Op zoek naar een Deezer-downloader?

Leg nummers van Deezer vast met Movavi!
  • Eenvoudige opname
  • Hoogwaardig beeldmateriaal
  • Razendsnelle verwerking

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe Deezer muziek downloaden

Deezer is een populaire online audio-streamingdienst waar gebruikers kunnen luisteren naar de muziek van de grootste platenmaatschappijen. U kunt via de website online van nummers genieten of offline via de Deezer-app. Download Deezer voor desktop/laptop Windows en Mac-computers en voor mobiele toestellen die draaien op Android, iOS of Windows OS.

U kunt Deezer downloaden en albums, audioboeken en afspeellijsten opslaan op uw pc, tablet of smartphone om te beluisteren wanneer u maar wil, zonder internetverbinding. Het is belangrijk om weten dat de nummers enkel in de Deezer-app opgeslagen worden en u deze niet kunt overdragen naar andere toestellen zoals uw walkman of een andere telefoon. Maar wat als u een prachtig nummer ontdekt en dit wil delen met vrienden die de Deezer-app niet hebben?

In zulke situaties zou het zeer handig zijn om Deezer-muziek rechtstreeks op uw computer te downloaden en daarna de gewenste nummers te beheren. Kies echter niet zomaar een Deezer-ripper van het internet omdat hier kwaadaardige software aan verbonden kan zijn. Probeer in de plaats daarvan een betrouwbaar programma zoals Movavi Screen Recorder. Het zal u helpen om uw favoriete nummers te downloaden van Deezer, Spotify en andere streamingdiensten op uw PC of Mac. In de korte gids hieronder wordt getoond hoe u muziek van Deezer moet downloaden.

Installeer Movavi Screen Recorder

Download het installatiepakket en open het programmabestand. Volg daarna de instructies op het scherm – de installatie duurt gewoonlijk enkele minuten. U kunt weldra aan de slag met uw Deezer muziekconverter.

Muziek opnemen van Deezer

Open Deezer en zoek een nummer dat u wil opslaan. Open Movavi Screen Recorder en verzeker dat het pictogram Systeemgeluid groen is – klaar om geluid te rippen.

Klik op REC in het schermopnamevenster, wacht tot de drie seconden-timer afgelopen is en speel dan het nummer van Deezer af. Vermijd dat u tijdens van Deezer omzetten naar MP3 geen andere geluiden maakt met uw computer omdat deze ook opgenomen zullen worden. Klik op Stoppen na het beëindigen van het nummer.

Uw audio opslaan en bewerken

Na het omzetten van Deezer naar MP3 zal een voorbeeldvenster verschijnen. U kunt daar ongewenste delen van het nummer verwijderen. Kijk hiervoor naar de zoekbalk en verplaats de witte marker naar het begin van het deel dat u wil verwijderen. Klik daarna op schaar en herhaal dit voor het einde van het ongewenste deel. Selecteer daarna het ongewenste fragment en klik op het pictogram prullenbak om het te verwijderen.

Klik na het bewerken van het nummer op de knop Opslaan als. Selecteer de knop MP3 op het deelvenster snelle toegang en typ de naam van het geripte nummer in het veld Bestandsnaam. Kies daarna de map waar u het nummer wil opslaan en klik op Opslaan.

U bent klaar! U kunt nu genieten van kwaliteitsvolle muziek en er zeker van zijn dat uw favoriete nummers steeds beschikbaar zullen zijn. Movavi Screen Recorder maakt je nummers opslaan en ze overal meenemen eenvoudig.

Movavi Screen Recorder

De beste manier op uw scherm op te nemen

• Neem video op van uw computerscherm
  • Neem geluid op van meerdere bronnen
  • Sla opnames op zonder kwaliteitsverlies
  • Video's exporteren in alle populaire indelingen

Disclaimer: Gelieve op te merken dat u met Movavi Screen Recorder geen video- en audiobestanden kunt opnemen die door copyright worden beschermd.