Har du brug for at konvertere en video til MP4?

Brug dette gratis værktøj til at konvertere til MP4 online!

Den online video-til-MP4-konverter lader dig ændre formatet på din video med blot et par klik. Du kan også bruge en desktop media converter fra Movavi.

Convert to

Sådan konverterer du filer til MP4

logotype
19 699

MP4-filformatet er en del af MPEG-4-standarden. Filer med filtypenavnet .mp4 kan indeholde video- og lydstreams, undertekster og metadata. Formatet understøttes af både Windows pc'er og Macs samt de fleste enheder – smartphones, tablets, HD-tv'er, videospilkonsoller og meget mere.

Vil du vide, hvordan man konverterer en video til MP4-formatet? En af måderne er at bruge en online video-til-MP4-konverter, som den øverst på denne side. En almindelig online-konverter til MP4 kan dog normalt kun behandle små filer. Du kan også konvertere film til MP4 ved hjælp af en desktop-videokonverter – denne mulighed er mere velegnet, hvis du har store filer til konvertering.

I denne artikel vil vi diskutere, hvordan man konverterer til MP4 ved hjælp af Movavi Video Converter, beskrive MP4-formatet og besvare nogle ofte stillede spørgsmål.

Sådan konverteres en video til MP4 på Windows og Mac med Movavi Video Converter

Movavis MP4-videokonverter har et kraftfuldt mediebehandlingsværktøj, der understøtter over 180 formater, herunder MP4, AVI, MOV, FLV, WMV, DVD og mange flere! Med Movavi Video Converter kan du ændre formatet på dine videofiler med blot et par klik. Og bare rolig, hvis du ikke ved, hvordan man konverterer filer til MP4 – med Movavi Video Converter er det meget enkelt! Der er ikke brug for nogen særlig viden om medieformater. Bare kør softwaren, åbn en film eller et videoklip, vælg en færdig forudindstilling, og konverter dine filer. Se vores guide til, hvordan du konverterer en video til MP4 nedenfor for mere detaljerede instruktioner.

Trin 1. Installer videokonverteren til MP4

Download vores video-til-MP4-konverter. Kør installationsfilen, og følg installationsvejledningen, der vises på skærmen.

Trin 2. Start programmet og importer din video

Kør Movavi Video Converter, og klik på knappen Tilføj medier. Vælg Add Video for at importere den video, du vil konvertere til MP4.

Trin 3. Vælg outputformat

Åbn fanen Video i bunden af vinduet. Her finder du en liste over understøttede formater. Udvid MP4-kategorien, og vælg en af de MP4-forudindstillinger, der passer bedst til dine behov.

Hvis du vil konvertere din video til MP4 til afspilning på en mobil enhed, skal du åbne fanen Enheder og vælge enhedens producent og model fra listen. For at lade appen bestemme den passende forudindstilling, skal du blot forbinde din enhed til computeren og klikke på mobiltelefonikonet til højre for søgefeltet.

Trin 4. Komprimer din video (valgfrit)

Hvis output-filstørrelsen er for stor, kan du komprimere videoen. Klik på filstørrelsesværdien under filnavnet. Flyt nu skyderen Filstørrelse for at indstille den ønskede værdi, og programmet vil justere videobitraten i overensstemmelse hermed.

Trin 5. Rediger videofilen (valgfrit)

Tryk på knappen Rediger for at åbne redigeringsvinduet. Her kan du trimme, beskære eller rotere din video. Du kan også tilføje filtre i fanen Effects eller justere billedet manuelt med værktøjerne i Adjustments. Klik på Apply for at gemme ændringerne, og tryk på Save and Close.

Trin 6. Begynd at konvertere din video til MP4

Klik på knappen Gem til, og angiv den mappe, hvor de konverterede filer skal gemmes.

Klik til sidst på knappen Konverter. Og det er det hele! Programmet konverterer din fil til MP4.

Trin 7. Overfør video til din mobile enhed (valgfrit)

Når dine videofiler er konverteret, skal du minimere eller lukke Movavi-videodekoderen og tilslutte din mobile enhed til computeren. Start uploaderen på din enhed, og følg instruktionerne på skærmen, eller, afhængigt af enheden, åbn den relevante mappe på den, og gem de konverterede filer der. Bemærk: Uploadtiden afhænger af, hvor store dine videofiler er.

Det er alt, hvad der er at gøre! Nu ved du, hvordan du konverterer videoer til MP4 eller konverterer dine MP4-filer til ethvert andet populært videoformat.

Konverteringen er også en hurtig måde at udtrække musik fra film ved at konvertere videofilerne til MP3, AAC, FLAC, WMA eller et andet lydformat.

Hvad er MP4-formatet?

Filudvidelse

.mp4

Kategori

Videoformat

Beskrivelse

MP4 er et mediecontainerformat, der bruges til lagring af video og lyd. MP4-filer kan også indeholde undertekster og stillbilleder.

Video-codecs

H.265/HEVC, H.264/AVC og MPEG-4 del 2

Vis mere

Her er, hvad Movavi Content Team gør for kun at give dig verificerede oplysninger:

• Når vi udvælger produkter til vores anmeldelser, undersøger vi både efterspørgsel og popularitet.

• Alle produkterne i denne artikel er blevet testet af vores team.

• Når vi tester, sammenligner vi nøgleegenskaber, herunder understøttede input- og outputformater, kvalitetstab ved konvertering og andre vigtige funktioner.

• Vi studerer brugeranmeldelser fra populære anmeldelsesplatforme og gør brug af disse oplysninger, når vi skriver vores produktanmeldelser.

• Vi indsamler feedback fra vores brugere og analyserer deres meninger om Movavi-software såvel som produkter fra andre virksomheder.

Movavi Video Converter

Den ideelle måde at få dine medier i det format, du har brug for!

Ofte stillede spørgsmål

▶️ Er MP4 et videoformat?

MP4 er et multimedie-containerformat, der kan bruges til at gemme audiovisuelle data, så det kan ikke kun indeholde video, men også lyd og undertekster. Du vil nogle gange støde på en MP4-fil, når du downloader en video fra internettet. Formatet bruges også til at se videoer på mobile enheder.

▶️ Er MP4 det samme som MPEG-4?

Mange bruger både MP4 og MPEG-4 som betegnelse for et containerformat, men det er faktisk ikke helt det samme. MP4 er et format til lagring af medier, mens MPEG-4 er en standard til komprimering af lyd- og videodata. Med andre ord kan en video være kodet med MPEG-4-codec, men den vil blive gemt i MP4-containerformatet.

▶️ Er MP4 komprimeret?

En MP4-fil kan indeholde videoer, der er komprimeret med forskellige codecs. De mest populære video-codecs til MP4 er MPEG-4, H.264 og H.265.

▶️ Hvordan afspiller jeg MP4-filer?

MP4 er et bredt understøttet format, så du kan åbne det med næsten enhver afspiller. Her er nogle MP4-afspillere, du kan prøve: Windows Media Player, VLC, iTunes, QuickTime Player, RealPlayer.

▶️ Hvordan kan jeg konvertere filer til MP4 med VLC?

Sådan ændrer du videoformatet til MP4 ved hjælp af VLC.

1. Download afspilleren fra VLC's hjemmeside.

2. Åbn filkonverteren til MP4, og gå til menuen Media. Vælg Konverter / Gem.

3. Klik på Tilføj i det nye vindue, og vælg den fil, der skal konverteres. Klik på Konverter / Gem.

4. Fra rullelisten Profil skal du vælge Video - H.264 + MP3 (MP4).

5. Klik på Gennemse, og vælg destinationsmappen. Indtast navnet på din fil, og sørg for, at det slutter med ".mp4".

6. Tryk på Start.

▶️ Hvordan konverterer jeg til MP4 på Windows?

For at ændre din video til MP4 skal du bruge en desktop-app som Movavi Video Converter.

1. Download, installer og kør MP4-filkonverteren.
    Download Movavi Video Converter

2. Tryk på Add Media, og vælg Add Video. Importer den fil, du vil konvertere.

3. Åbn fanen Video, og vælg MP4, og vælg derefter den ønskede forudindstilling.

4. Klik på Konverter for at starte processen.

▶️ Kan jeg konvertere filer til MP4 online?

Ja, du kan bruge en af de mange online videokonvertere til MP4. Men husk på, at onlinekonvertere til MP4 normalt har begrænsninger for størrelsen af uploadede filer. Onlineværktøjer understøtter også sjældent batchkonvertering, og behandlingshastigheden er lavere end for desktopkonvertere.

▶️ Bliver MP4-filer stadig brugt i dag?

Ja, MP4 er stadig et af de mest populære videoformater og understøttes af næsten alle enheder og afspillere.

▶️ Hvorfor kan min MP4-video ikke afspilles?

Det er muligt, at din MP4-fil ikke kan afspilles, fordi den indeholder et video-codec, der ikke er kompatibelt med din medieafspiller. For at løse dette problem kan du installere de nødvendige codecs (hvis din afspiller understøtter eksterne codecs). Alternativt kan du prøve at konvertere din MP4 til et andet format.