Wilt u een zwart-wit foto maken?

Gebruik Movavi Photo Editor!

• Instant retouchering
  • Filters en bijschriften
  • Objecten en achtergronden verwijderen

Door op de downloadknop te klikken, download je een proefversie van het programma. *

Hoe zwart-wit fotografie gebruiken

12 321

Ondanks alle voordelen van kleurenfotografie, blijven zwart-wit foto’s populair. Dat is niet verwonderlijk, ze hebben immers een bijzondere kenmerkendheid en diepte. Zwart-wit afbeeldingen zorgen ervoor dat we meer aandacht besteden aan de vorm van objecten en hun structuur. Daarnaast is het gebruik van grijstonen een goede manier om kleurenfoto’s met defecten te herstellen. Als uw foto’s werden genomen bij slechte verlichting, zal een zwart-wit converter u helpen om de onvolkomenheden te herstellen!

Eigenlijk kunt u, met de hulp van een zwart-wit filter, bijna iedere foto snel verbeteren. Ongeacht het aanzicht of invalshoek van uw afbeelding, of als u bent vergeten om de modus zwart-wit in te schakelen voor u de foto nam, maak u geen zorgen! Hoe maak ik dan nog iets van deze foto is een vraag die u zich niet meer hoeft te stellen. Deze software is precies wat u nodig hebt: Movavi Photo Editor zal u helpen en uw foto op een digitale manier zwart-wit maken. U kunt de geschikte versie van het programma in het Nederlands downloaden. Volg daarna de stap-voor-stap aanwijzingen.

Stap 1. Installeer Movavi Photo Editor

Download het installatiebestand en dubbelklik er op. Volg na het starten van de installatie de aanwijzingen op het scherm om het proces te voltooien.

Stap 2. Uw foto toevoegen

Klik op de knop Bladeren voor afbeeldingen om het bestand te openen dat u wilt verbeteren. Een andere manier is de foto knippen en slepen naar het werkgebied.

Stap 3. Bewerk uw foto

Ga, om de foto zwart-wit te maken, naar de tab Effecten en kies Grijswaarden uit de lijst aan de rechterkant. Verplaats de schuifbalk naar links in het geselecteerde gebied om de intensiteit aan te passen en klik daarna op de knop Toepassen. Druk, om een bewerkte afbeelding met het origineel te vergelijken, op de tab Voor / Na boven de lijst met Effecten.

Stap 4. Sla de gecorrigeerde afbeelding op

Gefeliciteerd! Uw hebt nu een mooie zwart-wit fotografie. Klik op de knop Opslaan om de foto op de schijf op te slaan. Nu weet u hoe u een zwart-wit filter kunt toepassen op uw foto's. Converteer eender welke afbeeldingen van kleur naar grijstonen in slechts enkele klikken!

Movavi Photo Editor

Verbeter afbeeldingen eenvoudig en behaal in een handomdraai professionele resultaten.

*De proefversie van Movavi Photo Editor heeft de volgende beperkingen: je kunt maximaal 10 afbeeldingen opslaan met een watermerk, schermafbeeldingen zijn uitgeschakeld.