Wilt u Netflix films downloaden?

Gebruik Movavi Screen Recorder!
  • Eenvoudige opname
  • Hoogwaardig beeldmateriaal
  • Razendsnelle verwerking

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe downloaden en Netflix offline bekijken

Netflix is een van de toonaangevende video-streamingdiensten met een indrukwekkende bibliotheek van films, afleveringen van TV-series en documentaires. U hebt alleen een internetverbinding nodig om er van te genieten.

Tot voor kort was Netflix downloaden op pc om later offline te bekijken niet mogelijk. Hier is verandering in gekomen en u kunt nu inhoud van Netflix downloaden, maar er zijn enkele beperkingen. Eerst en vooral kunnen niet alle titels gedownload worden; ten tweede kunt u video’s alleen op uw mobiel toestel downloaden met een officiële app. Dus, dit is wat u nodig zult hebben:

- een mobiel toestel dat draait op iOS 8.0 / Android 4.4.2 of hoger
- de laatste versie van de Netflix app
- de mogelijkheid om Netflix in HD te streamen op uw toestel (anders zult u video’s met een lagere resolutie moeten downloaden)
- voldoende opslagruimte

dat zijn veel vereisten, niet? Maar wat als u een pc hebt en de rompslomp van mobiele toestellen en toepassingen niet wil? De oplossing is Movavi Screen Recorder! Onze video-ripper kan Netflix streams makkelijk vastleggen en video's op uw desktop, laptop of Macbook opslaan zonder kwaliteitsverlies.* Download gewoon de versie van het programma voor PC of Mac en volg onze eenvoudige handleiding om te leren hoe u Netflix films moet downloaden.

* Probeer bij problemen met het opnemen van een Netflix video de laatste versie van Mozilla Firefox.

Movavi Screen Recorder installeren

Open het gedownloade bestand en volg de installatie-instructies. U zult in slechts enkele ogenblikken elke film van Netflix kunnen opnemen.

Opname-instellingen aanpassen

Vind de Netflix video die u wilt rippen en start onze videorecorder. Plaats eerst het opnamekader over de video op Netflix: u kunt deze handmatig tekenen op het scherm en een geschikte vooraf ingestelde grootte kiezen uit de lijst Gebied opnemen op het bedieningspaneel.

Als u niet voor uw computer wilt zitten tijdens het opnameproces, kunt u de opnametimer instellen. Klik om dit te doen op de knop alarmklok en specificeer de duur van de opname en klik op OK. Onze filmdownloader zal stoppen met het opnemen van uw video zodra de ingestelde tijd verstreken is.

Voorbereiden om de Netflix film op te nemen

Klik op de knop REC om de opname te starten. Het programma zal binnen 3 seconden beginnen met het rippen van uw video, houd u dus klaar om hem af te spelen. Gebruik de knoppen Annuleren, Pauze, en Stoppen op het bedieningspaneel van het programma om het opnameproces te beheren. Windows-gebruikers kunnen op F9 drukken om de opname te pauzeren en op F10 om het vastleggen te stoppen. Mac-gebruikers moeten drukken op ⌥ ⌘ 1 om te pauzeren en op ⌥ ⌘ 2 om het vastleggen te stoppen. Zodra het opnameproces voltooid is, zal uw video automatisch opgeslagen worden in de MKV-indeling en in het voorbeeldvenster geopend worden. Ga verder naar de volgende stap als u de video wilt converteren naar een andere indeling.

De opname converteren naar de indeling die u nodig hebt (Optioneel)

Klik op Opslaan als in het voorbeeldvenster om het exportdialoogvenster te openen. Hier kunt u uw gewenste indeling kiezen. Klik op Opslaan om de conversie te starten.

Movavi Screen Recorder is een krachtige video-grabber waarmee u alles van uw scherm kunt kopiëren. Met dit programma in het Nederlands zal het films downloaden van Netflix en ze opslaan om later offline te bekijken geen probleem meer zijn!

Movavi Screen Recorder

De beste manier op uw scherm op te nemen

• Neem video op van uw computerscherm
  • Neem geluid op van meerdere bronnen
  • Sla opnames op zonder kwaliteitsverlies
  • Video's exporteren in alle populaire indelingen

Disclaimer: Gelieve op te merken dat u met Movavi Screen Recorder geen video- en audiobestanden kunt opnemen die door copyright worden beschermd.