Wilt u een slow motion video maken?

Gebruik Movavi Video Editor!

• Bewerk en verfraai makkelijk video’s
  • Voeg stijlvolle overgangen, titels en filters toe
  • Stabiliseer en draai video’s om, egaliseer geluid, en meer

Door op de downloadknop te klikken, download je een gratis versie van het programma. *

Hoe kan u een video vertragen?

10 966

Het slow motioneffect wordt vandaag de dag veel in films en muziekvideo’s gebruikt om sfeer te creëren in een video en de regisseur te helpen acties te tonen die op een normale snelheid makkelijk over het hoofd gezien worden. Als u graag dingen in slow motion bekijkt en altijd al een slow motionprogramma op uw computer wou dan hebben we een leuke verrassing voor u. Met Movavi Video Editor heeft u geen speciale slow motioncamera nodig om uw eigen slo-mo meesterwerk te creëren. Probeer onze software om slow motion video’s in HD te maken en zie hoe simpel het kan zijn!

Het enige wat u hoeft te doen is het Nederlandse programma downloaden voor Windows of Mac en de onderstaande instructies volgen. Met onze simpele gids leert u snel hoe u een video langzaam kan afspelen.

Stap 1. Installeer Movavi Video Editor

Open het installatiebestand en installeer het programma op uw computer.

Stap 2. Voeg uw videobestand toe

Start het programma en klik op Project maken in volledige modus. Klik op de knop Bestanden toevoegen en selecteer de bestanden die u wil vertragen. De bestanden die u geüpload heeft zullen worden toegevoegd aan de tijdlijn onderaan het programmavenster.

Stap 3. Pas het slow motioneffect toe

Klik op de knop Clip eigenschappen en zet de Snelheid regelaar naar links om de snelheid van uw clip te vertragen.

Stap 4. Het audiotrack aanpassen (optioneel)

Speel de clip in het voorbeeldvenster in de rechter bovenkant van uw scherm en ga na of de audio klinkt zoals u wenst. Vergeet niet dat het aanpassen van de snelheid van de video ook de snelheid van de audio beïnvloedt. Als u de originele snelheid van de audio wilt behouden, gebruik dan deze truc:

Demp het geluid van het originele audiotrack door te klikken op het icoon Track dempen.

Voeg de originele video nogmaals toe op de tijdlijn. Klik op de audio die aan de videoclip vasthangt en sleep deze naar het audiotrack, en plaats deze onder de eerste video. Verwijder daarna de tweede video die u toevoegde, deze heeft u niet meer nodig.

U kan ook om het even welk audiobestand uit uw collectie toevoegen aan uw video met dezelfde hulpmiddelen. Om meer te weten over hoe u dit doet, ga dan naar onze gids om audio op video te plaatsen.

Stap 5. Sla de bewerkte video op

Klik op de knop Exporteren en kies de geschikte tab in het linker gedeelte van het pop-upvenster. U kan de video in elke gangbare media-indeling opslaan, een clip creëren om op uw mobiele toestel af te spelen of uw video klaar maken op te uploaden op internet. U hoeft enkel te bedenken waarvoor u uw super slow motionvideo voor wil gebruiken en onze videomaker doet de rest! Om de video op te slaan, klik op Starten.

Movavi Video Editor

Eenvoudig geweldige content creëren

*De gratis versie van Movavi Video Editor kan de volgende beperkingen hebben, afhankelijk van de versie: watermerk op geëxporteerde clips, 60-secondenvideo of 1/2 audiolengte limiet, en/of sommige geavanceerde functies niet beschikbaar bij het exporteren van video's.