Moet u een video converteren naar MP3?

Converteer je video online naar MP3

Met deze online converter kun je een video naar MP3 converteren in slechts een paar klikken. Je kunt ook een desktop-mediaconverter van Movavi gebruiken.

Coverteer naar

Hoe de video naar MP3 converter van Movavi gebruiken

Bewerkt door het Robert Berkelder
10 647

Hebt u een geweldige muziekvideo gedownload van YouTube, uw favoriete computerspel vastgelegd of een DVD of een film met een Oscar-winnende soundtrack gekregen? Wil u nummers, geluiden of muziekthema’s voor uw video opslaan voor uw iPod of mobiele telefoon maar weet u niet hoe u MP3 kunt onttrekken van MP4, AVI, VOB of andere videobestanden? Maak u geen zorgen – dit is eenvoudig met Movavi Video Converter!

Download nu onze Video Converter voor Windows of Mac en ontdek in deze handleiding hoe u een video naar MP3 kunt omzetten in vier eenvoudige stappen.

Stap 1. De MP3-converter installeren

U kunt de app in het Nederlands downloaden van de website van Movavi en op uw PC of Mac installeren. Dit snelle, gebruiksvriendelijke programma ondersteunt meer dan 180 indelingen. U kunt dus meer dan alleen maar video in MP4 of VOB omzetten naar MP3 en andere audio-indelingen. U kunt uw bestanden ook omzetten naar WMV, AVI of DVD en andere video-indelingen van hoge kwaliteit, de grootte van films, clips en homevideo's wijzigen en de kwaliteit verbeteren.

Stap 2. Een bestand voor conversie kiezen

Start de converter. Klik op de knop Media toevoegen bovenaan links op uw scherm en selecteer Video toevoegen. Kies een of meer videobestanden die u naar MP3 wil omzetten.

How to upload a file to extract MP3 from a video online

Stap 3. De MP3-indeling en instellingen kiezen

Open het tabblad Audio en open de groep MP3. U zult een aantal presets zien met verschillende bitrateparameters; U kunt kiezen tussen de preset MP3 - Oorspronkelijke bitrate, welke alle parameters van het origineel kopieert, of een andere bitrate, wat de kwaliteit van de uitvoeraudio zal beïnvloeden. Vergeet niet dat een hogere bitrate en kwaliteit leidt tot een groter bestand. U kunt ook onttrokken soundtracks en nummers opslaan in andere veel gebruikte indelingen zoals OGG, WAV, FLAC en meer.

How to set an output format to convert a video file to MP3 online

Stap 4. Uw videobestand naar MP3 converteren en opslaan

Klik op Converteren om het videobestand te converteren naar MP3. Dit proces kan variëren van één tot enkele minuten, afhankelijk van de grootte en het aantal bestanden die omgezet worden.

Als de conversie voltooid is, zal de onttrokken audio opgeslagen worden en de map met het MP3-bestand automatisch geopend worden.

Zo eenvoudig is dat! Nu kunt u video’s omzetten in MP3-muziekbestanden of andere media-indelingen met slechts enkelen klikken wijzigen!

How to start the online video-to-MP3 conversion
Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, neem dan gerust contact op met ons Supportteam.

Ook interessant voor u

Movavi Screen Recorder

Gewoon de beste manier om in HD op te nemen van uw scherm. Maak videobeelden van elke applicatie, neem online streaming video en webinars op, zelfs Skype-gesprekken en sla clips op in alle populaire indelingen.

Movavi Video Suite

Your all-in-one package for working with multimedia files. Create movies with titles and effects, capture videos from screen, convert media files to any format, burn Blu-rays, DVDs, and CDs.