8 bedste steder at downloade tv-serier [2024]

Vil du fange din skærm? Prøv Movavi Screen Recorder!

• Gem videoer i HD og 4K

• Optag indhold med systemlyd

• Gem i et format efter eget valg

logotype
9 396

Leder du efter tv-serier til download? Vores liste over de bedste sider til download af tv-serier vil sætte dig på rette spor. Gennemgå denne liste for at se fordele, ulemper, funktioner og nøgleoplysninger om de bedste downloadsider for tv-serier.

1. Netflix – bedst til brugere, der rejser
  2. Hulu – bedst til seere af live-tv
  3. Amazon Prime – bedst til brugere, der ønsker at købe eller leje off-platform-titler
  4. YouTube Premium – bedst til dem, der elsker YouTube-indhold
  5. Disney Plus – bedst til fans af Disney, Marvel, Star Wars og National Geographic
  6. Apple TV – bedst til brugere på et budget
  7. HBO Max – bedst til fans, der ved, at det ikke er tv, det er HBO
  8. Peacock – bedst til fans af NBC/Universal-indhold, der også vil have live sport

Vores mål er kun at give dig verificerede oplysninger. For at sikre dette gør Movavi Content Team følgende:

• Når vi udvælger produkter til vores anmeldelser, undersøger vi både efterspørgsel og popularitet.

• Teamet tester alle de produkter, der er nævnt i denne artikel.

• Når vi tester, sammenligner vi produkternes nøgleegenskaber, som omfatter valg af optagelsesområde, tidsplanoptagelse, visning af tastetryk og mus og andre vigtige funktioner.

• Vi studerer brugeranmeldelser fra populære anmeldelsesplatforme og gør brug af disse oplysninger, når vi skriver vores produktanmeldelser.

• Vi indsamler feedback fra vores brugere og analyserer deres meninger om Movavi-software såvel som produkter fra andre virksomheder.

De bedste sider til download af tv-serier

Bedst til: brugere, der rejser

OS: iOS, Windows 10 eller 11, Android, FireOS, udvalgte Chromebooks og Chromeboxes

Gennemsnitlige månedlige besøg: 261 mio.

Netflix er der, hvor streamingrevolutionen begyndte, og nu er det den bedste streamingtjeneste på markedet. Platformen tilbyder et enormt katalog af titler med tonsvis af originale programmer, der nu vinder Oscars. Netflix har 4K-indhold tilgængeligt, og du kan downloade tv-serier og film, så du kan se dem offline på din telefon, tablet eller pc.

Vigtige funktioner:

• Op til 100 downloads ad gangen pr. enhed. Antallet af enheder afhænger af din prisplan.
  • Udløb af download afhænger af titlen. Nogle udløber 48 timer efter din første afspilning, og andre kan udløbe om en uge.
  • Du kan downloade titler igen efter udløb, men nogle har en grænse for, hvor mange gange du kan downloade igen.
  • Modenhedsvurderingen gælder for downloads på børneprofiler, så børn vil ikke kunne se modent indhold.

Fordele:

• Igen, ingen reklamer ved streaming
  • Masser af originalt indhold af høj kvalitet
  • Mobile downloads tilgængelige
  • Gratis mobilspil

Ulemper:

• Dyrere end konkurrenterne
  • Indholdsændringer med lidt eller ingen varsel

Bedst til: brugere, der også vil have live-tv

Styresystem: iOS, Android og FireOS

Gennemsnitlige månedlige besøg: 18M

Hvis du ikke er sikker på, hvor du kan downloade tv-serier, er Hulu en solid mulighed. Platformen fokuserer på tv frem for film og er blevet en stærk konkurrent til Netflix, siden Disney købte den. Med abonnementet No Ads kan du nemt downloade tv-serier. Det er også en leg at se dem, da du ikke behøver at konvertere noget til en MP4. Det hele er tilgængeligt på platformen.

Devigtigste funktioner:

• Visning på to skærme ad gangen og fem understøttede enheder.
  • Tilbyder 25 downloads pr. konto på én gang på fem understøttede mobile enheder.
  • Adgang til at se downloads i 30 dage.
  • Ved afspilning har du 48 timer til at afslutte, før downloadet udløber.
  • Det er muligt at downloade igen efter udløb, hvis det er tilgængeligt.

Fordele:

• Tilbyder de nyeste tv-shows med links til Disney, Fox, FX, ABC og mange andre populære netværk
  • Tilgængelig på næsten alle enheder på markedet
  • Mulighed for at bundle med Disney+ og ESPN+ til en lavere pris

Ulemper:

• Basisabonnementet inkluderer reklamer
  • Kræver abonnementet No Ads for at downloade indhold til offlinevisning
  • Færre visningsmuligheder i høj kvalitet end konkurrenterne

Bedst til: brugere, der vil have mulighed for at leje eller købe titler uden for platformen.

OS: iOS, macOS, Android, Windows og FireOS

Gennemsnitlige månedlige besøg: 15M

Hvis du vil have tv-serier, der kan downloades via din konto og uden for platformen, er Amazon Prime den bedste løsning. Selvom platformen ikke har meget originalt indhold, er de originale serier, de udgiver, fremragende. Og der er en hel del andet indhold til at understøtte platformen. Det vigtigste trækplaster ved platformen er muligheden for at købe eller leje serier, der ikke følger med abonnementet.

Devigtigste funktioner:

• Du kan kun downloade tilgængelige titler til to enheder ad gangen.
  • 15 til 25 downloads i alt pr. konto baseret på din kontos placering.
  • Downloadede titler udløber efter 30 dage eller 48 timer fra din første afspilning.

Fordele:

• Fremragende originalt indhold
  • Tilbyder streaming i HDR og 4K
  • Mulighed for at leje og købe tv-serier eller film

Ulemper:

• Fantastisk originalt indhold, men ikke så meget som konkurrenterne
  • Mere tredjepartsindhold på andre platforme

Bedst til: brugere, der ønsker reklamefrit YouTube-indhold

OS: iOS, macOS, Android, Windows og FireOS

Gennemsnitlige månedlige besøg: 7,798M

YouTube Premium er den bedste måde at nyde YouTube-platformen på. Det giver dig adgang til YouTube Originals, YouTube Premium Music og et væld af gratis tv-serier og film online. Men de største fordele er, at du ikke længere får reklamer, når du ser YouTube-indhold, og at du kan downloade indhold til offline-afspilning.

Vigtigste funktioner:

• Ubegrænset antal videodownloads.
  • Downloadede videoer udløber normalt efter 29 dage.
  • Nogle lande og regioner har kun 48 timers offlineafspilning.
  • Du kan downloade indhold igen, hvis det er tilgængeligt.

Fordele:

• Ingen reklamer for alle YouTube-videoer
  • Stream YouTube-videoer på en låst enhed
  • Tilbyder originale YouTube-videoer
  • Inkluderer YouTube Music Premium

Ulemper:

• Ikke meget originalt indhold
  • Høj pris bare for at fjerne reklamer og tillade download på YouTube

Bedst til: fans af Marvel, National Geographic og selvfølgelig Disney-indhold

OS: iOS, macOS, Android, Windows, ChromeOS og FireOS

Gennemsnitlige månedlige besøg: 29 mio.

Hvis du er fan af Disney-brandet og alt det indhold, de har købt og udvidet gennem årene, så er dette platformen for dig. Platformen er intuitiv og tilbyder solide anbefalinger baseret på det, du ser. Desuden kan du downloade tv-serier gratis med et basismedlemskab. Og de tilbyder bundling med Hulu og ESPN+.

Vigtigste funktioner:

• Ubegrænsede downloads
  • Downloads forbliver på din enhed, så længe du opretter forbindelse hver 30. dag og ikke logger ud
  • Download det samme indhold på op til 10 enheder på én gang

Fordele:

• Alt dit Disney-, Marvel- og NatGeo-indhold på ét sted
  • 4K-streaming tilgængelig på nogle titler
  • Platformen går sjældent ned eller har problemer
  • Mulighed for at bundle med Hulu basic og ESPN+

Ulemper:

• Det meste af det originale indhold kommer fra eksisterende franchises
  • Premiere Access til indhold i biografen er dyrt

Bedst til: brugere på udkig efter billige muligheder

OS: iOS, macOS og Windows

Gennemsnitlige månedlige besøg: 4.5M

Download alle tv-serier gratis med deres enkle prisplan. Det hele er inkluderet! Apple TV har ikke det største indholdsbibliotek, men de har det, hvor det tæller. Prisplanen er billig – selvom de fleste får den gratis, når de køber en Apple enhed – og Apple tilføjer tonsvis af nyt indhold.

Vigtigste funktioner:

• Mulighed for at streame på op til seks enheder på én gang
  • Downloads forbliver i op til 30 dage for de fleste titler
  • Begrænsninger på downloads er ikke tilgængelige, men appen fortæller dig, når du er ved at have brugt op

Fordele:

• Billig streaming
  • Ingen reklamer
  • Originalt indhold med et stort budget og stjernekraft
  • Afspilning i 4K og Dolby Vision
  • Mulighed for at leje eller købe off-platform indhold via iTunes

Ulemper:

• Lille katalog af indhold
  • Intet gammelt (ingen klassikere)
  • Appen kan være svær at administrere
  • Ingen app til Android-telefoner

Bedst til: brugere, der ikke vil have tv, de vil have HBO

OS: iOS, macOS, Android, Windows, ChromeOS og FireOS

Gennemsnitlige månedlige besøg: 15M

Har du brug for flere tv-serier at downloade? HBO Max har et gigantisk katalog af nye og gamle tv-serier og film til rådighed. Virksomheden er under AT&T/Warner Media-paraplyen, så de opdaterer altid indholdsbiblioteket. Desuden giver platformen mulighed for offline-download, 4K-streaming af tilgængelige titler og masser af profilkontrol. Det er lidt dyrere end andre streamingplatforme, men du får, hvad du betaler for med denne.

Vigtigste funktioner:

• Op til 30 downloads pr. konto på alle enheder
  • 48 timer til at se downloadet indhold, når du starter det
  • Downloads, du ikke har set, udløber efter 30 dage

Fordele:

• Kæmpe indholdskatalog fra en række forskellige kilder
  • Brugerfladen er ren, intuitiv og nem at bruge
  • Understøtter flere profiler

Ulemper:

• Dyrere end konkurrenterne
  • Mangler 4K til mange titler
  • Downloads er kun tilgængelige på det reklamefri niveau

Bedst til: fans af NBC/Universal-indhold, som også vil have adgang til NHL, WWE og OL.

OS: iOS, macOS, Android, Windows

Gennemsnitlige månedlige besøg: 2 mio.

Peacock var lidt sent ude med streamingtjenesten, men det betyder ikke, at den er dårligere end de andre tjenester. Som en del af NBCUniversal og Comcast har Peacock masser af indhold at byde på. Det er en af de bedste gratis tjenester, der findes, men for at downloade tv-serier fra platformen skal du betale for et Premium Plus-medlemskab (ikke bare Premium!). Det niveau giver dig også adgang til live sport og WWE-programmer sammen med andre frynsegoder.

Vigtigstefunktioner:

• 25 titler pr. konto tilladt til download
  • Download til op til 6 enheder
  • Downloads udløber efter 30 dage

Fordele:

• Tilbyder et omfattende katalog fra NBC/Universal-brandet
  • Flere prisniveauer (selv gratis)
  • Live sport tilgængelig

Ulemper:

• Downloads er kun tilgængelige på Premium Plus-abonnementet
  • Premium-niveauet har reklamer og tilbyder ikke downloading

Sådan downloader du tv-serier på Netflix

At downloade film fra Netflix er en enkel proces. For at starte skal du downloade Netflix-appen på din enhed og/eller sikre dig, at du har den nyeste version.

Netflix kører på følgende enheder:

• iPad, iPod, iPhone

• Android-telefoner og -tablets

• Fire-tablet fra Amazon

• PC

• Specifikke Chomeboxes og Chromebooks

Når du har appen på din enhed, skal du følge disse instruktioner:

1. Åbn appen.
  2. Vælg ikonet Downloads. Hvis du kører Windows, skal du åbne appen og vælge Menu-ikonet.
  3. Baseret på din enhed skal du vælge et af følgende links: Tilgængelig til download, Find noget at downloade, Vælg Se, hvad du kan downloade, eller Find mere at downloade.
  4. Vælg en film eller et tv-program.
  5. Tryk på Download-ikonet på beskrivelsessiden. Med tv-serier har du mulighed for at downloade hver episode individuelt. Og Android-brugere har mulighed for at downloade hele sæsoner.
  6. Husk altid at downloade på Wi-Fi for at undgå for høje dataafgifter fra din netværksudbyder.
  7. Downloadede titler vises i kategorien Downloads, når du trykker eller klikker på ikonet. For Windows skal du klikke på Menu og derefter My Downloads.
  8. Tryk på Play-ikonet for at se titlen.

Du kan også springe over at vælge kategorien for downloadbart indhold. Bare åbn en film eller et tv-program, og hvis det er tilgængeligt for download, vil du se ikonet i beskrivelsen.

Netflix tillader ikke download af alt indhold, så det er ikke sikkert, at denne mulighed er tilgængelig. Men udvalget er omfattende.

Sådan downloader du tv-serier på Hulu

Downloading er kun tilgængelig på Hulu-abonnementer (ingen reklamer). Hvis du har en annonceplan, skal du opgradere for at downloade indhold. Du kan også kun downloade indhold fra Hulu på disse enheder:

• Android-enheder, der kører Android 5.0 eller nyere og med en skærmstørrelse på mindst 800 × 480p

• iPad, iPhone eller iPod (5. generation eller nyere, 5S eller nyere, 6. generation af iPod Touch)

• Amazon Fire-tablets, der kan køre Fire OS 5 eller højere

Følg disse instruktioner for at downloade tv-serier eller film fra Hulu:

1. Kør Hulu-appen på din understøttede enhed.

2. Tryk på søgeikonet på navigationslinjen øverst på skærmen.

3. Tryk på Downloadable.

4. Gennemse valgmulighederne, og vælg en tv-serie eller film.

5. For tv-serier skal du trykke på fanen Episodes og vælge en individuel episode. Hvis det er tilgængeligt, skal du trykke på Download-ikonet i detaljerne.

6. For at se downloadet indhold skal du vælge ikonet Downloads fra navigationslinjen.

7. Derfra vælger du et downloadet show og trykker på Play-ikonet. Bemærk, at Hulu deaktiverer autoplay-funktionerne i download-menuen.

Hvis du allerede ved, hvad du vil downloade, kan du skrive tv-serien eller filmen i søgefeltet og derefter trykke på download-ikonet. Det er dog ikke alle titler, der er tilgængelige for download.

Downloading ved hjælp af mobildata

Det er muligt at downloade indhold på Hulu ved hjælp af dine mobildata, men vær opmærksom på potentielle netværksafgifter. For at gøre dette skal du aktivere mobildownloading i Netflix.

iOS

1. Vælg ikonet Downloads i navigationslinjen.
  2. Tryk på ikonet Indstillinger – det ligner et tandhjul.
  3. Skift kontakten til On ved siden af Cellular Downloading.

Android

1. Vælg ikonet Konto på navigationslinjen.
  2. Tryk på Indstillinger og derefter på Downloads.
  3. Slå kontakten til On ved siden af Cellular Downloading.

Når du har downloadet dit indhold, kan du se alle downloads fra enhver profil på den pågældende enhed. Du kan filtrere downloadsmenuen til din profil for at gøre det lettere at finde.

Fornyelse af downloads med Hulu

Som beskrevet i afsnittet om Hulu ovenfor, er downloads på Hulu midlertidige. Du kan dog nemt forny udløbne downloads, hvis de stadig er tilgængelige. Følg disse instruktioner:

1. Vælg ikonet Downloads fra navigationslinjen.
  2. Tryk på Alert-ikonet – et udråbstegn med en cirkel omkring – ved siden af den udløbne download.
  3. Tryk på Forny download.

Sådan downloader du tv-serier på YouTube Premium

Hvis du vil downloade tv-serier og andre YouTube-videoer via YouTube Premium, skal du først oprette en YouTube Premium-konto. Når du har tilmeldt dig, skal du følge disse instruktioner:

1. Åbn YouTube-appen på din smartphone, eller gå ind på YouTube.com.
  2. Søg efter den tv-serie eller video, du vil downloade.
  3. Tryk eller klik på videoen, så detaljerne vises, og videoen afspilles.
  4. Tryk eller klik på knappen Download under videoafspilleren.
  5. Vælg kvaliteten af din videodownload.
  6. Når downloadet er færdigt, bliver Download-knappen til et blåt flueben.
  7. For at se videoer skal du trykke på biblioteksikonet nederst på din smartphone-skærm. I en browser skal du klikke på menuknappen øverst til venstre – tre vandrette linjer – og derefter klikke på biblioteksikonet.
  8. Find din titel under Downloads i dit bibliotek, og klik for at afspille.

Sådan vælger du den bedste side eller platform til download af tv-serier

• Antal downloads: Netflix tilbyder 100 ad gangen, og Hulu tilbyder 25. Baseret på dit forbrug bør du overveje det maksimale antal downloads, du kan have ad gangen. Ellers kan du komme til at bruge dit indhold for hurtigt.

• Udløb: På flere platforme udløber downloads efter et stykke tid, og det bliver irriterende, hvis du skal downloade ting hele tiden. Hvis du er glemsom, skal du overveje dette som en faktor.

• Valg afindhold: Hvad er pointen med at betale for en platform til download af tv-serier, hvis du ikke er tilfreds med indholdet? Sørg for at gennemgå indholdet på hver side, og undersøg, hvad der kommer af nyt indhold, og hvad der forsvinder.

• Pris: Lovlige platforme tilbyder ikke tv-serier med gratis download. Hver side har en prisstruktur, og du kan ikke downloade tv-serier gratis. Det er op til dig at afgøre, hvad du er villig til at betale, og om du er tilfreds med indholdet og funktionerne til den pris.

• Funktioner: Forskellige sider tilbyder forskellige funktioner i forskellige pakker. Før du bruger penge på en tjeneste til download af tv-serier, bør du undersøge funktioner som HD- og 4K-streaming og -downloads, reklamefri streaming og forskellige add-ons.

• Support: Selv for streamingtjenester er det en god idé at se på deres supporttilgængelighed og ratings. Tjek, om de tilbyder live chat, e-mail og telefonsupport. Man ved aldrig, hvornår man får et problem med en platform.

Resumé

Der er mange platforme at vælge imellem, hvis du vil have tv-serier til at downloade på dine enheder. Ved at bruge rådene ovenfor kan alle finde en løsning, der passer til deres personlige behov. Vi håber, at denne artikel har været en hjælp i dit valg.

Hjemmeside

Bedst til

Download information

Brugere, der rejser

100 downloads ad gangen;
Kan kun afspilles via Netflix-appen;
Automatisk sletning ved annullering

Seere af live-tv

Kun mobile downloads;
25 downloads pr. konto;
Udløber 30 dage eller 48 timer efter afspilning

Brugere, der ønsker at købe eller leje off-platform-titler

Downloads tilgængelige på to enheder ad gangen;
15 til 25 downloads i alt pr. konto;
Udløber 30 dage eller 48 timer efter afspilning

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg downloade tv-serier?

Tjek de følgende downloadsider for tv-serier:

• Netflix

• Hulu

• Amazon Prime

• YouTube Premium

• Disney Plus

• Apple TV

• HBO Max

• Peacock

Hvad er de bedste steder at downloade tv-serier?

Her er de bedste muligheder for at downloade tv-serier:

• Netflix

• Hulu

• YouTube Premium

• Amazon Prime

Movavi Screen Recorder

Den perfekte måde at optage alt fra din skærm på

Ansvarsfraskrivelse: Vær venligst opmærksom på, at Movavi Screen Recorder ikke tillader at optage kopibeskyttede video- og lydfiler.