Video Voice Changer: Sådan ændrer du din stemme i en video

Med Movavi Video Editor kan du ændre stemmen og finjustere lyden i din video ved hjælp af de indbyggede værktøjer:

• Lydeffekter (ekko, telefon, radio, robot osv.)

• Autokorrektur af lyd

• Fjernelse af støj

• Equalizer og meget mere

Ved at klikke på download-knappen downloader du en gratis version af programmet.*

logotype
12 426

At tilføje lydeffekter til en video kan gøre den sjovere, mere interessant og mere kreativ. Se, hvordan det kan gøres med et desktop-program, online og med mobilapps.

Sådan ændrer du en stemme i en video i Movavis video voice editor

Movavi Video Editor indeholder en stemmemodificeringsfunktion, der er nem at bruge og kan redigere og tilføje filtre til stemmerne i dine videoer. Den kan bruges som en stemmeforstærker til at gøre en stemme klarere eller en justerer til at få den til at lyde forvrænget.

Download dette videoredigeringsprogram til din pc eller Macintosh, og følg vores vejledning for at lære, hvordan du gør lyden hurtigere eller langsommere og laver stemmemodulationer.

Trin 1. Download og installer Movavi Video Editor

Download installationsfilen, og installer video voice changer på din computer ved at følge vejledningen på skærmen.

Trin 2. Tilføj din video til programmet

Når programmet starter, skal du klikke på knappen Tilføj filer og vælge den video, du vil redigere. Filen vil blive tilføjet til Media Bin. Træk og slip den til tidslinjen.

Add video to Movavi Video Editor

Trin 3. Skift din stemme i videoen

Dobbeltklik på videoen på tidslinjen for at foretage ændringer.

For at gøre lyden hurtigere eller langsommere skal du justere skyderen Speed. Flyt skyderen til højre for at gøre lyden hurtigere eller til venstre for at gøre den langsommere. Bemærk, at når du ændrer lydhastigheden, ændres videoens afspilningshastighed også.

Hvis du vil fade lyden ind eller ud, skal du flytte de relevante skydere for at indstille timingen for fade-effekter.

Edit the audio

Hvis du vil forvrænge din stemme, skal du åbne fanen Flere værktøjer og derefter vælge Lydredigering. Klik på Audio Effects, og vælg den effekt, du vil bruge, fra listen. Du kan tilføje ekko, gøre din stemme højere eller lavere eller endda skabe en robotstemmeeffekt.

Add audio effects

Trin 4. Gem videoen

Klik på knappen Export for at gemme den redigerede video. I den dialogboks, der åbnes, kan du indstille formatet for din video, for eksempel MP4 eller AVI. Indtast derefter filnavnet, og vælg destinationsmappen. Når du har angivet alle indstillingerne, skal du klikke på knappen Start for at gemme filen på din computer. Når du har gemt din video, kan du også dele den online, f.eks. uploade din video på YouTube. Nu ved du, hvordan du ændrer din stemme i en video med Movavi Video Editor!

Save the video

Populære stemmeskiftende effekter

• Ekko

• Dæmpet

• Telefon

• Høj tone

• Lav tonehøjde

• Meget højt toneleje

• Meget lavt toneleje

• Radio

• Robot

Med Movavi Video Editor kan du tilføje flere sjove effekter for at skjule stemmerne i din video.

1. Ekko

Ekko-effekten skaber en efterklang, så hver lyd gentages flere gange med stadig mindre lydstyrke, selv når den næste lyd produceres. Lydene overlapper hinanden og skaber en dramatisk, forvrænget effekt.

2. Dæmpet

Muffled-effekten dæmper lyden af en stemme, så det lyder, som om den kommer fra en afstand eller gennem en buffer. Dæmpede stemmer kan være sværere at forstå, men kan give en fornemmelse af, at taleren er langt væk eller taler gennem en barriere som en lukket dør.

3. Telefon

Telefoneffekten får stemmen til at lyde, som om den kommer gennem et telefonopkald. Den lyder lidt dæmpet og tinny, med lejlighedsvis statisk interferens. Det er en fremragende effekt til at skabe illusionen af en stemme i en telefonsamtale.

4. Højt toneleje

High pitch-effekten hæver stemmens tonehøjde, så den lyder betydeligt højere. Med denne effekt kan man få en mandestemme til at lyde som en kvindestemme, og man kan få en kvindestemme til at lyde som en ung pige.

5. Lavt toneleje

Low pitch-effekten har en uddybende effekt på stemmerne i din video. Med denne effekt kan en ung piges stemme komme til at lyde som en kvindes, og en kvindes stemme kan komme til at lyde som en mands.

6. Meget høj tonehøjde

Very high pitch-effekten skaber en underlig, knirkende stemme. Denne høje effekt er perfekt til at skabe stemmer til animerede tegneseriefigurer.

7. Meget lavt toneleje

Very Low pitch-effekten skaber en dyb, ildevarslende stemme. Denne effekt er fremragende til at skabe en stemme, der minder om et monster eller en dæmon.

8. Radio

Radio-effekten får en stemme til at lyde, som om den kommer over æteren på en gammeldags radio. Denne effekt er perfekt til at skabe en karakter som nyhedsvært eller sportsvært.

9. Robot

Robot-effekten ligner autotune-effekten, der er almindelig i musik, og som får stemmen, der synger en sang, til at lyde som en androide. Denne effekt er et godt valg til at få din stemme til at lyde som en umenneskelig maskine.

De bedste stemmeskiftere - software, apps og onlineværktøjer

Der findes adskillige video voice editors, online voice changers og mobile apps, som du kan bruge til at lyde som en anden. Disse stemmemodulatorer kan forbedre din voice-over på flere måder og tilføje endnu et lag af interessant lydkvalitet til en optagelse.

Program

OS

Bedst til

Download

Windows, macOS

Ændring af din stemme i en video; finjustering af lyd med effekter; autokorrektur af lyd; fjernelse af støj; equalizer

Enhver (webbaseret)

Ændring af din stemme med mere end 50 filtre (kun lyd)

Enhver (webbaseret)

Hurtigt skift af mand/kvinde/barnestemme (kun lyd)

Hos Movavi er vi forpligtet til kun at give dig verificerede oplysninger. Her er, hvad vi gør for at sikre dette:

• Når vi udvælger produkter til vores anmeldelser, undersøger vi både efterspørgsel og popularitet.

• Alle produkter nævnt i denne artikel er blevet testet af Movavi Content Team.

• Når vi tester, sammenligner vi nøgleparametre, herunder video- og lydbeskæring, visuelle effekter, stabilisering, justering af videokvalitet, lagring og deling af videoer og andre vigtige funktioner.

• Vi studerer brugeranmeldelser fra populære anmeldelsesplatforme og gør brug af disse oplysninger, når vi skriver vores produktanmeldelser.

• Vi indsamler feedback fra vores brugere og analyserer deres meninger om Movavi-software såvel som produkter fra andre virksomheder.

Edit the audio

OS: Windows, macOS

Leder du efter et fuldt udstyret redigeringsprogram til at ændre din stemme i en video? Så bør Movavi Video Editor være dit valg. Denne software giver dig mulighed for at optage din egen voice-over, anvende lydeffekter, finjustere din lyd (fade in/out, reverse, normalize, equalize) og meget mere.

Movavi Video Editor tilbyder:

• Bibliotek med lydeffekter
  • Lyd-equalizer
  • Autokorrektur af lyd
  • Værktøj til fjernelse af støj
  • Justering af lydhastighed
  • Imponerende videoredigeringsværktøjer (Chroma Key, Slow Motion, filtre, overgange, titler og meget mere)

Online stemmeskiftere

OS: Enhver (webbaseret)

Voicechanger.io er en online stemmeskifter, som du kan bruge gratis til at ændre din stemme. Selvom det er et basalt projekt, indeholder det stadig 51 stemmeeffekter til at ændre din stemme. Det er ikke nødvendigt at downloade noget ekstra software. Den online stemmeskifter giver dig mulighed for at ændre stemme via to inputmetoder - brug mikrofonen til at optage en ny stemme/give voice-over eller upload en forudindspillet fil. Her er de trin, du skal følge for at bruge denne stemmeskifter.

1. Besøg hjemmesiden for Voicechanger.io.

2. Vælg din inputmetode.

3. Vælg den type stemmeeffekt, du ønsker.

4. Gem din lydfil.

OS: Alle (webbaseret)

Media.io er en brugervenlig stemmemodifikator, som du kan bruge til at ændre enhver stemme til forskellige tonehøjder med et par klik. Der er mange stemmefiltre, og du kan vælge det, du kan lide. Det bedste ved denne online stemmemodifikator er, at den understøtter både MP3 og WAV. Her er de trin, du skal følge for at bruge dette program.

1. Åbn hjemmesiden for Media.io, og klik på Change Voice Now.

2. Upload den fil, du vil ændre.

3. Vælg den type stemme, du ønsker.

4. Klik på Start to Process.

Bedste apps til ændring af lyd og video

OS: iOS

Ved hjælp af Video Voice Changer-Fun Editor kan du nemt ændre enhver stemme, så den lyder som en mand, kvinde, robot, monster eller spøgelse. Du kan ændre din stemme til, hvad du vil, og vælge mellem mere end tredive lydeffekter. Det kunne være en god ting at spille venner et puds. Du kan optage videostemme direkte fra kameraet eller blot uploade videoer fra dit album. Det giver også en nem delingsmulighed, der giver dig mulighed for at dele den ændrede stemme til Facebook, Instagram, e-mail osv.

OS: Android

Voice changer with effects er en sjov app til din telefon, som lader dig ændre din stemme. Du kan optage din stemme, bruge effekter og dele den ændrede stemme med din familie og dine venner. Den kommer med mere end fyrre stemmeeffekter som kæmpe, robot, helium, alien osv. Det eneste, du skal gøre, er at uploade en lyd fra dit galleri eller optage din stemme. Når du har optaget, kan du eksperimentere med de forskellige tilgængelige stemmeeffekter.

OS: iOS

Hvis du vil ændre din stemme med det samme, er Voice Changer Plus en god mulighed. Du kan vælge mellem en række sjove lydeffekter til at ændre din stemme. Med denne applikation kan du også afspille enhver stemme baglæns. Du skal blot trykke på optageknappen, sige noget og trykke igen. Den kommer med mere end femoghalvtreds effekter. Du kan dele og gemme dine optagelser gratis.

Resumé

Der findes masser af applikationer og programmer, som du kan bruge til at ændre din stemme i en film. Noget af denne stemmemodificeringssoftware er online og kræver ingen downloads, mens andre programmer installeres direkte på din pc eller Mac. De applikationer, du har fundet i denne artikel, vil helt sikkert hjælpe dig med at have det sjovt med dine venner og familie.

Movavi Video Editor

Lav nemt fantastiske videoer

* Den gratis version af Movavi Video Editor kan have følgende begrænsninger afhængigt af build: vandmærke på eksporterede klip, 60 sekunders video eller 1/2 grænse på lydlængde og/eller nogle avancerede funktioner, der ikke er tilgængelig ved eksport af videoer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg justere lyden i en video?

Du kan finjustere lyden i dit klip med Movavi Video Editor. Følg instruktionerne nedenfor for at lære, hvordan du bruger programmet.

Først skal du downloade og installere programmet på din computer.

Download Movavi Video Editor til Windows

Download Movavi Video Editor til Mac

Start programmet, og tilføj din videofil til tidslinjen. Dobbeltklik på sporet for at få vist medieindstillingerne. Her kan du justere lydstyrken og hastigheden. Hvis du vil tilføje effekter og fjerne støj, skal du åbne fanen Flere værktøjer og derefter Lydredigering. For at udjævne klippets lydstyrke skal du markere afkrydsningsfeltet Normaliser. Du kan også justere lyden ved hjælp af Equalizer. Når du er tilfreds, klikker du på knappen Export. I den dialogboks, der vises, skal du angive videoformatet, indtaste filnavnet og vælge destinationsmappen. Klik til sidst på Start.

Hvordan tilføjer jeg min stemme til en video?

Du kan tilføje din stemme til en video med en optager eller et videoredigeringsprogram, som f.eks. Movavi Video Editor. Først skal du downloade og installere programmet på din computer.

Download Movavi Video Editor til Windows

Download Movavi Video Editor til Mac

Kør programmet, og tilføj din video til tidslinjen. Klik på mikrofonikonet på værktøjslinjen over tidslinjen. I det vindue, der vises, skal du vælge din enhed og indstille kvaliteten og lydstyrken for din lyd. Sæt flueben i Enable voice-over mode, og klik på Start Recording. Efter en kort nedtælling begynder optagelsesprocessen. Når du er færdig, skal du klikke på Stop Recording. Optagelsen af din voice-over vises på et separat lydspor. Hvis du vil gemme videoen med din voice-over, skal du klikke på knappen Eksporter. I den dialogboks, der åbnes, skal du vælge det format, som videoen skal gemmes i, indtaste filnavnet og angive destinationsmappen. Klik på Start. Det er alt, hvad der er at gøre!

Hvordan kan jeg ændre min stemme i en video?

For at ændre din stemme i en video kan du prøve Movavi Video Editor. Download og start programmet. Tilføj din video til programmet ved at klikke på Add Files. Åbn fanen More Tools, derefter Audio Editing, og vælg Audio Effects. Herfra kan du tilføje forskellige effekter for at ændre stemmerne i din video.

Hvordan kan jeg ændre en stemme i en video online?

Flere programmer giver dig mulighed for at ændre stemmerne i din video fra en onlineportal uden at downloade et program til din computer. Med disse tjenester kan du vende lyden om, ændre dens hastighed, udskifte et lydspor og meget mere. Her er et par muligheder:

Hvordan kan jeg ændre en stemme i en video på en telefon?

Der findes flere stemmekonverteringsprogrammer, som du kan bruge til at manipulere stemmerne i en video på din iOS- eller Android-enhed. Disse apps kan få dig til at lyde som en fortæller, en sød tegneseriefigur og andre.

Til en iPhone kan du prøve følgende:

Til Android-enheder kan du prøve følgende:

Hvordan kan jeg redigere min stemme i en video?

Hvis du vil ændre din stemme i en video, kan du prøve en særlig app, f.eks. Movavi Video Editor. Dette program kan fungere som en forvrænger, korrigerer, maskerer eller scrambler for stemmerne i din video. Du kan anvende effekter som at gøre din tone dybere eller tilføje et ekko til dine ord, eller du kan bruge programmet som en fixer til at forbedre lyden af din stemme.

Hvordan ændrer jeg min stemme i realtid?

Hvis du vil ændre din stemme i realtid, kan du prøve følgende freeware- og betalingssimulatorer: