Wilt u de nummers die u graag hoort van SoundCloud downloaden?

Leg ze vast met Movavi!
  • Eenvoudige opname
  • Hoogwaardig beeldmateriaal
  • Razendsnelle verwerking

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe SoundCloud naar MP3 converteren

SoundCloud is een populaire online audio-streamingsdienst waar u uw eigen opnames kunt delen en kunt luisteren naar nummers en albums die door anderen op de dienst geplaatst werden. Vond u een prachtig nummer en u wilt het van SoundCloud downloaden naar uw computer of mobiel toestel maar weet u niet hoe dat moet? Wilt u weten wat u moet doen als een nummer waar u van houdt niet beschikbaar is om rechtstreeks van de SoundCloud-site te downloaden? Maak u geen zorgen. U hebt enkel een handige SoundCloud converter nodig om elk nummer van SoundCloud rechtstreeks op uw computer, tablet, smartphone of speler op te slaan.

Met Movavi Screen Recorder kunt u overal en altijd genieten van uw favoriete muziek op SoundCloud, zelfs wanneer er geen internetverbinding beschikbaar is. U hoeft geen onbekende grabbers of online converters te gebruiken die achteraf kwaadaardige software blijken te zijn of op zijn minst de geluidskwaliteit verminderen. Veel gebruikers, over de hele wereld, verkiezen de veilige en betrouwbare Screen Recorder. Het is zo snel en eenvoudig en u kunt het gebruiken als multifunctionele downloader, ripper en converter voor online audio en video. Download deze toepassing gratis in slechts enkele seconden en luister onbeperkt naar muziek op SoundCloud.

Deze korte gids zal u tonen hoe u eenvoudig muziek download van SoundCloud met Movavi Screen Recorder. Klik op de gepaste knop voor het downloaden van de Windows- of Mac-versie en volg de instructies hieronder.

Movavi Screen Recorder installeren

Download de versie die u nodig hebt, open het downloadbestand en volg de instructies op het scherm – het installeren duurt gewoonlijk minder dan een minuut.

Audio van SoundCloud rippen

Start, om een audiostream van SoundCloud te downloaden, Screen Recorder en klik eenmaal op het scherm om het opnamepaneel te openen. Controleer nu het pictogram Systeemgeluid; het zou in het groen gemarkeerd moeten zijn om geluid vast te leggen.

Kies en open de pagina met het nummer dat u wilt op SoundCloud. Klik op REC om de opname te starten. Start daarna met het afspelen van de muziek op SoundCloud en het programma zal het nummer rippen. Klik op Stoppen zodra de muziek downloaden van SoundCloud volledig beëindigd is. Uw opname zal automatisch geopend worden in een voorbeeldvenster.

Uw muziek bewerken als u dit wenst en opslaan

Na het rippen wilt u misschien ongewenste delen wegknippen. Plaats, om het deel dat u wilt verwijderen te isoleren, de witte markering aan het begin van dat deel en klik op schaar. Doe daarna hetzelfde om het einde van het ongewenste deel te markeren. Kies vervolgens het ongewenste deel op de tijdlijn en klik op het pictogram prullenbak. Klik op Opslaan als om de wijzigingen op te slaan en uw opname naar een audio-indeling te converteren.

U kunt SoundCloud eenvoudig omzetten naar MP3. Selecteer hiervoor MP3 op het deelvenster snelle toegang. Klik op Opslaan als alles uitgevoerd is en wacht tot het conversieproces beëindigd is.

Gebruik Movavi Screen Recorder als een snel en eenvoudig hulpmiddel om altijd en overal te genieten van kwaliteitsvolle SoundCloud-muziek.

Movavi Screen Recorder

De beste manier op uw scherm op te nemen

• Neem video op van uw computerscherm
  • Neem geluid op van meerdere bronnen
  • Sla opnames op zonder kwaliteitsverlies
  • Video's exporteren in alle populaire indelingen

Disclaimer: Gelieve op te merken dat u met Movavi Screen Recorder geen video- en audiobestanden kunt opnemen die door copyright worden beschermd.