Trenger du et PC-alternativ til iMovie?

Bruk Movavi Video Editor til Windows!

Trenger du et alternativ til iMovie for PC?

Enhver Apple-fan vet hvor nyttig iMovie er når man skal lage egne videoer. Programmet gir Mac-brukere en brukervennlig men kraftig videoredigerer – og den ligger allerede på maskinen deres. Dessverre har ikke Apples utviklere lagt til rette for nedlasting av iMovie for Windows 10, Windows 8, Windows 7 eller Windows Vista. Likevel søker mange etter «last ned iMovie for PC». Hva skal du gjøre, når det ikke er mulig å få iMovie på Windows?

Det finnes mange ulike programmer som ligner på iMovie, men ikke alle kan erstatte det originale Apple-produktet og bli en ekte «Microsoft Windows-versjon av iMovie». Vi anbefaler at du prøver Movavi Video Editor! Dette er et utmerket program med en rekke funksjoner som hjelper deg med å opprette ditt eget mesterverk av en video, fra bunnen av, på PC eller laptop. Last ned iMovie-alternativ på norsk for Windows fra Movavi og se hvor brukervennlig og kraftig det er!

Hvorfor skal du velge Movavi Video Editor som et alternativ til iMovie for PC?

Enkelhet og funksjonalitet

Last opp videoen din i appen, dra den til arbeidsområdet og begynn å redigere med det samme. Beskjær bildematerialet, bedre videokvaliteten, øk videohastigheten eller opprett en sakteeffekt, og gjør bildematerialet ditt om på mange andre måter, akkurat som på iMovie. Programmet er optimert for Windows 10 og lar deg lage profesjonelt utseende filmer på en liten halvtime – og det krever ingen spesielle ferdigheter!

Flere titalls artisteffekter

Velg blant alle typer visuelle effekter. Du kan opprette en video i retrostil med «Old Movie»-filteret, eller gi den en moderne touch med «Pop Art», bruke stemningsfulle «Flying Objects» for å skape romantisk stemning, eller bruke «Vertigo» til å gi publikum en følelse av å være på en psykedelisk reise. Du har over 160 effekter og filtre tilgjengelig.

Flere stilfulle overganger

Få videoen til å flyte godt ved å sette inn overganger med de ulike delene. På samme måte som iMovie har Movavi Video Editor uttoningseffekter som passer til enhver stil og smak, inkludert en dreiende side, origami som brettes ut, snurrende hjul og mye mer. Overganger er spesielt nyttige når du skal gjøre lysbildefremvisninger mer livlige.

Modus for oppretting av lysbildefremvisning

Ja, du kan også opprette utrolige lysbildefremvisninger i iMovie-redigeringsprogrammet, og du vil bli overrasket over hvor enkelt det er! Bare dra bildene dine til tidslinjen, sett inn flotte uttoninger mellom stillbildene, og legg til litt stemningsfull musikk, hvis du ønsker det. Så kan du invitere alle vennene dine til å se «bilde-filmen» du har laget!

Titler

Du kan velge mellom over 100 skrifttyper når du skal legge tekst på videoen. Eksperimenter med farge, størrelse og andre tekstparametre Lag titler med animert tekst, roter tekst i alle retninger. Det blir enda gøyere å se når du legger til titler i filmen din!

Mange støttede formater

Vårt iMovie-tilsvarende program for Windows lar deg importere og eksportere lyd og bilde til alle populære formater (AVI, MOV, MP4, MP3, WMA og mange flere). Her finner du også spesielle forhåndsinnstillinger som lar deg lagre og vise videoene dine på mobilenheter (Apple, Android, BlackBerry, Windows Phone, osv.), og en praktisk delingsfunksjon som lar deg raskt laste opp videoene til YouTube.