Skal du bruge et PC-alternativ til iMovie?

Brug Movavi Video Editor til Windows!

Brug for iMovie til Windows?

Enhver Apple-fan ved hvordan iMovie bruges til at lave dine egne videoer. Programmet giver Mac-brugere en letanvendelig, men stadig kraftfuld videofremstiller – og den er allerede indbygget i deres maskine. Desværre har Apple-udviklere ikke lavet en måde at hente iMovie for Windows 10, Windows 8, Windows 7 eller Windows Vista. Men der er stadig folk, der søger på “download iMovie for PC”. Eftersom det er umuligt at få iMovie på Windows, hvad gør du så?

Der er mange forskellige programmer som iMovie, men ikke alle kan erstatte det originale Apple produkt og være en rigtig “Microsoft Windows-version af iMovie”. Vi anbefaler du prøver Movavi Video Editor! Det er et fantastisk software med masser af funktioner, der hjælper dig med at skabe dit eget mesterværk fra bunden på din pc eller bærbare computer. Hent iMovie-alternativet til Windows på danske fra Movavi og se hvor enkelt, men kraftfuldt det er!

SÅ HVORFOR VÆLGE Movavi Video Editor SOM ET ALTERNATIV TIL IMOVIE TIL WINDOWS?

Enkelhed og funktionalitet

Overfør din video til appen, træk den til arbejdsområdet og begynd straks at redigere. Klip eller beskær dine optagelser, forbedr videokvaliteten, forøg videoens tempo eller opret en slowmotioneffekt, og omdan dine optagelser på mange andre måder, ligesom iMovie. Med dette program, der er optimeret til Windows 10, kan du lave en professionel video på blot en halv time – der kræves ingen særlige færdigheder!

Dusinvis af kunstneriske effekter

Vælg mellem mange forskellige visuelle effekter. Du vil måske oprette en retrovideo med filteret “Old Movie”, give et moderne præg med "Pop-Art", bruge stemningsfyldt “Flying Objects” til at skabe en romantisk stemning, eller anvende “Vertigo” for at give dit publikum en følelse af at være på en psykedelisk rejse. Du kan bruge mere end 160 effekter og filtre.

Et udvalg af stilfulde overgange

Hjælp din video til at flyde jævnt ved at indsætte overgange mellem de forskellige dele. Som iMovie har Movavi Video Editor har udtoninger, der passer til enhver stil og smag, herunder effekter af at vende en side, udfoldende origami, drejende vejrhaner og meget mere. Overgange er især nyttige, når du skal give slideshows liv.

Slideshowoprettelsestil­stand

Ja, du kan også oprette fantastiske slideshows i vores iMovie-editor, og du vil være overrasket over, hvor let det er! Træk blot dine fotos til tidslinjen, indsæt flotte udtoninger mellem stillbilleder, tilføj endog stemningsfuld musik. Inviter derefter alle dine venner til at nyde din “fotofilm”!

Titler

Du kan bruge mere end 100 skrifttyper til din videos billedtekst. Eksperimentér med farve, størrelse og andre tekstparametre. Opret titler med animeret tekst, roter billedtekster i alle retninger. Ved at tilføje titler til din film, bliver det endnu sjovere at se den!

Mange understøttede formater

Med vores Windows program, der svarer til iMovie kan du importere og eksportere video og lyd i ethvert populært format (AVI, MOV, MP4, MP3, WMA og mange flere). Der er særlige forudindstillinger til at gemme og se din video på mobile enheder (Apple, Android, BlackBerry, Windows Phone osv.), og med en praktisk delefunktion kan du hurtigt overføre dine film til YouTube.