Wilt u YouTube-video’s opslaan?

Probeer Movavi Screen Recorder!
  • Eenvoudige opname
  • Hoogwaardig beeldmateriaal
  • Razendsnelle verwerking

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe een YouTube-video naar uw computer kopiëren

YouTube is waarschijnlijk de populairste website ter wereld voor het delen van video’s. U kunt genieten van miljoenen muziekclips, korte en lange films, TV-uitzendingen en educatieve programma’s. Maar het is niet altijd even handig om de video’s (en zeker de langere) online te bekijken. YouTube-video’s downloaden op een eenvoudige manier zou dus zeer handig zijn. Met Movavi Screen Recorder wordt dit mogelijk! Met deze YouTube-ripper wordt downloaden van YouTube naar uw harde schijf kinderspel – het is de beste YouTube video downloader voor uw PC of Mac!

Deze handleiding kan gebruikt worden voor zowel de Windows als de Mac-versies van het programma. Om YouTube-filmpjes downloaden onder de knie te krijgen, download u eenvoudigweg de juiste versie en volgt u onderstaande instructies.

Screen Recorder installeren

Open na het downloaden het installatiebestand en volg de instructies op het scherm.

Het programma voorbereiden

Open YouTube en zoek de film die u wil rippen. Start vervolgens onze software om het scherm op te nemen. Teken het opnameframe van het programma over de video in YouTube en pas de framegrootte aan uw gekozen video aan door de randen van het frame te verslepen. U kunt ook de lijst Gebied opnemen openen en kiezen uit een reeks vooraf ingestelde framegroottes; u zult hier ook speciale presets voor YouTube terugvinden. Als u de video in volledig scherm wil rippen moet u de naam van uw beeldscherm selecteren onder Volledig scherm.

U kunt ook de lengte van de opname instellen. Klik hiervoor op de knop alarmklok, vink de gepaste optie aan, stel de timer in en klik op OK. Onze video-grabber zal de opname automatisch stoppen na de ingestelde tijd.

De video van YouTube opnemen en opslaan

Klik op de knop REC om de opname te starten. Na drie seconden aftellen zal de opname starten, houd u dus klaar om uw YouTube video af te spelen. Gebruik de knoppen Annuleren, Pauze, of Stoppen om het proces te regelen. U kunt ook de sneltoetsen gebruiken: druk in de Windows-versie van het programma op F9 om het opnemen te pauzeren/hervatten of op om te stoppen. Druk in Mac OS X respectievelijk op ⌥ ⌘ 1 en ⌥ ⌘ 2. Als u op Stoppen klikt, zal de opname automatisch opgeslagen worden in de MKV-indeling en in een nieuw voorbeeldvenster geopend worden. Ga naar de volgende stap als u uw movie wil knippen of naar een andere indeling wil exporteren.

De YouTube-video bewerken en omzetten (optioneel)

Na het opnameproces kunt u de clips die u niet langer wil uit de video knippen. Plaats de witte markering op de tijdlijn op het begin van het deel dat u wil verwijderen en klik op de schaar, herhaal deze procedure voor het eindpunt. Selecteer dit segment van de video en klik op de prullenbak om het te verwijderen. Klik op de knop Opslaan als om de wijzigingen op te slaan en de video te converteren.

Kies een van de vijf vooraf geselecteerde indelingen in het nieuwe dialoogvenster. Klik daarna op de knop Opslaan.

Gefeliciteerd! U hebt net geleerd hoe u een YouTube-video rechtstreeks naar uw harde schijf kunt kopiëren. Met onze videosaver in het Nederlands is deze klus in enkele minuten geklaard!

Movavi Screen Recorder

De beste manier op uw scherm op te nemen

• Neem video op van uw computerscherm
  • Neem geluid op van meerdere bronnen
  • Sla opnames op zonder kwaliteitsverlies
  • Video's exporteren in alle populaire indelingen

Disclaimer: Gelieve op te merken dat u met Movavi Screen Recorder geen video- en audiobestanden kunt opnemen die door copyright worden beschermd.