Een DVD-ripper nodig?

Gebruik Movavi Video Converter!

• Razendsnelle conversie
  • Batchverwerking van bestanden – elk aantal, elke grootte
  • Geen kwaliteitsverlies, zelfs voor 4K-video's
  • Eenvoudig bewerken en comprimeren

Hoe een DVD naar uw computer rippen

7 702

U kunt uw DVD’s nu snel rippen met Movavi Video Converter. Volg eenvoudigweg de aanwijzingen in deze handleiding en u kunt DVD’s rippen naar elke gewenste video-indeling: AVI, MOV, MKV, M2TS, en vele anderen!

Met onze handige software voor Windows of Mac kunt u met één enkele klik een DVD omzetten naar een digitaal MP4-bestand om te kunnen afspelen op uw mobiele telefoon of op een USB-stick op te slaan. Een DVD kopiëren vereist geen kennis van video-indelingen, instellingen of technische zaken – start de software, open uw DVD, selecteer een preset en klik op Start.

Download Movavi Video Converter voor PC of Mac in het Nederlands en leer hoe u een DVD moet rippen.

Stap 1. Movavi Video Converter downloaden en installeren

Download Movavi Video Converter – een handige DVD-ripper. Open na het downloaden het installatiebestand en installeer het programma.

Stap 2. Het programma openen en een DVD die u wil rippen toevoegen

Start Video Converter. Klik op de knop Media toevoegen, selecteer DVD toevoegen > DVD openen en zoek de VIDEO_TS-map op uw DVD.

Stap 3. De gewenste preset kiezen

Selecteer, op het tabblad Video of Apparaten onderaan de video converter-interface de gewenste video-indeling of mobiel toestel als doel. U kunt kiezen uit meer dan 180 media-indelingen en 200 presets voor toestellen.

Stap 4. Klik op Start om uw DVD te rippen

Klik op het pictogram Map naast het veld Opslaan naar om de omgezette data te verplaatsen naar de harde schijf en de gespecificeerde map.

Klik daarna op de knop Start. Het opnemen zal beginnen en het programma zal uw mediabestanden digitaliseren.

Stap 5. Uw video opslaan

Als u uw video’s na het omzetten wil kopiëren naar een mobiel toestel moet u het programma minimaliseren of afsluiten, uw mobiel toestel aan zetten en het op uw computer aansluiten. Start het uploaden of knip en plak en het uitvoerbestand naar de doelmap. Dat is alles!

Denk eraan dat bestanden overzetten enige tijd in beslag neemt afhankelijk van de grootte van uw videobestand.

Nu weet u hoe makkelijk het is om DVD’s te laten rippen door Movavi Video Converter!

Disclaimer: Merk op dat u met de Movavi Video Converter geen kopie mag maken van video's en DVD's die door copyright worden beschermd.