Waarom Camtasia kopen?
Probeer in plaats daarvan Movavi Screen Capture Studio:
  • Prima software
  • Identieke reeks van functies
  • Eenvoudiger in gebruik
  • Slechts 39,95 € in plaats van 163,38 €

Movavi Screen Capture Studio vs. Camtasia Studio recensie

Camtasia, gecreëerd door TechSmith, is ontegensprekelijk een van de beste screen recorders voor Mac en PC op de markt. De software is echter complex waardoor minder ervaren gebruikers moeilijkheden zullen ondervinden om er mee aan de slag te gaan. En dan is er nog de prijs: de volledige versie van Camtasia Studio kost bijna 165 €!

Wij raden aan dat u eerst Movavi Screen Capture Studio probeert! Dit multifunctionele programma voor het opnemen van schermen is een perfect alternatief voor Camtasia. Het beschikt over dezelfde functies maar het is veel goedkoper. En het is ook minder complex!

Bekijk onze korte recensie* en zie wat u krijgt wanneer u Screen Capture Studio verkiest boven Camtasia.

* Voor de recensie gebruikten we Movavi Screen Capture Studio 9 (de volledige versie) en TechSmith Camtasia Studio 8 (de volledige versie).

2-IN-1 TOOL VOOR SCHERMOPNAME EN VIDEOBEWERKER MET VOLLEDIGE FUNCTIONALITEIT

Een breed scala aan functies om schermen op te nemen

Desktop-opnametools gelijkwaardig aan Camtasia

Movavi Screen Capture Studio is een prima software waarmee u alles van uw desktop kunt opnemen. U kunt het programma gebruiken als downloader voor HD-films en voor het vastleggen van video’s op YouTube en Skype-gesprekken, activiteit van een webcam opnemen om videolessen te creëren, geluid van een video onttrekken, en nog veel meer.

Krachtige videobewerker

Deze multifunctionele module voor videobewerking is zeer eenvoudig te gebruiken

De ingebouwde module voor videobewerking van Screen Capture Studio zal zelfs de meest veeleisende gebruiker tevreden stellen. En, nogmaals, in tegenstelling tot zijn concurrent, kan men met de videobewerker van Movavi op een rustige manier leren werken en moet de gebruiker niet beschikken over uitgebreide technische vaardigheden; het biedt vele nuttige opties zoals het toevoegen van overgangen, titels en audiotracks die u in geen tijd zullen helpen bij maken van beklijvende en informatieve video’s.

Intuïtieve interface

De gebruikersinterface van Screen Capture Studio is veel intuïtiever.

Sommige gebruikers vonden het moeilijk om Camtasia Studio onder de knie te krijgen vanwege de complexe gebruikersinterface. Daartegenover staat dat u niet over speciale vaardigheden of kennis moet beschikken om met Movavi Screen Capture Studio te werken. Door de zeer minimalistische interface, in het Nederlands, kunnen zelfs absolute beginners snel vertrouwd raken met het programma. Kies om uw eerste screencast op te nemen de grootte van het opnameframe en druk op REC!

Onklopbare prijs

Koop Screen Capture Studio en bespaar een fortuin

Laten we terugkeren naar het begin - de prijs. Zelfs met al zijn krachtige functies is Movavi Screen Capture Studio met een prijs van slechts 39.95 € zeer betaalbaar. Dat is 4 maal goedkoper dan Camtasia Studio! Er is geen enkele reden om meer te betalen omdat Screen Capture Studio de voor de hand liggende keuze is voor iemand die op zoek is naar een kwaliteitsvolle, eenvoudig te gebruiken software voor het vastleggen van video’s voor een redelijke prijs.

Movavi Screen Capture Studio

Movavi Screen Capture Studio is de perfecte schermrecorder voor PC. Wil u weten hoe u uw schermactiviteit moet opnemen met geluid? Start gewoonweg deze videorecorder, selecteer het gebied dat u wil vastleggen op uw laptop of desktopmonitor en start met het opnemen van uw screencasts!

Disclaimer: Merk op dat u met Movavi Screen Capture Studio geen video- en audiostreams kunt opnemen die door copyright worden beschermd.