Heeft u een PC alternatief
nodig voor iMovie?

Gebruik Video Editor
voor Windows!

Gratis downloaden

Wat is het beste iMovie equivalent voor Windows?

Iedere Apple fan weet hoe handig iMovie is om je eigen video's te maken. Het programma geeft Mac gebruikers een gebruiksvriendelijke doch krachtige videomaker – en het is al voorgeïnstalleerd op hun computer. Helaas hebben de Apple ontwikkelaars geen manier aangeboden om iMovie te downloaden voor Windows 8, Windows 7 of Vista. Het is dus onmogelijk om iMovie te installeren op Windows. Maar wat nu?

Er zijn verschillende programma’s die lijken op iMovie, maar lang niet al deze programma’s kunnen het originele Apple product vervangen en een echte “Windows versie van iMovie” voorstellen. Wij raden u Movavi Video Editor aan! Het is fantastische software met veel functies die u helpen om uw meesterwerk van begin af aan in elkaar te steken.

Gratis downloaden

Waarom Movavi Video Editor als alternatief voor iMovie kiezen?
Wel, er zijn verschillende functies die u moeilijk zal kunnen weerstaan!

Eenvoud en functionaliteit

Upload uw video in het programma, sleep het naar het werkveld en begin meteen te bewerken. Knip en trim beelden, verbeter de beeldkwaliteit en versnel de video of creëer een slow motion effect, en nog vele andere manieren om uw beeldmateriaal te bewerken. Met dit programma kan u professionele video’s maken in slecht een half uur – u hoeft geen kenner te zijn!

Tientallen artistieke effecten

Kies uit verschillende visuele effecten. U kan bijvoorbeeld een retro video maken met de “Oude film” filter, een moderne toets toevoegen met “Pop art”, “Vliegende objecten” gebruiken om een romantische sfeer te scheppen of “Vertigo” toepassen om uw publiek mee te nemen om een psychedelische reis. Meer dan 40 effecten en filters staan ter uw beschikking.

Een variëteit aan stijlvolle overgangen

Zorg ervoor dat uw video vlot overloopt door overgangen toe te voegen tussen verschillende delen. Movavi Video Editor heeft overgangen voor ieders stijl en smaak, waaronder het effect van een bladzijde omslaan, origami openvouwen, draaiende pinwielen en nog veel meer. Overgangen zijn belangrijk om diavoorstellingen interessanter te maken.

Diavoorstellingen maken

Ja, u kan ook fantastische diavoorstellingen maken met onze Video Editor, en u zult vast verrast zijn hoe makkelijk het gaat! Sleep eenvoudigweg uw foto’s naar de tijdlijn, voeg overgangen toe en zelfs achtergrondmuziek. Daarna kan u al uw vrienden uitnodigen om van uw “foto video” te komen genieten!

Titels

Meer dan 100 lettertypes zijn beschikbaar om titels toe te voegen aan uw video. Experimenteer met kleur, grootte en andere parameters. Creëer titels met geanimeerde tekst, roteer onderschriften in elke richting. Titels toevoegen aan uw video maakt het nog leuker om ernaar te kijken!

Verschillende ondersteunde indelingen

U kan video en audio importeren en exporteren in elke populaire indeling (AVI, MOV, MP3, WMA, en vele anderen). U kunt speciale presets selecteren om uw video te bekijken op mobiele apparaten (Apple, Android, BlackBerry, Windows Phone, etc.), en een handige deelfunctie zorgt ervoor dat u uw video’s snel kunt uploaden naar YouTube.

Met Movavi Video Editor kunt u eindelijk stoppen met zoeken naar een manier
om iMovie te instaleren op Windows en uzelf verliezen in het fantastische creatieproces!

Ga naar de product pagina voor meer info Gratis downloaden