Video Voice Changer: Så här ändrar du din röst i en video

Med Movavi Video Editor kan du byta röst och finjustera ljudet i din video med hjälp av de inbyggda verktygen:

• Ljudeffekter (eko, telefon, radio, robot, etc)

• Autokorrigering av ljud

• Borttagning av brus

• Equalizer, och mycket mer

Genom att klicka på nedladdningsknappen laddar du ner en gratis version av programmet.*

11 405

Att lägga till ljudeffekter i en video kan göra den roligare, intressantare och mer kreativ. Se hur det kan göras med ett stationärt program, online och med mobilappar.

Så här ändrar du en röst i en video i Movavis röstredigerare för video

Movavi Video Editor innehåller en röstmodifieringsfunktion som är enkel att använda och som kan redigera och lägga till filter på rösterna i dina videor. Den kan användas som röstförstärkare för att förtydliga en röst eller som justerare för att få den att låta förvrängd.

Ladda ner detta videoredigeringsprogram till din PC eller Macintosh och följ vår handledning för att lära dig hur du gör ljud snabbare eller långsammare och gör röstmoduleringar.

Steg 1. Ladda ner och installera Movavi Video Editor

Ladda ner installationsfilen och installera video voice changer på din dator genom att följa anvisningarna på skärmen.

Steg 2. Lägg till din video i programmet

När programmet har startat klickar du på knappen Lägg till filer och väljer den video du vill redigera. Filen kommer att läggas till i Media Bin. Dra och släpp den till tidslinjen.

Steg 3. Ändra din röst i videon

Dubbelklicka på videon på tidslinjen för att göra ändringar.

För att snabba upp eller sakta ner ljudet justerar du reglaget Hastighet. Flytta reglaget åt höger för att göra ljudet snabbare eller åt vänster för att göra det långsammare. Observera att när du ändrar ljudhastigheten ändras även videouppspelningshastigheten.

Om du vill tona in eller ut ljudet flyttar du de lämpliga reglagen för att ställa in tidpunkten för tona in effekter.

Om du vill förvränga din röst öppnar du fliken Fler verktyg och väljer sedan Ljudredigering. Klicka på Ljudeffekter och välj den effekt du vill använda i listan. Du kan lägga till eko, göra rösten högre eller lägre eller till och med skapa en effekt med robotröst.

Steg 4. Spara videon

Klicka på knappen Exportera för att spara den redigerade videon. I dialogrutan som öppnas kan du ställa in formatet för din video, t.ex. MP4 eller AVI. Ange sedan filnamnet och välj målmapp. När du har gjort alla inställningar klickar du på knappen Start för att spara filen på din dator. När du har sparat din video kan du också dela den online, t.ex. ladda upp din video på YouTube. Nu vet du hur du ändrar din röst i en video med Movavi Video Editor!

Populära röstväxlingseffekter

• Echo

• Dämpad

• Telefon

• Högt tonläge

• Låg tonhöjd

• Mycket högt tonläge

• Mycket låg tonhöjd

• Radio

• Robot

Med Movavi Video Editor kan du lägga till flera roliga effekter för att dölja rösterna i din video.

1. Echo

Effekten Echo skapar en efterklang så att varje ljud upprepas flera gånger med allt lägre volym samtidigt som nästa ljud produceras. Ljuden överlappar varandra och skapar en dramatisk, förvrängd effekt.

2. Dämpad

Muffled-effekten dämpar ljudet av en röst, så att det låter som om den kommer från ett avstånd eller genom en buffert. Dämpade röster kan vara svårare att förstå men kan ge en känsla av att talaren är långt borta eller talar genom ett hinder som en stängd dörr.

3. Telefon

Telefoneffekten gör att rösten låter som om den kommer genom ett telefonsamtal. Det låter lite dämpat och burkigt, med enstaka statiska störningar. Detta är en utmärkt effekt för att skapa illusionen av en röst i ett telefonsamtal.

4. Högt tonläge

Effekten Hög tonhöjd höjer röstens tonhöjd så att den låter betydligt högre. Med denna effekt kan en mansröst fås att låta som en kvinnoröst och en kvinnoröst kan fås att låta som en ung flicka.

5. Lågt tonläge

Effekten Låg tonhöjd har en fördjupande effekt på rösterna i din video. Med denna effekt kan en ung flickas röst fås att låta som en kvinnas, och en kvinnas röst kan fås att låta som en mans.

6. Mycket högt tonläge

Effekten Very high pitch skapar en konstig, pipig röst. Denna högfrekventa effekt är perfekt för att skapa röster till animerade seriefigurer.

7. Mycket lågt tonläge

Effekten Very Low pitch skapar en djup, olycksbådande röst. Denna effekt är utmärkt för att skapa en röst som påminner om ett monster eller en demon.

8. Radio

Radio-effekten får en röst att låta som om den hörs i en gammaldags radio. Denna effekt är perfekt för att skapa en karaktär som nyhetsankare eller sportreporter.

9. Robot

Roboteffekten liknar autotune-effekten som är vanlig i musik, vilket gör att rösten som sjunger en låt låter som en android. Denna effekt är ett utmärkt val för att få din röst att låta som en omänsklig maskin.

Bästa röstomvandlare - programvara, appar och onlineverktyg

Det finns flera röstredigerare för video, röstbytare online och mobilappar som du kan använda för att låta som någon annan. Dessa röstmodulatorer kan förbättra din voice-over på flera sätt och lägga till ytterligare ett lager av intressant ljudkvalitet till en inspelning.

Program

OS

Bäst för

Nedladdning

Windows, macOS

Ändra din röst i en video; finjustera ljud med effekter; autokorrigering av ljud; brusborttagning; utjämning

Valfri (webbaserad)

Ändra din röst med 50+ filter (endast ljud)

Valfri (webbaserad)

Snabb röstväxling man/kvinna/barn (endast ljud)

På Movavi är vi fast beslutna att endast förse dig med verifierad information. Här är vad vi gör för att säkerställa detta:

• När vi väljer produkter att inkludera i våra recensioner undersöker vi både efterfrågan och popularitet.

• Alla produkter som nämns i denna artikel har testats av Movavi Content Team.

• När vi testar jämför vi viktiga parametrar, inklusive video- och ljudtrimning, visuella effekter, stabilisering, justering av videokvalitet, spara och dela videor och andra viktiga funktioner.

• Vi går igenom användarrecensioner från populära recensionsplattformar och använder informationen när vi skriver våra produktrecensioner.

• Vi samlar in feedback från användare och analyserar deras åsikter om Movavi-programvara samt produkter från andra företag.

OS: Windows, macOS

Letar du efter en komplett redigerare för att ändra din röst i en video? Då bör du välja Movavi Video Editor. Med denna programvara kan du spela in din egen voice-over, använda ljudeffekter, finjustera ditt ljud (fade in/out, reverse, normalize, equalize) och mycket mer.

Movavi Video Editor erbjuder:

• Bibliotek med ljudeffekter
  • Ljudutjämnare
  • Autokorrigering av ljud
  • Verktyg för borttagning av brus
  • Justering av ljudhastighet
  • Imponerande videoredigeringsverktyg (Chroma Key, Slow Motion, filter, övergångar, titlar m.m.)

Röstbytare på nätet

OS: Alla (webbaserade)

Voicechanger.io är en röstväxlare online som du kan använda gratis för att ändra din röst. Även om det är ett grundläggande projekt ger det ändå femtioen rösteffekter för att ändra din röst. Det finns inget behov av att ladda ner någon extra programvara. Online-röstväxlaren låter dig ändra röst via två inmatningsmetoder - använd mikrofonen för att spela in en ny röst / ge voice-over eller ladda upp någon förinspelad fil. Här är de steg du behöver följa för att använda denna röstväxlare.

1. Besök webbplatsen för Voicechanger.io.

2. Välj inmatningsmetod.

3. Välj vilken typ av rösteffekt du vill ha.

4. Spara din ljudfil.

OS: Alla (webbaserat)

Media.io är en lättanvänd röstmodifierare med vilken du kan ändra vilken röst som helst till olika tonhöjder med några få klick. Det finns många röstfilter och du kan välja det du gillar. Det bästa med röstmodifieraren online är att den stöder både MP3 och WAV. Här är de steg du måste följa för att använda detta program.

1. Öppna webbplatsen Media.io och klicka på Change Voice Now.

2. Ladda upp den fil som du vill ändra.

3. Välj vilken typ av röst du vill ha.

4. Klicka på Starta processen.

Bästa apparna för röständring av ljud och video

OS: iOS

Med hjälp av Video Voice Changer-Fun Editor kan du enkelt ändra vilken röst som helst så att den låter som en man, kvinna, robot, monster eller spöke. Du kan ändra din röst till vad du vill och välja bland mer än trettio ljudeffekter. Det kan vara en bra sak att spela vänner spratt. Du kan spela in videoröster direkt från kameran eller helt enkelt ladda upp videor från ditt album. Det ger också ett enkelt delningsalternativ som låter dig dela den förändrade rösten till Facebook, Instagram, e-post etc.

Operativsystem: Android

Voice changer with effects är en rolig app för din telefon som låter dig ändra din röst. Du kan spela in din röst, använda effekter och dela den modifierade rösten med din familj och dina vänner. Den levereras med mer än fyrtio rösteffekter som jätte, robot, helium, utomjording etc. Allt du behöver göra är att ladda upp ljud från ditt galleri eller spela in din röst. Efter inspelningen kan du experimentera med de olika tillgängliga rösteffekterna.

OS: iOS

Om du vill ändra din röst direkt är Voice Changer Plus ett bra alternativ. Du kan välja mellan en mängd roliga ljudeffekter för att ändra din röst. Med den här applikationen kan du också spela upp vilken röst som helst baklänges. Tryck helt enkelt på inspelningsknappen, säg något och tryck igen. Den levereras med mer än femtiofem effekter. Du kan dela och spara dina inspelningar gratis.

Sammanfattning

Det finns massor av applikationer och program som du kan använda för att ändra din röst i en film. Vissa av dessa röstmodifieringsprogram är online och kräver inga nedladdningar, medan andra program installeras direkt på din PC eller Mac. De applikationer som du hittade i den här artikeln kommer säkert att hjälpa dig att ha en rolig tid med dina vänner och familj.

Movavi Video Editor

Skapa fantastiska videor enkelt

*Gratisversionen av Movavi Video Editor kan ha följande begränsningar beroende på build: vattenstämpel på exporterade klipp 60 sekunders video, halva ljudlängdsgränsen och/eller några avancerade funktioner är inte tillgängliga när du exporterar videor.

Vanliga frågor och svar

Hur kan jag justera ljudet i en video?

Du kan justera ljudet i ditt klipp med Movavi Video Editor. Följ instruktionerna nedan för att lära dig hur du använder programmet.

Ladda först ner och installera programmet på din dator.

Ladda ner Movavi Video Editor för Windows

Ladda ner Movavi Video Editor för Mac

Starta programmet och lägg till din videofil i tidslinjen. Dubbelklicka på spåret för att visa mediainställningarna. Här kan du justera ljudvolym och hastighet. För att lägga till effekter och ta bort brus, öppna fliken Fler verktyg och sedan Ljudredigering. Markera rutan Normalisera för att jämna ut klippvolymen. Du kan också finjustera ljudet med Equalizer. När du är nöjd klickar du på knappen Exportera. I dialogrutan som visas anger du videoformat, anger filnamn och väljer målmapp. Slutligen klickar du på Starta.

Hur lägger jag till min röst i en video?

Du kan lägga till din röst i en video med en inspelare eller ett videoredigeringsprogram, t.ex. Movavi Video Editor. Ladda först ner och installera programmet på din dator.

Ladda ner Movavi Video Editor för Windows

Ladda ner Movavi Video Editor för Mac

Kör programmet och lägg till din video i tidslinjen. Klicka på mikrofonikonen i verktygsfältet ovanför tidslinjen. I fönstret som visas väljer du din enhet och ställer in kvalitet och volym för ditt ljud. Markera rutan Aktivera voice-over-läge och klicka på Starta inspelning. Efter en kort nedräkning börjar inspelningsprocessen. När du är klar klickar du på Stoppa inspelning. Inspelningen av din voice-over visas på ett separat ljudspår. Om du vill spara videon med din berättarröst klickar du på knappen Exportera. I dialogrutan som öppnas väljer du det format som videon ska sparas i, anger filnamnet och anger målmappen. Klicka på Starta. Det är allt som behövs!

Hur kan jag ändra min röst i en video?

För att ändra din röst i en video, prova Movavi Video Editor. Ladda ner och starta programmet. Lägg till din video i programmet genom att klicka på Lägg till filer. Öppna fliken Fler verktyg, sedan Ljudredigering och välj Ljudeffekter. Härifrån kan du lägga till olika effekter för att modifiera rösterna i din video.

Hur kan jag ändra en röst i en video online?

Med flera program kan du ändra rösterna i din video från en onlineportal utan att ladda ner ett program till din dator. Med dessa tjänster kan du backa ljud, ändra dess hastighet, ersätta ett ljudspår och mycket mer. Här är några alternativ:

Hur kan jag ändra en röst i en video på en telefon?

Det finns flera röstkonverteringsprogram som du kan använda för att manipulera rösterna i en video på din iOS- eller Android-enhet. Dessa appar kan få dig att låta som en berättare, en söt seriefigur eller något annat.

För en iPhone kan du prova följande:

För Android-enheter kan du prova följande:

Hur kan jag redigera min röst i en video?

Om du vill ändra din röst i en video kan du använda ett specialprogram, t.ex. Movavi Video Editor. Detta program kan fungera som en förvrängare, korrigerare, maskerare eller krypterare för rösterna i din video. Du kan använda effekter som att göra din ton djupare eller lägga till ett eko till dina ord, eller så kan du använda programmet som en fixare för att göra förbättringar i ljudet av din röst.

Hur ändrar jag min röst i realtid?

För att ändra din röst i realtid, prova följande freeware och betalda simulatorer: