Op zoek naar een manier om Spotify naar MP3 te converteren?

Gebruik Movavi Screen Recorder!
  • Eenvoudige opname
  • Hoogwaardig beeldmateriaal
  • Razendsnelle verwerking

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe muziek downloaden van Spotify

Spotify beschikt over miljoenen nummers waar muziekliefhebbers van kunnen genieten op nagenoeg elk toestel dat verbonden is met het internet. Vele gebruikers zouden hun favoriete nummers echter graag downloaden van Spotify naar mp3 of andere indelingen en op hun harde schijf opslaan om offline muziekverzamelingen en afspeellijsten samen te stellen. Om deze reden hebt u software nodig om bestanden van Spotify te kunnen downloaden. Movavi Screen Recorder is een handige tool voor het opnemen van activiteit op uw computerscherm. Het is dus een audio-ripper, u kan met andere woorden muziek downloaden van Spotify, en een tool om video vast te leggen. U kan Spotify muziek downloaden naar pc zonder dat u daarvoor speciale software nodig hebt. Met Screen Recorder is het opslaan van muziek en Spotify bestanden omzetten naar mp3 of andere indelingen eenvoudig – download eenvoudigweg het programma en volg de beschrijving hieronder.

Screen Recorder installeren

Open na het downloaden het installatiebestand en volg de instructies op het scherm.

De Spotify recorder installeren

Ga voor het muziek van Spotify downloaden naar de webpagina waarop het nummer dat u wil vastleggen zich bevindt en start het programma. Klik eenmaal op het scherm om het opnamepaneel te openen. Verzeker dat het systeem voor het Systeemgeluid in het groen wordt weergegeven – dit betekent dat het programma de audiospeler op uw computer zal vastleggen. Klik op het icoon om het te activeren indien het uitgeschakeld is. Klik wanneer alles klaar is om het nummer van Spotify te rippen op REC.

De audio van Spotify opnemen

Start het afspelen van het nummer enkel nadat u op REC klikte zodat de audio volledig opgenomen wordt. Klik na het beëindigen van het nummer op Stoppen in de Spotify-ripper om de opname te beëindigen. Het bestand zal automatisch openen in het voorbeeldvenster.

De opgenomen audio opslaan

Klik in het voorbeeldvenster op Opslaan als om uw opname op te slaan en kies daarna MP3 uit het paneel bovenaan het exportvenster. Open de lijst Meer presets als u een andere audio-indeling wil kiezen en ga naar de tab Video en audio en selecteer de indeling van uw keuze. Klik op Opslaan wanneer u uw keuze gemaakt hebt. Zoals je kan zien kan Movavi Screen Recorder gebruikt worden als een efficiënte tool voor het opnemen van muziek en het converteren van audio en als tool voor het opnemen van uw scherm. Spotify bestanden omzetten naar mp3 is vanaf nu eenvoudig!

Movavi Screen Recorder

De beste manier op uw scherm op te nemen

• Neem video op van uw computerscherm
  • Neem geluid op van meerdere bronnen
  • Sla opnames op zonder kwaliteitsverlies
  • Video's exporteren in alle populaire indelingen

Disclaimer: Gelieve op te merken dat u met Movavi Screen Recorder geen video- en audiobestanden kunt opnemen die door copyright worden beschermd.