7 bästa automatiska videoredigerare: Automatisk videoredigering är en trend!

Prova Movavi Video Editor!

• Automatiskt övergångsläge

• Förinställningar för färgjustering

• AI-borttagning av bakgrund

Genom att klicka på nedladdningsknappen laddar du ner en gratis version av programmet.*

6 229

Jämförelse av appar för automatisk videoredigering

Alla som spelar in videor vill att deras produktioner ska sticka ut och imponera på publiken. Men det är inte alla som har lust eller tid att lära sig hur man redigerar videor. Det är där de automatiska apparna för videoskapare kommer in i bilden. De är enkla att använda och minskar avsevärt den tid och det arbete som krävs för att producera och dela kvalitetsvideor med andra.

Kort sammanfattning

1. The balanced option: Movavi Video Editor

Skapa automatiskt proffsvideor utan särskilda kunskaper.

2. For beginners: Magisto

Skapa och dela videor med minimal inlärning.

3. For advanced users: Adobe® After Effects®

Skapa fantastiska videor med specialeffekter och rörlig grafik.

Redaktörens val: Movavi Video Editor

Movavi Video Editor är högst upp på listan som den bästa automatiska videoredigeraren för stationära användare. Alla verktyg finns nära till hands, så du behöver inte leta efter saker. Movavis videoredigeringsprogram har massor av automatiserade kreativa effekter. Du kan välja mellan färdiga intron, keyframe-animering och olika bakgrunder.

Det nya användargränssnittet är enkelt, snabbt och intuitivt, och det finns nästan ingenting att lära sig. Därför är Movavi Video Editor ett perfekt val för både nybörjare och erfarna videofilmare.

OS: Windows 7 och nyare; Mac OS X 10.10 eller senare.

Fördelar:

• Väljer musik och övergångar automatiskt

• Supersnabb automatisk videoproducent och redigering med ett klick

• Färdiga intron

• En minimal inlärningskurva, intuitivt gränssnitt

• Låga systemkrav

Nackdelar:

• Begränsningar för gratis provperiod

Ladda ner Movavi Video Editor för Windows och Mac

På Movavi är vi fast beslutna att endast förse dig med verifierad information. Här är vad vi gör för att säkerställa detta:

• När vi väljer produkter att inkludera i våra recensioner undersöker vi både efterfrågan och popularitet.

• Alla produkter som nämns i den här artikeln har testats av Movavi Content Team.

• När vi testar vill vi lyfta fram de bästa egenskaperna hos en produkt och vad den är bäst lämpad för.

• Vi går igenom användarrecensioner från populära recensionsplattformar och använder informationen när vi skriver våra produktrecensioner.

• Vi samlar in feedback från användare och analyserar deras åsikter om Movavi-programvara samt produkter från andra företag.

Programvara

Bäst för

Viktiga egenskaper

Bästa automatiska videoredigeraren för stationära användare som vill ha proffsiga videor som de kan dela med världen

Automatiskt val av musik och övergångar, supersnabb automatisk videoproducent och redigering med ett klick, färdiga intron

Nybörjare som vill skapa och dela fantastiska videor med minimal inlärning

AI-videoproducent, automatisk stabilisering, automatisk ansikts- och objektavkänning, automatiskt val av videofilter, automatisk applicering av effekter

Snabb automatisk videoredigeringsapp för användare på språng

Producerar filmiska automatiska redigeringar, automatiska markeringsvideor, automatisk synkronisering av redigeringar med musik, hastighetskontroll med en knapptryckning, automatisk användning av teman och övergångar, automatisk uppladdning, automatisk säkerhetskopiering, export med automatisk inställning av optimal kvalitet

Nedan finns 7 av de nuvarande favoritvideoredigerarna för alla nivåer, både gratis och premium.

Magisto: automatisk videoredigerare online

• OS

Windows 7 och nyare, iOS 12.0 eller senare

Magisto är en enkel men imponerande automatisk videoskapare och redigerare. Denna AI-app (artificiell intelligens) och onlineredigerare kan förvandla dina video- och fotominnen till berättelser. Du kan använda dina foton och videor från Google Foto eller iStock[1]. Den sammanställer automatiskt ditt innehåll så att du enkelt kan dela det med familj och vänner. Inte nog med det, dina sparade minnen kommer att leva vidare och underhålla andra i generationer framöver.

Gå till Magistos webbplats

Fördelar:

• Automatisk videostabilisering

• Automatisk ansikts- och objektavkänning

• Automatiskt val av videofilter

• Applicerar effekter automatiskt

Nackdelar:

• Kan inte redigera skapade videor

• Vissa funktioner kräver abonnemang till högre pris

Quik: automatisk app för videoredigering

• OS

Android och iOS 13.0 eller senare, Windows 10

Med GoPro Quik får du tillgång till automatisk videokreation av hög kvalitet, halvautomatiska funktioner och manuell kontroll. Denna automatiska videoskapare synkroniserar automatiskt redigeringar med det lämpligaste musikspåret. Dessutom använder GoPro Quik teman och videoövergångar så att du inte behöver göra det. Och funktionerna för automatisk uppladdning och automatisk säkerhetskopiering sparar ännu mer av din dyrbara tid.

Gå till nedladdningssidan för Quik

Fördelar:

• Producerar filmiska auto-edits

• Automatisk synkronisering av redigeringar med musiken

• Automatiska uppladdningar

• Automatisk säkerhetskopiering

Nackdelar:

• Begränsade redigeringsfunktioner

Auto video maker från Adobe

• OS

Windows 10 (64 bitar) version 1903 och senare, macOS 10.14, 10.15, Big Sur 11.0 och senare

Med Adobe® After Effects® kan du skapa videor som ser ut precis som du vill ha dem. Det bästa av allt är den uppsjö av automatiserade funktioner som förenklar processen. Några av dem är automatiska justeringar för specialeffekter, automatisk orientering, automatisk lagerordning, automatisk bildblandning med mera. Så om animering och spännande visuella effekter är din grej kan det här vara redigeringsprogrammet för dig.

Gå till Adobe® After Effects® nedladdningssida

Fördelar:

• Justera videoeffekter automatiskt

• Ordna automatiskt lager i en sekvens

• Automatisk synkronisering av teckensnitt

• Aktivera bildblandning automatiskt

• Aktivera rörelseoskärpa automatiskt

Nackdelar:

• En brant inlärningskurva för nybörjare

• Abonnemanget är ganska dyrt

Wisecut: ett onlineverktyg för automatisk videoredigering

• OS

Android, iOS, Mac och Windows

Wisecut är ett automatiskt videoredigeringsprogram med kraftfulla AI- och röstigenkänningsfunktioner. Även nybörjare kan skapa och publicera snyggt redigerat videoinnehåll på några minuter. Wisecut redigerar videor baserat på dina preferenser. Dessutom skapar den automatiskt jump cuts, lägger till royaltyfri bakgrundsmusik, undertexter och översätter till och med till olika språk.[2]

Gå till Wisecuts webbplats

Fördelar:

• Automatisk ljuddämpning

• Anpassar automatiskt royaltyfri musik till videor

• Autogenererade undertexter med 95% noggrannhet

• Automatisk översättning av videor till andra språk

• Automatisk stansning in/ut

Nackdelar:

• Saknar några mindre funktioner såsom textöverlägg

Bästa automatiska videoredigerare

Magisto
4.6/5
Redaktörens val
GoPro Quik
4.7/5

Automatisk videoredigerare från muvee

• OS

Fönster

Överväg muvee Reveal Encore om du vill skapa fantastiska videor automatiskt. Det är ett utmärkt val om du har en snäv budget, lite tid och inga redigeringskunskaper. Denna enkla men ändå kapabla videoredigerare ger dig full anpassning såväl som automatiska funktioner.

Automatiska videoredigerare blir inte mycket enklare än muvee Reveal Encore för Windows. Denna funktionsspäckade app för automatisk videoskapning har dock ingen gratisversion men erbjuder en 15-dagars gratis provperiod.

Gå till nedladdningssidan för muvee Reveal Encore

Fördelar:

• Redigerar automatiskt allt tillsammans

• Skapar automatiskt filmer från foton och videor

• Ansiktsavkänning och rörelseavkänning

• Automatisk zoomning och beskärning

• Mycket lättanvänt gränssnitt

Nackdelar:

• Lite för dyrt

• Inget verkligt mervärde jämfört med andra kostnadsfria videoredigeringsprogram

LIFE2FILM automatisk videoredigerare

• OS

Webbaserad applikation

LIFE2FILM använder artificiell intelligens (AI) för att analysera videor, sedan väljer den automatiskt de bästa ögonblicken. Det är en bra webbaserad automatisk redigerare om du vill skapa dina videor online. LIFE2FILM har inte lika många finesser som vissa andra appar, men det är just det som gör den så attraktiv. Och allt det viktigaste är inbyggt. Du får automatisk videoanalys och kan skapa videor i alla dimensioner, välja en mall, lägga till musik och så vidare.

Gå till LIFE2FILM:s webbplats

Fördelar:

• AI analyserar videor för att automatiskt välja ut de bästa ögonblicken

• Skapar videor automatiskt i alla dimensioner

• Inget att ladda ner (webbaserat)

• Filmiska videor från en mängd olika mallar

Nackdelar:

• Anpassningsmöjligheterna är begränsade

Sammanfattning

Alla programvaruappar för videoredigering garanterar att de tar dina produktioner till nästa nivå. De 7 bästa videoredigerarna här erbjuder automatisering för de flesta viktiga uppgifter, men alla är inte lika bra. Vissa är enkla att använda, medan andra är mer komplexa men har extra automatisering och kreativa verktyg. Det är klokt att välja gratisapplikationer eller gratis testversioner innan du bestämmer dig.

Movavi Video Editor

Skapa fantastiska videor enkelt

*Gratisversionen av Movavi Video Editor kan ha följande begränsningar beroende på build: vattenstämpel på exporterade klipp 60 sekunders video, halva ljudlängdsgränsen och/eller några avancerade funktioner är inte tillgängliga när du exporterar videor.