding in JPG

Open de lijst Opslaan naar en specificeer de uitvoermap, klik daarna op Start. Nadat het beëindigen van afbeeldingen omzetten naar JPG, zal de map met uw bestanden automatisch geopend worden.

U weet nu hoe u grote foto’s kleiner moet maken door ze op te slaan als JPG-bestanden en hoe u JPG-afbeeldingen kunt omzetten in andere indelingen. Ons veelzijdige programma kan dit en nog zoveel meer voor u doen. Twijfel dus niet meer te weten te komen over Movavi Video Converter!