Moet u een TIFF-bestand naar JPG converteren?

Movavi Converter biedt de oplossing!

• Razendsnelle conversie
  • Batchverwerking van bestanden – elk aantal, elke grootte
  • Geen kwaliteitsverlies, zelfs voor 4K-video's
  • Eenvoudig bewerken en comprimeren

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe TIFF naar JPG converteren en vice versa

5 459

TIFF (of Tag Image File Format) wordt vaak gebruikt door fotografen en ontwikkelaars voor het opslaan en verwerken van grafische rasterafbeeldingen. TIFF is echter niet zo handig voor de gemiddelde gebruiker omdat een foto met dit formaat moeilijk gedeeld kan worden via e-mail of sociale media. Om het bestand te comprimeren kunt u TIFF omzetten naar JPEG.

Probeer Movavi Video Converter en leer hoe u afbeeldingsindelingen eenvoudig kunt wijzigen! Het programma ondersteunt verschillende bestandsindelingen en werkt zowel op Windows als op Mac.

Download de converter en volg onderstaande stappen om van TIFF naar JPG om te zetten en andersom!

1. De converter van Movavi installeren

Download het programma in het Nederlands, open het bestand, en volg de instructies op het scherm.

2. Afbeeldingen aan het programma toevoegen

Klik op de knop Media toevoegen en kies om een bestand van uw harde schijf naar het werkgebied te verplaatsen. Movavi Video Converter kan bestanden ook in bulk verwerken. Upload een aantal bestanden om in batch te verwerken door ze met de muis te markeren en te klikken op de knop Openen. Een andere manier is het ingedrukt houden van de toets Ctrl (de toets Commando op Mac) en op elk bestand afzonderlijk te klikken om het te selecteren. Selecteer, om meerdere bestanden tegelijkertijd te uploaden, eenvoudigweg het eerste bestand en klik op het laatste met ingedrukte Shift toets.

3. De uitvoerindeling opgeven

Klik onderaan het programmavenster op de tab Afbeeldingen en kies de indeling waarnaar u uw bestand wil converteren uit de presets in de lijst.

4. TIFF-bestand naar JPEG converteren

Klik op de knop Map om de doelmap in te stellen waar uw afbeeldingen zullen worden opgeslagen. Standaard slaat de converter uw bestanden op in de map Movavi Library. Klik op Start om het proces te starten. Nadat de conversie voltooid is, wordt de uitvoermap automatisch geopend.