Movavi Video Suite

En slagkraftig videoproduktionspakke, der inkluderer en video editor, filkonverteringsprogram, skærmoptager og andre gode ting, der kan gøre dig til en sand indholdsguru

Movavi Video Suite

En slagkraftig videoproduktionspakke, der inkluderer en video editor, filkonverteringsprogram, skærmoptager og andre gode ting, der kan gøre dig til en sand indholdsguru

Movavi Video Editor

Dit enkle, men kraftfulde redigeringsværktøj til at skabe videoer med wow-effekt

• Intuitive værktøjer til hurtig og nem videoredigering
  • AI: Fjernelse af baggrund, bevægelsessregistrering, fjernelse af støj
  • Træk-og-slip-filtre, titler, overgange, overlays

Hvorfor vælge Movavi

Vi er nummer 1 valg for millioner af mennesker fra hele verden. Slut dig til vores blomstrende fællesskab og skab fantastisk indhold med utrolig lethed.

120

millioner downloads

13

understøttede sprog

70 mio.+

brugere

190+

lande

Lille indsats – store resultater

Upload filer fra enhver enhed

Tilføj videoer til programmet med et par klik.

Frembring overbevisende indhold

Brug de intuitive værktøjer til at omdanne rå optagelser til fængslende indhold.

Kom i rampelyset

Gem din video og upload den til sociale netværk direkte fra programmet.

Prøv flere Movavi-produkter

• Boost dine videoer med fede overgange, titler og introer
  • Styrk med AI: Dæmpe lyd og skift baggrunde ud
  • Mor dig med mere end 180 filtre: Glitch, Blur, VHS og mere
  • Intuitive værktøjer til hurtig og nem fotoredigering
  • AI: Retouchering, skift af baggrund, fjernelse af objekter og meget mere
  • Atmosfæriske effekter, farvekorrektion og forudindstillinger for billedtekster
  • Lynhurtig filkonvertering
  • Kraftfuld videokomprimering
  • AI-videoopskalering: Op til 8X
  • Fuldskærms- eller brugerdefineret områdeoptagelse
  • Webcam-optagelse og tegning på optagelser i realtid
  • Fremhæv musemarkøren og tastetryk
  • Intuitive værktøjer til hurtig og nem videoredigering
  • AI: Baggrundsfjernelse, bevægelsesregistrering og meget mere
  • Lynhurtig filkonvertering og smart skærmoptagelse
  • Intuitive værktøjer til hurtig og nem videoredigering
  • Smart filkonvertering, skærmoptagelse, fotoredigering
  • Kraftfulde AI-funktioner og tusindvis af kreative effekter

Tips og tricks til at styrke dine færdigheder

Hvad med lidt kreativ inspiration?

Udforsk enorme mængder af kreativt indhold

• Overlejringer
  • Titler
  • LUTs
  • Musik
  • Overgange
  • Klistermærker
  • Introer
  • Baggrunde
  • Rammer

Gør indtryk på sociale medier

Forestil dig det indhold, du kan skabe med disse videoeffekter. Forestil dig reaktionen fra de mennesker, der får det at se. Udsæt det ikke. Udforsk din kreativitet nu, og gør indtryk på andre.

Movavi Video Editor 2024

Movavi Video Editor

Interface sprog

Størrelse

105,6 MB

Version

24.2.0
Operativsystem

64-bit Microsoft® Windows® 7/8/10/11 med opdaterede rettelser og installerede servicepakker

Processor

Intel®, AMD® eller kompatibel med dual-core processor 1,5 GHz

Grafikkort

Intel® HD Graphics 2000, NVIDIA® GeForce® series 8 og 8M, Quadro FX 4800, Quadro FX 5600, AMD Radeon™ R600, Mobility Radeon™ HD 4330, Mobility FirePro™ series, Radeon™ R5 M230 eller større grafikkort med opdaterede drivere

Display

1280 × 768 skærmopløsning og 32-bit farve

RAM

2 GB

* Den gratis version af Movavi Video Editor kan have følgende begrænsninger afhængigt af build: vandmærke på eksporterede klip, 60 sekunders video eller 1/2 grænse på lydlængde og/eller nogle avancerede funktioner, der ikke er tilgængelig ved eksport af videoer.
Lær mere

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg redigere videoer gratis?

Hvad er det bedste videoredigeringsprogram til begyndere?

Hvilket videoredigeringsprogram bruger YouTubere?

Hvordan tilføjer man overgange i et videoredigeringsprogram?

Hvad er det bedste iMovie-alternativ til Windows?

Bevægelsessporing med AI

Fremhæv det, der er vigtigt, eller tilføj titler, der følger et objekt i bevægelse i dine videoer med vores smarte bevægelsessporingsværktøj.

Fjernelse af baggrund med AI

Eliminer enhver scene, du ikke ønsker, og slip ind i et livligt nyt miljø med vores chroma key-lignende videobaggrundsændringsfunktion - det fungerer selv uden grønne skærme.

Slowmotion

Afslør alle detaljer i dit næste filmiske mesterværk, og lad stemningen virkelig trænge ind med denne indbyggede slowmotion-editor.

Lås op for AI-magien

Brug vores fantastiske bevægelsessporingsværktøj til at fremhæve de vigtige ting i dine videoer. Fjern trafik, vind og andre forstyrrende lyde med vores brugervenlige støjfjernelseværktøj. Skift øjeblikkeligt baggrunden i dine kameraoptagelser - skab en ny livescene og gør dig klar til et stort antal likes på TikTok! Du kan prøve alt dette og mere til gratis!

Rediger som en tryllekunstner

Fortæl din videohistorie, som du vil have den fortalt – alle de værktøjer, du har brug for, er lige ved hånden! Spil med vores intuitive tidslinje, forhåndsvisning billede for billede og træk-og-slip-objekter. Trim, drej eller vend dine visuelle elementer for en fantastisk effekt. Flet sammen, tilpas størrelse eller beskær for lidt ekstra. Gå videre og se selv!

Tilføj blændende effekter

Giv dine kreationer et virkelig enestående look - opdag tusindvis af fede effekter, der er nemme at tilføje! Fremhæv dine videooptagelser med trendy LUT'er, farverige overlejringer, smarte titler og betagende overgange. Indstil den perfekte stemning med problemfri farvekorrektion. Prøv det gratis nu, og du vil blive overrasket over, hvor nemt det er!

Movavi Video Editor

Lav nemt fantastiske videoer

* Den gratis version af Movavi Video Editor kan have følgende begrænsninger afhængigt af build: vandmærke på eksporterede klip, 60 sekunders video eller 1/2 grænse på lydlængde og/eller nogle avancerede funktioner, der ikke er tilgængelig ved eksport af videoer. Lær mere.

Nyheder

Vind flere hjerter med Movavi Video Editor 2024

Vind flere hjerter med Movavi Video Editor 2024

Et pænt og mere enkelt design, smartere AI, hurtigere videoklipning og nye overlejringseffekttilstande – alt hvad du behøver for at få dine videoer endnu mere opmærksomhed.

Læs mere

Opret alle videoer hurtigere med Movavi Video Suite 2024

Opret alle videoer hurtigere med Movavi Video Suite 2024

Gør hvert videoprojekt til en leg med den nye Video Suite. Nyd forbedrede videoredigeringsværktøjer, forbedret AI, nye effekter, superhurtig filkonvertering og en praktisk skærmoptager.

Læs mere

Få ubegrænset kreativ kraft med Movavi Unlimited 2024

Få ubegrænset kreativ kraft med Movavi Unlimited 2024

Nemt lave slående videoer og fotos med de nye AI værktøjer, konverter mediefiler på et øjeblik, optag engagerende screencasts, forbedr dit indhold med tusindvis af eksklusive effekter.

Læs mere

Vores videoredigeringsprogram er et af de bedste i 2023!

Vores videoredigeringsprogram er et af de bedste i 2023!

Movavi Video Editor er på 2023 Capterra Shortlist! Hvis du ikke har prøvet Movavi Video Editor endnu, så prøv det nu og se, hvorfor det er et af de bedste.

Lær mere

TechRadar

I sidste ende er Movavi Video Converter et 'altædende' program til konvertering af videofiler, det har løst problemer med filkompatibilitet for 97% af de brugere, der har købt softwaren.

Læs mere

Macworld

Movavi har altid søgt at gøre det muligt at få adgang til, redigere og distribuere medier så nemt som muligt. Den kraftfulde software med en brugervenlig grænseflade giver enhver mulighed for at interagere med lyd og video på et professionelt niveau.

Læs mere

MUO

Movavi tilbyder et godt kompromis mellem pris og funktionalitet. Vi kombinerer et bredt sæt værktøjer med en brugervenlig grænseflade og leverer både nemme muligheder for optagelse og komplet videoredigering.

Læs mere

Tech Advisor

Movavi Video Converter er et enkelt, kraftfuldt værktøj, der gør konvertering, håndtering og distribution af dit videoindhold hurtigt og nemt. Softwaren er tilgængelig til både pc og Mac og er designet til at være så effektiv og brugervenlig som muligt.

Læs mere