Video Voice Changer: Slik endrer du stemmen din i en video

Med Movavi Video Editor kan du endre stemmen og tilpasse lyden i videoen ved hjelp av de innebygde verktøyene:

• Lydeffekter (ekko, telefon, radio, robot osv.)

• Autokorrektur av lyd

• Fjerning av støy

• Equalizer og mye mer

Ved å klikke på last ned-knappen laster du ned en gratis versjon av programmet.*

14 096

Å legge til lydeffekter i en video kan gjøre den morsommere, mer interessant og kreativ. Se hvordan det kan gjøres med et skrivebordsprogram, på nettet og med mobilapper.

Slik endrer du stemmen i en video i Movavis redigeringsprogram for videostemme

Movavi Video Editor inneholder en stemmemodifiseringsfunksjon som er enkel å bruke og kan redigere og legge til filtre på stemmene i videoene dine. Den kan brukes som en stemmeforsterker for å gjøre stemmen klarere, eller som en justering for å få den til å høres forvrengt ut.

Last ned denne videoredigeringsprogramvaren til PC eller Macintosh, og følg veiledningen vår for å lære hvordan du kan gjøre lyden raskere eller langsommere og lage stemmemoduleringer.

Trinn 1. Last ned og installer programmet Movavi Video Editor.

Last ned installasjonsfilen og installer video voice changer på datamaskinen ved å følge veiledningen på skjermen.

Trinn 2. Legg til videoen din i programmet

Når programmet har startet, klikker du på knappen Legg til filer og velger videoen du vil redigere. Filen legges til i Media Bin. Dra og slipp den til tidslinjen.

Trinn 3. Endre stemmen din i videoen

Dobbeltklikk på videoen på tidslinjen for å gjøre endringer.

Juster glidebryteren for hastighet for å gjøre lyden raskere eller langsommere. Flytt glidebryteren til høyre for å gjøre lyden raskere eller til venstre for å gjøre den langsommere. Merk at når du endrer lydhastigheten, endres også videoavspillingshastigheten.

Hvis du vil fade lyden inn eller ut, flytter du de aktuelle glidebryterne for å stille inn tidspunktet for fadeeffekter.

Hvis du vil forvrenge stemmen, åpner du fanen Flere verktøy og velger deretter Lydredigering. Klikk på Lydeffekter og velg effekten du vil bruke fra listen. Du kan legge til ekko, gjøre stemmen høyere eller lavere eller til og med lage en robotstemmeeffekt.

Trinn 4. Lagre videoen

Klikk på knappen Eksporter for å lagre den redigerte videoen. I dialogboksen som åpnes, kan du velge format for videoen, for eksempel MP4 eller AVI. Skriv deretter inn filnavnet og velg målmappe. Når du har angitt alle innstillingene, klikker du på Start-knappen for å lagre filen på datamaskinen. Når du har lagret videoen, kan du også dele den på nettet, for eksempel ved å laste den opp på YouTube. Nå vet du hvordan du endrer stemmen din i en video med Movavi Video Editor!

Populære effekter for stemmeskift

• Ekko

• Dempet

• Telefon

• Høy tonehøyde

• Lavt toneleie

• Svært høyt toneleie

• Svært lavt toneleie

• Radio

• Robot

Med Movavi Video Editor kan du legge til flere morsomme effekter for å skjule stemmene i videoen.

1. Ekko

Ekko-effekten skaper en etterklang, slik at hver lyd gjentas flere ganger med stadig lavere volum samtidig som neste lyd produseres. Lydene overlapper hverandre og skaper en dramatisk, forvrengt effekt.

2. Dempet

Muffled-effekten demper lyden av en stemme, slik at det høres ut som om den kommer på avstand eller gjennom en buffer. Dempede stemmer kan være vanskeligere å forstå, men kan gi en følelse av at taleren er langt unna eller snakker gjennom en barriere, for eksempel en lukket dør.

3. Telefon

Telefoneffekten får stemmen til å høres ut som om den kommer gjennom en telefonsamtale. Den høres litt dempet og tinnaktig ut, med statiske forstyrrelser innimellom. Dette er en utmerket effekt for å skape illusjonen av en stemme i en telefonsamtale.

4. Høyt toneleie

High pitch-effekten hever stemmens tonehøyde slik at den høres betydelig høyere ut. Med denne effekten kan du få en mannsstemme til å høres ut som en kvinnestemme og en kvinnestemme til å høres ut som en ung jente.

5. Lavt toneleie

Effekten Lavt toneleie har en dypere effekt på stemmene i videoen. Med denne effekten kan en ung jentestemme høres ut som en kvinnestemme, og en kvinnestemme kan høres ut som en mannsstemme.

6. Svært høyt toneleie

Very high pitch-effekten skaper en merkelig, knirkende stemme. Denne høyfrekvente effekten er perfekt for å lage stemmer til animerte tegneseriefigurer.

7. Svært lavt toneleie

Very Low pitch-effekten skaper en dyp, illevarslende stemme. Denne effekten er perfekt for å skape en stemme som minner om et monster eller en demon.

8. Radio

Radio-effekten får en stemme til å høres ut som om den kommer over en gammeldags radio. Denne effekten er perfekt for å skape en karakter som nyhetsanker eller sportskommentator.

9. Robot

Roboteffekten ligner på autotune-effekten som er vanlig i musikk, og som får stemmen som synger en sang til å høres ut som en androide. Denne effekten er et godt valg for å få stemmen din til å høres ut som en umenneskelig maskin.

De beste stemmeskifterne - programvare, apper og nettbaserte verktøy

Det finnes en rekke videoredigeringsprogrammer, stemmeskiftere på nettet og mobilapper som du kan bruke til å høres ut som en annen. Disse stemmemodulatorene kan forbedre voice-over-stemmen din på flere måter og tilføre innspillingen et ekstra lag med interessant lydkvalitet.

Program

OS

Best for

Last ned

Windows, macOS

Endre stemmen din i en video; tilpasse lyd med effekter; autokorrektur av lyd; fjerning av støy; equalizing

Hvilken som helst (nettbasert)

Endre stemmen din med mer enn 50 filtre (kun lyd)

Hvilken som helst (nettbasert)

Raskt stemmeskifte mellom mann/kvinne/barn (kun lyd)

Hos Movavi er vi opptatt av å kun gi deg verifisert informasjon. Her er hva vi gjør for å sikre dette:

• Når vi velger produkter som skal inkluderes i våre anmeldelser, undersøker vi både etterspørsel og popularitet.

• Alle produktene som er nevnt i denne artikkelen, er testet av Movavi Content Team.

• Når vi tester, sammenligner vi viktige parametere, inkludert video- og lydklipping, visuelle effekter, stabilisering, justering av videokvalitet, lagring og deling av videoer og andre viktige funksjoner.

• Vi studerer brukeranmeldelser fra populære anmeldelsesplattformer og bruker denne informasjonen når vi skriver produktanmeldelser.

• Vi samler inn tilbakemeldinger fra brukerne våre og analyserer deres meninger om Movavi-programvare og produkter fra andre selskaper.

OS: Windows, macOS

Leter du etter et komplett redigeringsprogram for å endre stemmen din i en video? Da bør du velge Movavi Video Editor. Med denne programvaren kan du spille inn din egen voice-over, legge på lydeffekter, justere lyden (fade in/out, reversere, normalisere, equalize) og mye mer.

Movavi Video Editor tilbyr:

• Bibliotek med lydeffekter
  • Lydutjevner
  • Autokorrektur av lyd
  • Verktøy for fjerning av støy
  • Justering av lydhastighet
  • Imponerende videoredigeringsverktøy (Chroma Key, Slow Motion, filtre, overganger, titler og mer)

Online stemmeskiftere

OS: Alle (nettbasert)

Voicechanger.io er en online stemmeskifter som du kan bruke gratis for å endre stemmen din. Selv om det er et enkelt prosjekt, inneholder det likevel 51 stemmeeffekter som du kan bruke til å endre stemmen din. Du trenger ikke å laste ned noen ekstra programvare. Med den nettbaserte stemmeskifteren kan du endre stemmen din på to måter - du kan bruke mikrofonen til å spille inn en ny stemme/gi voice-over eller laste opp en forhåndsinnspilt fil. Her er trinnene du må følge for å bruke denne stemmeskifteren.

1. Besøk nettstedet til Voicechanger.io.

2. Velg inndatametode.

3. Velg hvilken type stemmeeffekt du ønsker.

4. Lagre lydfilen.

OS: Alle (nettbasert)

Media.io er en brukervennlig stemmemodifikator som gjør det mulig å endre hvilken som helst stemme til ulike tonehøyder med noen få klikk. Det finnes mange stemmefiltre, og du kan velge det du liker best. Det beste med den nettbaserte stemmemodifikatoren er at den støtter både MP3 og WAV. Her er trinnene du må følge for å bruke dette programmet.

1. Åpne nettstedet til Media.io og klikk på Change Voice Now.

2. Last opp filen du vil endre.

3. Velg hvilken type stemme du ønsker.

4. Klikk på Start to Process.

De beste appene for endring av lyd og video

OS: iOS

Ved hjelp av Video Voice Changer-Fun Editor kan du enkelt endre hvilken som helst stemme til å høres ut som en mann, kvinne, robot, monster eller spøkelse. Du kan endre stemmen din til hva du vil, og velge mellom mer enn tretti lydeffekter. Det kan være en fin måte å lure venner på. Du kan ta opp video direkte fra kameraet eller bare laste opp videoer fra albumet ditt. Den har også et enkelt delingsalternativ som lar deg dele den endrede stemmen til Facebook, Instagram, e-post osv.

OS: Android

Voice changer with effects er en morsom app til telefonen som lar deg endre stemmen din. Du kan spille inn stemmen din, bruke effekter og dele den endrede stemmen med familie og venner. Appen kommer med mer enn førti stemmeeffekter som kjempe, robot, helium, romvesen osv. Alt du trenger å gjøre er å laste opp lyd fra galleriet ditt eller spille inn stemmen din. Etter innspillingen kan du eksperimentere med de ulike tilgjengelige stemmeeffektene.

OS: iOS

Hvis du vil endre stemmen din umiddelbart, er Voice Changer Plus et flott alternativ. Du kan velge mellom en rekke morsomme lydeffekter for å endre stemmen din. Med dette programmet kan du også spille av hvilken som helst stemme baklengs. Bare trykk på opptaksknappen, si hva som helst og trykk igjen. Programmet leveres med mer enn femtifem effekter. Du kan dele og lagre opptakene dine gratis.

Sammendrag

Det finnes mange applikasjoner og programmer som du kan bruke til å endre stemmen din i en film. Noen av disse stemmeendringsprogrammene er online og krever ingen nedlasting, mens andre programmer installeres direkte på PC-en eller Mac-en. Applikasjonene du har funnet i denne artikkelen, vil garantert hjelpe deg med å ha det gøy sammen med venner og familie.

Movavi Video Editor

Lag fantastiske videoer, enkelt

*Gratisversjonen av Movavi Video Editor kan ha følgende begrensninger avhengig av versjon: vannmerke på eksporterte klipp, 60-sekunders video eller 1/2 grense på lydspor og/eller enkelte utilgjengelige avanserte funksjoner ved eksport av videoer.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg justere lyden i en video?

Du kan justere lyden i klippet ditt med Movavi Video Editor. Følg instruksjonene nedenfor for å lære hvordan du bruker programmet.

Først laster du ned og installerer programmet på datamaskinen.

Last ned Movavi Video Editor for Windows

Last ned Movavi Video Editor for Mac

Start programmet og legg til videofilen i tidslinjen. Dobbeltklikk på sporet for å vise medieinnstillingene. Her kan du justere lydvolum og hastighet. Hvis du vil legge til effekter og fjerne støy, åpner du fanen Flere verktøy og deretter Lydredigering. Merk av i boksen Normaliser for å jevne ut klippvolumet. Du kan også justere lyden ved hjelp av Equalizer. Når du er fornøyd, klikker du på knappen Eksporter. I dialogboksen som vises, angir du videoformatet, skriver inn filnavnet og velger målmappe. Til slutt klikker du på Start.

Hvordan legger jeg til stemmen min i en video?

Du kan legge til stemmen din i en video med en opptaker eller et videoredigeringsprogram, for eksempel Movavi Video Editor. Først laster du ned og installerer programmet på datamaskinen.

Last ned Movavi Video Editor for Windows

Last ned Movavi Video Editor for Mac

Start programmet og legg til videoen i tidslinjen. Klikk på mikrofonikonet på verktøylinjen over tidslinjen. I vinduet som vises, velger du enheten og stiller inn kvalitet og volum for lyden. Merk av i boksen Aktiver voice-over-modus og klikk på Start opptak. Etter en kort nedtelling starter innspillingen. Når du er ferdig, klikker du på Stopp opptak. Opptaket av din voice-over vises på et eget lydspor. Klikk på knappen Eksporter for å lagre videoen med kommentatorstemmen. I dialogboksen som åpnes, velger du formatet videoen skal lagres i, skriver inn filnavnet og angir målmappen. Klikk på Start. Det er alt du trenger å gjøre!

Hvordan kan jeg endre stemmen min i en video?

Hvis du vil endre stemmen din i en video, kan du prøve Movavi Video Editor. Last ned og start programmet. Legg til videoen i programmet ved å klikke på Legg til filer. Åpne fanen Flere verktøy, deretter Lydredigering og velg Lydeffekter. Her kan du legge til ulike effekter for å endre stemmene i videoen.

Hvordan kan jeg endre stemmen i en video på nettet?

Flere programmer lar deg endre stemmene i videoen din fra en nettportal uten å laste ned et program til datamaskinen. Med disse tjenestene kan du reversere lyden, endre hastigheten, bytte ut et lydspor og mye mer. Her er noen alternativer:

Hvordan kan jeg endre stemmen i en video på en telefon?

Det finnes flere stemmekonverteringsprogrammer du kan bruke til å manipulere stemmene i en video på iOS- eller Android-enheten din. Disse appene kan få deg til å høres ut som en fortellerstemme, en søt tegneseriefigur eller noe annet.

For iPhone kan du prøve følgende:

For Android-enheter kan du prøve følgende:

Hvordan kan jeg redigere stemmen min i en video?

Hvis du vil endre stemmen din i en video, kan du prøve en spesiell app, for eksempel Movavi Video Editor. Dette programmet kan brukes til å forvrenge, korrigere, maskere eller kryptere stemmene i videoen. Du kan bruke effekter som å gjøre tonen dypere eller legge til ekko i ordene dine, eller du kan bruke programmet til å forbedre lyden av stemmen din.

Hvordan endrer jeg stemmen min i sanntid?

Hvis du vil endre stemmen din i sanntid, kan du prøve følgende gratis og betalte simulatorer: