11 bedste måder at konvertere TS til MP4 [Windows / Mac / Online]

For at konvertere TS til MP4 skal du gøre følgende:

1. Download og start Movavi Video Converter.

2. Tilføj filer til programmet.
  3. Vælg MP4 som outputformat, og konverter dine filer.

8.925

Du behøver ikke særlige færdigheder for at konvertere .ts til .mp4-filer, takket være de kraftfulde, brugervenlige TS-til-MP4-konverteringsprogrammer. Denne guide ser på 11 måder at konvertere TS til MP4 på. Du kan derefter afspille de nyligt konverterede MP4-filer på dine computere og mobile enheder.

Hvad er en TS-fil?

Liste over de bedste TS til MP4-konvertere

1. Movavi Video Converter – bedst til begyndere og professionelle brugere til konvertering fra TS til MP4
  2. AVS Video Converter – bedst til konvertering af filer til sociale medier
  3. VLC – bedst til alle, der ønsker at udføre grundlæggende redigeringer eller tilføje logo/tekst til videoer
  4. FFmpeg – bedst til brugere med en vis erfaring og viden om videokonvertering.
  5. HandBrake – bedst til batchbehandling, live preview-funktion, konverterer de fleste filformater
  6. Miro Video Converter – bedst til konvertering af videoer til mobile enheder
  7. WinX HD Video Converter Deluxe – bedst til batch-mediekonvertering, finjustering af output
  8. MacX Video Converter Pro – bedst til praktisk alt-i-en-konverter til videofiler
  9. CloudConvert – bedst til alle, der konverterer og komprimerer mindre end 25 filer om dagen.
  10. Convertio – bedst til drag-and-drop enkelhed, fungerer med alle filtyper
  11. Zamzar – bedst til alle, der ikke har brug for at konvertere/komprimere en stor mængde filer eller store filer.

Hos Movavi er vi forpligtet til kun at give dig verificerede oplysninger. Her er, hvad vi gør for at sikre dette:

• Når vi udvælger produkter til vores anmeldelser, undersøger vi både efterspørgsel og popularitet.

• Alle produkter, der er nævnt i denne artikel, er blevet testet af Movavi Content Team.

• Når vi tester, sigter vi mod at fremhæve de bedste funktioner i et produkt, og hvad det er bedst egnet til.

• Vi studerer brugeranmeldelser fra populære anmeldelsesplatforme og gør brug af disse oplysninger, når vi skriver vores produktanmeldelser.

• Vi indsamler feedback fra vores brugere og analyserer deres meninger om Movavi-software såvel som produkter fra andre virksomheder.

Sådan konverteres TS til MP4 med Movavi-konverteren

Trin 1. Installer Movavi video encoder

Kør den downloadede fil, og følg instruktionerne på skærmen for at installere appen.

Trin 2. Tilføj TS-filerne til konvertering

Gå til Tilføj medier > Tilføj video, og find de TS-filer, du vil transkode.

Trin 3. Rediger dine TS-filer (valgfrit)

Hvis du vil redigere dine TS-filer, skal du åbne rullelisten Rediger øverst i programvinduet. Du kan trimme, justere eller beskære din video, tilføje et vandmærke og undertekster og også anvende effekter.

Trin 4. Vælg dit output-format

I fanen Video finder du MP4-gruppen af forudindstillinger og vælger den relevante forudindstilling. Du kan også bruge Movavi-koderen til at konvertere TS-filer til andre videoformater som AVI, MKV, MPG og WMV eller et DVD-kompatibelt format. Derudover kan du udtrække lyd fra video og gemme den i MP3, FLAC, OGG og meget mere.

Trin 5. Start konvertering af TS-filerne til MP4

Klik på Gem for at ændre destinationsmappen; hvis du ikke gør dette, gemmes de resulterende filer i standardmappen Movavi Library. Tryk på Konverter. Det er alt, hvad der skal til for at konvertere TS til MP4!

De bedste gratis TS-konvertere

Vores første afsnit gennemgår 8 af de aktuelt bedste gratis TS-til-MP4-konvertere.

• Bedst til

Begyndere og professionelle brugere til konvertering fra TS til MP4

• OS

Windows, macOS

• G2-vurdering

Movavi Video Converter er et af de bedste programmer til TS-to-MP4-konvertering på Windows og Mac. Med dets kraft og rige udvalg af funktioner kan du konvertere filer i batches og redigere dem i ét program: ændre lydbitrate, trimme og klippe en video, tilføje effekter og undertekster.

Sådan transkodes TS til MP4 med Movavi Video Converter

1. Download og installer Movavi Video Converter.

2. Gå til Tilføj medier > Tilføj video, og find din fil.

3. Klik på fanen Video , og vælg outputformat.

4. Tryk på Konverter.

Gå til den fulde guide

Fordele:

• Understøtter alle populære video- og lydformater

• Indeholder en indbygget editor

• Konverterer filer ved høj hastighed

Ulemper:

• Kan ikke konvertere filer via URL

AVS tilbyder freeware, der giver dig mulighed for at konvertere videoer, musik og billeder på Mac, Windows og Linux. Du kan konvertere et stort antal filer på samme tid og opdele dine videoer efter kapitler og størrelse. Programmet understøtter mange forskellige formater, bl.a. MP4, DVD, WMV, MOV, MPEG4, VOB, MKV og AVI. AVS Video Converter kan også konvertere videoer til populære sociale medier som YouTube og Facebook.

Sådan konverterer du TS til MP4 med AVS Video Converter

1. Download AVS Video Converter, og installer softwaren.

2. Klik på Gennemse for at tilføje dine TS-filer.

3. Åbn fanen Formater, og vælg MP4.

4. Klik på Konverter nu for at starte MP4 til DVD-brænding.

Download AVS Video Converter

Fordele:

• Perfekt til konvertering på sociale medier.

• Masser af forudindstillinger.

• Masser af funktioner som undertekster og batchkonvertering.

Ulemper:

• Grænsefladen kan være overvældende for begyndere.

• Flere gratis værktøjer koster nu ekstra.

• Bedst til:

optage computerskærme til instruktioner og videotutorials

• OS:

Windows, macOS, Linux, Unix, iOS, Android

• CNET-vurdering:

Du kan nemt konvertere TS til MP4 med VLC Media Player, men det gør mere end at konvertere en TS-fil til MP4-format. Dette populære, gratis program understøtter en bred vifte af forskellige filer. VLC har en enkel brugergrænseflade med et væld af brugervenlige egenskaber og funktioner. Du kan endda udføre rutineopgaver ved hjælp af en række praktiske tastaturgenveje.

Sådan konverterer du TS til MP4 med VLC

1. Når du har downloadet og installeret den gratis TS-konverter, skal du åbne den.
    Download VLC

2. For at konvertere TS-filer til MP4 skal du klikke på menuen Media og vælge Convert/Save.

3. Du kan tilføje din TS-fil ved hjælp af knappen Tilføj i boksen Åbn medier.

4. Fra knappen Konverter/Gem skal du vælge Konverter fra drop-down-menuen. Til sidst skal du vælge en destinationsmappe til din fil efterfulgt af Start.

Fordele:

• Omfattende udvalg af værktøjer, egenskaber og funktioner; brugerne kan justere nogle indstillinger, så de passer til personlige præferencer, kræver ikke tredjeparts codecs, indbygget equalizer.

Ulemper:

• Ingen mulighed for at tilpasse VLC-grænsefladen.

• Bedst til:

ideelt program for CMD-entusiaster til at konvertere en video TS til MP4 og andre formater

• OS:

Windows, macOS, Linux

• G2-vurdering:

Du kan konvertere TS til MP4 med FFmpeg, da det gør et godt stykke arbejde, men det er ikke for alle. Det er primært et kommandolinjeværktøj, selvom der er grænseflader til rådighed. Men hvorfor gøre sig den ulejlighed? Tja, i sin rå form er FFmpeg hurtigt, kraftfuldt og kun begrænset af brugerens ekspertiseniveau.

Sådan bruger du FFmpeg til konvertering fra TS til MP4

1. Download og installer TS-konverteren fra den officielle hjemmeside for dit operativsystem.
    Download FFmpeg

2. Opbevar dine TS-videofiler i den samme mappe, som du opbevarer FFmpeg. Hold derefter Shift-tasten nede (Windows), og højreklik i din FFmpeg-videomappe.

3. Vælg Åbn kommando eller PowerShell-vindue her fra pop op-vinduet. Kommandoprompten åbnes i din FFmpeg-videomappe. Du indtaster derefter kommandoerne i henhold til dokumentationen, og FFmpeg konverterer din TS-fil til en MP4.

Fordele:

• Kraftfuldt alt-i-et-kommandolinjeværktøj; tredjeparts GUI'er tilgængelige, fungerer med en omfattende liste over gamle og nye filformater, optager skærmaktivitet med valgfri lyd.

Ulemper:

• Det har en stejl indlæringskurve, især med længere, mere avancerede kommandoer.

• Bedst til:

batchbehandling og brugere, der har brug for at konvertere en lang række filformater

• OS:

Windows, macOS, Linux

• CNET-vurdering:

Du kan også konvertere TS til MP4 med Handbrake. Det er en gratis open source-videokonverter (transcoder). Alle kan bruge HandBrake gratis som en personlig TS-konverter til Mac-, Windows- og Linux-operativsystemer.

Sådan konverterer du TS til MP4 med HandBrake

1. Download og installer programmet.
    Download HandBrake

2. Når du har startet programmet, skal du vælge Open Source eller trække din fil ind i hovedvinduet.

3. Vælg en titel, en forudindstilling og en destination i den rækkefølge.

4. Klik på Start for at begynde kodningen.

Fordele:

• Letvægts TS-to-MP4 konverteringssoftware; udtrækker og konverterer forskellige fysiske formater, f.eks. Blu-ray-diske og DVD.

Ulemper:

• Rodet brugerflade på grund af for mange konfigurationsmuligheder; konverterer kun filer til MKV- og MP4-formater.

• Bedst til:

gratis videokonvertering til passende størrelser til de fleste telefoner og mobile enheder

• OS:

MacOS X 10.4 eller højere, Windows, Linux

• Sitejabber-vurdering:

Miro Video Converter er en open source TS-konverter til Mac-, Windows- eller Linux-maskiner. Mens enhver video-konverter til TS til MP4 vil fungere til mobilvideoer, er Miro en af de mere populære muligheder blandt freeware-entusiaster, da det giver en nem måde at konvertere en TS-fil til MP4 gratis. Brugere, der leder efter en robust videokonverter, kan dog blive skuffede, da denne software er ret skrabet og ikke indeholder mange muligheder og funktioner, der findes i andre konvertere.

Sådan konverterer du TS til MP4 med Miro Video Converter

1. Installer og åbn Miro Video Converter på din computer.
    Download Miro Video Converter

2. Træk og slip din TS-videofil ind i konverteren.

3. Vælg MP4 blandt de tilgængelige formater.

4. Klik på Konverter, og din videofil gemmes som en MP4 på din valgte destination.

Fordele:

• Det er helt gratis og understøtter også mange populære filformater, både til desktop- og mobilvideoer, og det er HTML5-kompatibelt. Muligheden for at vælge outputformater baseret på enheden er også praktisk.

Ulemper:

• Den har ingen redigeringsfunktioner, og du kan ikke styre opløsningen af dine outputfiler. Hvis du har brug for kontrol over videokvalitet, bitrate, codec og andre detaljer, er dette nok ikke den bedste konverter for dig.

• Bedst til:

batch-mediekonvertering, finjustering af output, uerfarne og professionelle videoredigerere

• OS:

Windows, macOS

• Trustpilot-vurdering:

WinX HD Video Converter Deluxe konverterer nemt dine video TS-filer og mange andre formater. Du kan endda bruge programmet til at redigere TS-filer og andre videoer, downloade videoer fra internettet og lave imponerende fotoslideshows.

Sådan konverterer du TS-filer til MP4 med WinX HD Video Converter Deluxe

1. Download og installer softwaren.
    Download WinX HD Video Converter Deluxe

2. Klik på knappen + Video for at tilføje din fil, eller træk og slip den til programmet.

3. Vælg outputprofilen i pop op-vinduet Output Profile, og tryk på RUN for at starte konverteringen.

Fordele:

• Over 480 forudindstillinger; 24+ video/audio-codecs, mulighed for at downloade TS-film via URL, oprette fotopræsentationer (diasshow), brugervenlige redigeringsværktøjer.

Ulemper:

• Kan ikke tilpasse grænsefladen, ingen tekstfortælling.

• Bedst til:

brugere, der har brug for en praktisk alt-i-en konverter til videofiler

• OS:

Windows, macOS

• Trustpilot-vurdering:

MacX Video Converter Pro er en alt-i-en HD-videokonverter, editor og skærmoptager. Det er en leg at bruge og giver dig total kontrol over dine TS til MP4-videokonverteringer.

Sådan konverterer du TS-filer med MacX Video Converter Pro

1. Besøg det officielle MacX Video Converter Pro-site for at downloade softwaren.
    Download MacX Video Converter Pro

2. Start siden, når den er installeret, og klik på knappen Tilføj videoer for at tilføje dine TS-filer.

3. Vælg output-videoformatet fra rullemenuen i preview-vinduet.

4. Vælg en outputmappe, og tryk på RUN.

Fordele:

• Brugervenlig grænseflade; funktionsrig, gratis download prøveversion, fungerer med spil, sange, film osv., kyndigt supportteam.

Ulemper:

• Den gratis prøveversion har en begrænsning på 5 minutter, og der er ingen opdateringer/opgraderinger i prøveversionen.

Konklusion

Uanset om du vil have en gratis TS-til-MP4-konverter til download eller brug online, er der nogle imponerende muligheder. Tænk over, hvad du har brug for, og hvad hvert program tilbyder. Du har måske mere kontrol, hvis du konverterer TS til MP4 offline, så lav en hurtig liste over behov (must-have) og ønsker (would like). Prøv et par programmer, før du træffer dit endelige valg.

De bedste værktøjer til at konvertere TS til MP4 online

• Bedst til:

brugere, der har brug for at gemme filer til/fra skyen, mens de er på farten

• OS:

enhver, arbejder online

• G2-vurdering:

CloudConvert konverterer dine TS- eller MPEG-2 TS-filer og andre formater online. Det enkle, brugervenlige interface giver dig mulighed for at uploade, transformere og kontrollere din videokvalitet og filstørrelse.

Sådan konverterer du TS til MP4 online med CloudConvert

1. Først skal du besøge CloudConvert-webstedet.
    Gå til CloudConvert

2. Vælg din TS-fil ved at klikke på knappen Vælg fil. Du har mulighed for at vælge filer fra din computer eller cloud-baseret lagring.

3. Åbn rullelisten Konverter til, og vælg outputformatet (MP4).

4. Klik på knappen Konverter.

Fordele:

• Nem adgang via skyen; skift TS-filer til MP4 online, brugervenlig GUI, batchkonvertering, styr videokvalitet, opløsning og størrelse, betal kun for det, du bruger (Pro-version).

Ulemper:

• Gratisbrugere er begrænset til 25 konverteringer pr. dag.

• Bedst til:

Konvertering af TS til MP4 online med brugerdefinerede indstillinger

• OS:

enhver, arbejder online

• Trustpilot-vurdering:

Convertio tilbyder gratis og betalte planer for browserbaseret freeware-videofilkonvertering. Du har kontrol over billedformat, videokvalitet, codecs og mange andre indstillinger.

Sådan konverteres TS til MP4 med Convertio

1. Besøg Convertios hjemmeside.
    Gå til Convertio

2. Upload eller slip dine filer i boksen Vælg filer fra din computer eller cloud-baseret lagring.

3. Vælg dit outputformat, og klik på knappen Konverter.

Fordele:

• Træk og slip, tilpas opløsning, kvalitet og andre indstillinger, hurtig konvertering af TS-filer, tre medlemsplaner til rådighed, hvis du har brug for flere muligheder.

Ulemper:

• Afhængig af internettet; ingen gratis prøveversion af betalingsløsninger, langsom til at konvertere større filer.

• Bedst til:

brugere på farten, der kræver øjeblikkelig adgang til en online TS-filkonverterer

• OS:

enhver, arbejder online

• Trustpilot-vurdering:

Zamzar er endnu en værdig gratis filkonverter med valgfri betalte planer for Basic, Pro og Business. Det understøtter de mest populære filformater. Konvertering af TS-filer til MP4 med dette onlineværktøj er en leg, om end det er en smule langsomt.

Sådan konverterer du TS-filer med Zamzar

1. Åbn Zamzars hjemmeside.
    Gå til Zamzar

2. Klik på Tilføj filer for at uploade din video.

3. Tryk på knappen Konverter til og Konverter nu.

Fordele:

• Gratis muligheder, praktisk online filkonvertering, super nem at bruge, video downloader, personlig indbakke for registrerede brugere, 150+ konverteringsformater.

Ulemper:

• Lang ventetid for Zamzar free; lille filstørrelsesbegrænsning for gratis brugere; gratis brugere skal downloade den konverterede galde inden for 24 timer eller miste den.

TS vs. MP4 sammenligning

TS vs. MP4: Hvad er forskellen? Disse to formater bruges både til lagring af videofiler og til streaming. Hvilket format du vælger, afhænger af, hvordan du vil bruge videoen. TS er mere velegnet til professionel streaming, mens MP4 er en god mulighed for at gemme og se videoer på computere og mobile enheder. Se tabellen nedenfor for at lære mere om forskellene mellem MP4 og TS.

Sammenligningsparameter

TS

MP4

Filudvidelse

.ts

.mp4

Video-kodningsformater

MPEG-2, H.264, H.265

H.264, H.265, MPEG-4, andre

Lydkodningsformater

AC-3, DTS, LPCM, andre

MP3, AAC, AC-3, andre

Kapitler

Streaming

Understøttelse af mobilenheder

Sammenfatning

Det er hurtigt og nemt at konvertere TS til MP4 på Mac-computere, Windows-pc'er og mobile enheder. Selvom de fleste programmer gør, hvad der står på dem, tilbyder de ikke alle de samme funktioner. Nogle er helt gratis, mens andre tilbyder gratis og betalte versioner. Uanset hvad dine behov er, er der en TS til MP4-filkonverter derude til dig.

Program

OS

Bedst til

Download

Windows, macOS

Begyndere og professionelle brugere til konvertering fra TS til MP4

Windows, macOS, Linux

Konvertering af filer til sociale medier

Windows, macOS, Linux, Unix

Nem konvertering af TS-filer til MP4, optagelse af computerskærme til instruktioner og videotutorials

Ofte stillede spørgsmål

⏯ Hvad er en TS-fil?

⏯ Hvordan afspiller jeg TS-filer?

⏯ Hvordan konverterer jeg TS til MP4 i Windows 10?

⏯ Kan VLC åbne en TS-fil?

⏯ Hvad er den bedste TS-til-MP4-konverter til Android?

⏯ Kan jeg omdøbe TS til MP4?

⏯ Er en TS-fil det samme som en MP4?

⏯ Kan Windows Media Player afspille TS-filer?

⏯ Hvad er TS filmkvalitet?