Letar du efter en Photo Viewer?

Prova Movavi Picverse!

• Organisera flera foton
  • Hitta enkelt bilder efter datum eller plats
  • Förbättra dina foton snabbt

Bildvisare från Movavi

14 772

Om du letar efter ett snabbt och pålitligt bildvisningsprogram för PC eller Mac kan du prova Movavi Picverse gratis. Movavis bildvisare är ett bra alternativ till den inbyggda bildvisaren i Windows, Mac OS X och senare macOS-system. Visa och navigera enkelt i din fotosamling. Organisera och redigera dina bilder. Lär dig hur du visar geotaggade foton med en knapptryckning.

Vad är appen Movavi bildvisare?

60 format stöds

Öppna bilder i komprimerade format (JPEG, PNG, etc.) samt RAW-filer.

Snabb och tillförlitlig

Växla snabbt mellan olika bilder i visningsläget. Använd filmremsan för att hitta och öppna önskad bild med ett musklick.

Enkel navigering

Hitta foton i ditt galleri med hjälp av geografisk position. Granska automatiskt skapade fotoalbum efter datum och GPS-koordinater.

Ladda ner fotovisaren från Movavi och dra nytta av de lättanvända funktionerna och det intuitiva programgränssnittet.

Justera miniatyrbilder

Förstora miniatyrbilderna för att lättare kunna identifiera bilden.

Redigera foton

Använd redigeringsverktyg för att göra ändringar i foton . Det är bäst att kopiera originalfilen innan du använder redigeringsfunktionerna för att undvika att skriva över den av misstag.

Granska endast utvalda bilder

Välj de bilder du vill visa. Öppna ett helt fotoalbum.

Movavi Photo Editor

Förbättra bilder enkelt och få professionella resultat på ett ögonblick.

*Utvärderingsversionen av Movavi Photo Editor har följande begränsningar: du kan spara upp till 10 bilder med tillagd vattenstämpel, skärmdumpar är inaktiverade.