Avinstallera Movavi-programvaran

Nedan finner du detaljerade instruktioner om hur du går till väga för att avinstallera Movavi-program.

För att avinstallera ett Movavi-program ifrån Windows, följ dessa steg:

• I Windows XP/Vista/7/8, klicka på Start > Alla program. I Windows 10, klicka på Start > Inställningar > Appar.
  • I listan över program finner du det program du önskar ta bort och klickar sedan på dess namn.
  • Klicka på Avinstallera <programnamn> alternativet.
  • I fönstret som visas ska du klicka på knappen Avinstallera.
  • Programmet kommer tas bort ifrån din dator.

Lämna din feedback i frågeformuläret som öppnas automatiskt i din webbläsare efter att avinstallationen avklarats (alternativt).

För att avinstallera ett Movavi-program ifrån Mac, följ dessa steg:

• Klicka på Finder > Program.
  • I listan över program hittar du det Movavi-program du vill avinstallera.
  • Dra och släpp programnamnet i Papperskorgen.

Programmet har nu avinstallerats ifrån dit system.

Om du har några frågor om att installera, aktivera eller använda Movavi-programvaran kan du kontakta vårt supportteam – vi hjälper gärna till.
Kontakta supporten