Behöver du ett PC-alternativ till iMovie?

Använd Movavi Video Editor för Windows!

Genom att klicka på nedladdningsknappen laddar du ner en gratis version av programmet.*

Behöver du ett alternativ till iMovie för PC?

Alla som använder Apples produkter vet hur användbart iMovie är när man skapar egna filmer. Programmet ger Mac-användare en enkel att använda dock kraftfull inbyggd videoredigerare. Tråkigt nog har Apples utvecklare inte tillhandahållit ett sätt att ladda ner iMovie på Windows 10, Windows 8, Windows 7 eller Windows Visa.

Det finns dock ändå personer som söker efter ”ladda ner iMovie for PC”. Då det är omöjligt att ladda ner iMovie på Windows, vad kan man göra? Det finns flera olika program som iMovie, men alla dessa program kan inte ersätta den ursprungliga Apple-produkten och vara en riktig ”Microsoft Windows-version av iMovie". Vi rekommenderar att du testar Movavi Video Editor! Det är ett fantastiskt program med flera olika funktion som hjälper dig skapa din egen film på din dator. Ladda ner iMovie-alternativet på svenska för Windows från Movavi och se hur enkel dock kraftfull det är!

SÅ VARFÖR BÖR DU VÄLJA MOVAVI VIDEO EDITOR SOM ETT ALTERNATIV TILL IMOVIE FÖR PC?

Enkelhet och funktionalitet

Ladda upp din video till programmet, dra videon till din arbetsyta och börja redigera på en gång. Klipp eller trimma din video, förbättra videokvalitet, öka videons hastighet eller skapa en slow-motion-effekt samt transformera din video på flera andra sätt, precis som i iMovie. Det här programmet är optimerat för Windows 10 och kan skapa professionella filmer på endast en halvtimme, inga särskilda färdigheter krävs!

Dussintals konstnärliga effekter

Välj bland flera olika visuella effekter. Du kan skapa en video i retrostil med filtret ”Old Movie”, lägga till lite modernitet med ”Pop Art”, stämningsfulla ”Flying Objects” för att skapa lite romantik, eller använda ”Vertigo” för att få din publik att känna sig som att de är på en psykedelisk resa. Fler än 160 effekter och filter.

Flera olika eleganta övergångar

Hjälper din video kännas flytande genom att lägga till övergångar mellan olika delar. Precis som iMovie har Movavi Video Editor övergångar som passar varje stil och smak, dessa effekter inkluderar sidvändning, origami, svängande vindsnurror och många fler. Övergångar är särskild användbara när du vill få liv i ett bildspel.

Bildspelsläge

Ja, du kan även skapa fantastiska bildspel i vår iMovie-redigerare, och svårt är det inte! Dra dina foton till tidslinjen, lägg till fantastiska övergångar mellan stillbilderna och lägg till atmosfärisk musik. Bjud sedan in alla dina vänner att titta på din ”bildfilm”!

Rubriker

Fler än 100 typsnitt finns tillgängliga åt din video. Experimentera med färg, storlek och andra textparametrar. Skapa titlar med animerad text, rotera bildtexter i valfri riktning. Lägg till titlar på din film för att göra den ännu roligare att titta på!

Flera format stöds

Vår Windows iMovie-motsvarighet gör det möjligt att importera och exportera video och ljud i alla populära format (AVI, MOV, MP4, MP3, WMA och många fler). Speciella förinställningar tillhandahålls för att spara och titta på din video på mobilenheter (Apple, Android, BlackBerry, Windows Phone, etc.), och en bekväm delningsfunktion låter dig ladda upp dina filmer snabbt på YouTube.

Movavi Video Editor

Skapa fantastiska videor enkelt

*Gratisversionen av Movavi Video Editor kan ha följande begränsningar beroende på build: vattenstämpel på exporterade klipp 60 sekunders video, halva ljudlängdsgränsen och/eller några avancerade funktioner är inte tillgängliga när du exporterar videor.