De 8 beste nettstedene for nedlasting av TV-serier [2024]

Vil du ta bilder av skjermen? Prøv Movavi Screen Recorder!

• Lagre videoer i HD og 4K

• Ta opp innhold med systemlyd

• Lagre i det formatet du ønsker

logotype
7 283

Leter du etter TV-serier å laste ned? Vår liste over de beste nettstedene for nedlasting av TV-serier vil sette deg på rett spor. Gå gjennom denne listen for å se fordeler, ulemper, funksjoner og nøkkelinformasjon om de beste nedlastingssidene for TV-serier.

1. Netflix – best for brukere som reiser
  2. Hulu – best for seere av direktesendt TV
  3. Amazon Prime – best for brukere som ønsker å kjøpe eller leie titler utenfor plattformen.
  4. YouTube Premium – best for de som elsker YouTube-innhold
  5. Disney Plus – best for tilhengere av Disney, Marvel, Star Wars og National Geographic
  6. Apple TV – best for brukere med lavt budsjett
  7. HBO Max – best for fans som vet at det ikke er TV, men HBO.
  8. Peacock – best for fans av NBC/Universal-innhold som også vil ha direktesendt sport

Vårt mål er å gi deg kun verifisert informasjon. For å sikre dette gjør Movavi Content Team følgende:

• Når vi velger produkter som skal inkluderes i våre anmeldelser, undersøker vi både etterspørsel og popularitet.

• Teamet tester alle produktene som er nevnt i denne artikkelen.

• Når vi tester, sammenligner vi de viktigste egenskapene til produktene, blant annet valg av opptaksområde, planlegging av opptak, visning av tastetrykk og mus og andre viktige funksjoner.

• Vi studerer brukeranmeldelser fra populære anmeldelsesplattformer og bruker denne informasjonen når vi skriver produktanmeldelser.

• Vi samler inn tilbakemeldinger fra brukerne våre og analyserer deres meninger om Movavi-programvare og produkter fra andre selskaper.

De beste nettstedene for nedlasting av TV-serier

Best for: brukere som reiser

OS: iOS, Windows 10 eller 11, Android, FireOS, utvalgte Chromebooks og Chromeboxes

Gjennomsnittlig antall besøk per måned: 261 millioner

Det var på Netflix at strømmerevolusjonen startet, og i dag er Netflix den største strømmetjenesten på markedet. Plattformen tilbyr en enorm tittelkatalog med mange originale programmer som nå vinner Oscar-priser. Netflix har 4K-innhold tilgjengelig, og du kan laste ned TV-serier og filmer for å se dem offline på telefonen, nettbrettet eller PC-en.

Viktigefunksjoner:

• Opptil 100 nedlastinger om gangen per enhet. Antall enheter avhenger av prisplanen din.
  • Utløpsdatoen for nedlastinger avhenger av tittelen. Noen utløper 48 timer etter første avspilling, mens andre kan utløpe etter en uke.
  • Du kan laste ned titler på nytt etter utløpsdatoen, men noen har en begrensning på antall ganger du kan laste ned på nytt.
  • Modenhetsklassifiseringen gjelder for nedlastinger på barneprofiler, slik at barn ikke kan se innhold for voksne.

Fordeler:

• Igjen, ingen annonser ved strømming
  • Massevis av originalt innhold av høy kvalitet
  • Mobilnedlastinger tilgjengelig
  • Gratis mobilspill

Ulemper:

• Dyrere enn konkurrentene
  • Innholdsendringer med liten eller ingen varsling

Best for: brukere som også vil ha live-TV

OS: iOS, Android og FireOS

Gjennomsnittlig antall besøk hver måned: 18M

Hvis du er usikker på hvor du kan laste ned TV-serier, er Hulu et godt alternativ. Plattformen fokuserer på TV fremfor film og har blitt en sterk konkurrent til Netflix etter at Disney kjøpte opp selskapet. Med abonnementet No Ads kan du enkelt laste ned TV-serier. Det er også enkelt å se dem, siden du ikke trenger å konvertere noe til MP4. Alt er tilgjengelig på plattformen.

Viktigefunksjoner:

• Visning på to skjermer om gangen, og fem støttede enheter.
  • Tilbyr 25 nedlastinger per konto samtidig på fem støttede mobile enheter.
  • Tilgang til å se nedlastinger i 30 dager.
  • Ved avspilling har du 48 timer på deg til å fullføre før nedlastingen utløper.
  • Det er mulig å laste ned på nytt ved utløp hvis tilgjengelig.

Fordeler:

• Tilbyr de nyeste TV-programmene med lenker til Disney, Fox, FX, ABC og mange andre populære kanaler.
  • Tilgjengelig på nesten alle enheter på markedet
  • Mulighet for å kombinere med Disney+ og ESPN+ til en lavere pris

Ulemper:

• Grunnabonnementet inkluderer annonser
  • Krever abonnementet No Ads for å laste ned innhold for offline-visning
  • Færre seeralternativer av høy kvalitet enn konkurrentene

Best for: brukere som ønsker muligheten til å leie eller kjøpe titler utenfor plattformen.

Operativsystemer: iOS, macOS, Android, Windows og FireOS

Gjennomsnittlig antall besøk hver måned: 15M

Hvis du vil laste ned TV-serier via kontoen din og utenfor plattformen, er Amazon Prime det beste alternativet. Selv om plattformen ikke har mye originalinnhold, er originalene de legger ut, utmerkede. Og det finnes en god del annet innhold som støtter plattformen. Det viktigste trekkplasteret på plattformen er muligheten til å kjøpe eller leie serier som ikke følger med abonnementet.

Viktigefunksjoner:

• Du kan bare laste ned tilgjengelige titler til to enheter om gangen.
  • 15 til 25 nedlastinger totalt per konto, avhengig av hvor du befinner deg.
  • Nedlastede titler utløper etter 30 dager eller 48 timer fra første avspilling.

Fordeler:

• Førsteklasses originalt innhold
  • Tilbyr strømming i HDR og 4K
  • Mulighet til å leie og kjøpe TV-serier eller filmer

Ulemper:

• Flott originalinnhold, men ikke like mye som konkurrentene
  • Mer tredjepartsinnhold på andre plattformer

Best for: brukere som ønsker reklamefritt YouTube-innhold

Operativsystemer: iOS, macOS, Android, Windows og FireOS

Gjennomsnittlig antall besøk hver måned: 7,798M

YouTube Premium er den beste måten å nyte YouTube-plattformen på. Den gir deg tilgang til YouTube Originals, YouTube Premium Music og en rekke gratis TV-serier og filmer på nettet. Men de største fordelene er at du slipper annonser når du ser på YouTube-innhold, og at du kan laste ned innhold for avspilling uten nett.

Viktigefunksjoner:

• Ubegrenset antall videonedlastinger.
  • Nedlastede videoer utløper vanligvis etter 29 dager.
  • I enkelte land og regioner er det kun 48 timers avspilling uten nett.
  • Du kan laste ned innhold på nytt hvis det er tilgjengelig.

Fordeler:

• Ingen annonser for alle YouTube-videoer
  • Strøm YouTube-videoer på en låst enhet
  • Tilbyr originale YouTube-videoer
  • Inkluderer YouTube Music Premium

Ulemper:

• Ikke mye originalt innhold
  • Høy pris bare for å kutte ut annonser og tillate nedlasting på YouTube

Best for: fans av Marvel, National Geographic og selvfølgelig Disney-innhold.

OS: iOS, macOS, Android, Windows, ChromeOS og FireOS

Gjennomsnittlig antall besøk per måned: 29 millioner

Hvis du er en fan av Disney-merkevaren og alt innholdet de har kjøpt og utvidet gjennom årene, er dette plattformen for deg. Plattformen er intuitiv og gir gode anbefalinger basert på hva du ser på. I tillegg kan du laste ned TV-serier gratis med et grunnleggende medlemskap. Og de tilbyr pakkeløsninger med Hulu og ESPN+.

Viktigefunksjoner:

• Ubegrenset antall nedlastinger
  • Nedlastinger forblir på enheten din så lenge du kobler til hver 30. dag og ikke logger ut.
  • Last ned det samme innholdet på opptil 10 enheter samtidig.

Fordeler:

• Alt innholdet ditt fra Disney, Marvel og NatGeo på ett sted
  • 4K-strømming tilgjengelig på noen titler
  • Plattformen krasjer sjelden eller har problemer
  • Mulighet for å kombinere med Hulu basic og ESPN+

Ulemper:

• Mesteparten av originalinnholdet kommer fra eksisterende franchiser.
  • Premiere Access for innhold på kino er kostbart

Best for: brukere som leter etter rimelige alternativer

OS: iOS, macOS og Windows

Gjennomsnittlig antall besøk hver måned: 4.5M

Last ned alle TV-serier gratis med deres enkle prisplan. Alt er inkludert! Apple TV har ikke det største innholdsbiblioteket, men de har det der det teller. Prisplanen er billig – selv om de fleste får den gratis når de kjøper en Apple enhet – og Apple legger til tonnevis av nytt innhold.

Viktigefunksjoner:

• Mulighet til å strømme på opptil seks enheter samtidig.
  • De fleste titler kan lastes ned i opptil 30 dager.
  • Begrensninger på nedlastinger er ikke tilgjengelige, men appen sier ifra når du har brukt opp for mye

Fordeler:

• Billig strømming
  • Ingen reklame
  • Originalt innhold med stort budsjett og mange stjerner
  • Avspilling i 4K og Dolby Vision
  • Mulighet til å leie eller kjøpe innhold utenfor plattformen via iTunes

Ulemper:

• Liten innholdskatalog
  • Ikke noe gammelt (ingen klassikere)
  • Appen kan være vanskelig å administrere
  • Ingen app for Android-telefoner

Best for: brukere som ikke vil ha TV, de vil ha HBO

OS: iOS, macOS, Android, Windows, ChromeOS og FireOS

Gjennomsnittlig antall besøk hver måned: 15M

Trenger du flere TV-serier å laste ned? HBO Max har en gigantisk katalog med nye og gamle TV-serier og filmer tilgjengelig. Selskapet ligger under AT&T/Warner Media-paraplyen, så de oppdaterer hele tiden innholdsbiblioteket. I tillegg gir plattformen mulighet for offline-nedlasting, 4K-strømming av tilgjengelige titler og mange profilkontroller. Den er litt dyrere enn andre strømmeplattformer, men du får det du betaler for med denne.

Viktigefunksjoner:

• Opptil 30 nedlastinger per konto på alle enheter
  • 48 timer til å se nedlastet innhold når du har startet det
  • Nedlastinger du ikke har sett på, utløper etter 30 dager

Fordeler:

• Gigantisk innholdskatalog fra en rekke kilder
  • Rent, intuitivt og brukervennlig grensesnitt
  • Støtter flere profiler

Ulemper:

• Dyrere enn konkurrentene
  • Mangler 4K for mange titler
  • Nedlastinger bare tilgjengelig på det reklamefrie nivået

Best for: fans av NBC/Universal-innhold som også vil ha tilgang til NHL, WWE og OL.

OS: iOS, macOS, Android, Windows

Gjennomsnittlig antall besøk per måned: 2 millioner

Peacock var litt sent ute med strømmetjenester, men det betyr ikke at de er dårligere enn de andre tjenestene. Som en del av NBCUniversal og Comcast har Peacock massevis av innhold å tilby. Det er en av de beste gratistjenestene som finnes, men for å laste ned TV-serier fra plattformen må du betale for et Premium Plus-medlemskap (ikke bare Premium!). Dette nivået gir deg også tilgang til direktesendt sport og WWE-programmer, i tillegg til andre fordeler.

Viktigefunksjoner:

• 25 titler kan lastes ned per konto
  • Nedlasting til opptil 6 enheter
  • Nedlastinger utløper etter 30 dager

Fordeler:

• Tilbyr en omfattende katalog fra varemerket NBC/Universal
  • Flere prisnivåer (til og med gratis)
  • Direktesendt sport tilgjengelig

Ulemper:

• Nedlastinger kun tilgjengelig på Premium Plus-abonnementet
  • Premium-nivået har annonser og tilbyr ikke nedlasting

Slik laster du ned TV-serier på Netflix

Det er enkelt å laste ned filmer fra Netflix. Først må du laste ned Netflix-appen på enheten din og/eller sørge for at du har den nyeste versjonen.

Netflix kjører på følgende enheter:

• iPad, iPod, iPhone

• Android-telefoner og -nettbrett

• Fire-nettbrett fra Amazon

• PC

• Spesifikke Chomeboxer og Chromebooks

Når du har appen på enheten, følger du disse instruksjonene:

1. Åpne appen.
  2. Velg ikonet Nedlastinger. Hvis du kjører Windows, åpner du appen og velger Meny-ikonet.
  3. Avhengig av hvilken enhet du har, velger du en av følgende lenker: Tilgjengelig for nedlasting, Finn noe å laste ned, Velg Se hva du kan laste ned eller Finn mer å laste ned.
  4. Velg en film eller et TV-program.
  5. Trykk på nedlastingsikonet på beskrivelsessiden. For TV-serier har du muligheten til å laste ned hver enkelt episode. Android-brukere kan laste ned hele sesonger.
  6. Husk alltid å laste ned via Wi-Fi for å unngå ekstra datakostnader fra nettverksleverandøren.
  7. Nedlastede titler vises i kategorien Nedlastinger når du trykker eller klikker på ikonet. For Windows klikker du på Meny og deretter Mine nedlastinger.
  8. Trykk på Play-ikonet for å se tittelen.

Du kan også hoppe over å velge kategorien for nedlastbart innhold. Bare åpne en hvilken som helst film eller TV-serie, og hvis den er tilgjengelig for nedlasting, vil du se ikonet i beskrivelsen.

Netflix tillater ikke nedlasting av alt innhold, så det er ikke sikkert at alternativet er tilgjengelig. Men utvalget er omfattende.

Slik laster du ned TV-serier på Hulu

Nedlasting er kun tilgjengelig på Hulu (No Ads)-abonnementer. Hvis du har et annonseabonnement, må du oppgradere for å laste ned innhold. Du kan også bare laste ned innhold fra Hulu på disse enhetene:

• Android-enheter som kjører Android 5.0 eller nyere, og med en skjermstørrelse på minst 800 × 480p.

• iPad, iPhone eller iPod (5. generasjon eller nyere, 5S eller nyere, 6. generasjon iPod Touch)

• Amazon Fire-nettbrett som kjører Fire OS 5 eller nyere

Følg disse instruksjonene for å laste ned TV-serier eller filmer fra Hulu:

1. Start Hulu-appen på den støttede enheten.

2. Trykk på Søk-ikonet på navigasjonslinjen øverst på skjermen.

3. Trykk på Nedlastbar.

4. Bla gjennom valgene og velg et TV-program eller en film.

5. For TV-serier trykker du på Episoder-fanen og velger en enkelt episode. Hvis tilgjengelig, trykker du på nedlastingsikonet i detaljene.

6. Hvis du vil se nedlastet innhold, velger du ikonet Nedlastinger i navigasjonslinjen.

7. Derfra velger du et nedlastet program og trykker på Play-ikonet. Merk at Hulu deaktiverer autoplay-funksjonene i nedlastingsmenyen.

Hvis du allerede vet hva du vil laste ned, skriver du inn TV-serien eller filmen i søkefeltet og deretter nedlastingsikonet. Det er imidlertid ikke alle titler som er tilgjengelige for nedlasting.

Nedlasting ved hjelp av mobildata

Det er mulig å laste ned innhold på Hulu ved hjelp av mobildata, men vær oppmerksom på potensielle nettverksavgifter. For å gjøre dette må du aktivere mobilnedlasting i Netflix.

iOS

1. Velg ikonet Nedlastinger i navigasjonsfeltet.
  2. Trykk på Innstillinger-ikonet – det ser ut som et tannhjul.
  3. Sett bryteren til ved siden av Mobilnedlasting.

Android

1. Velg Konto-ikonet på navigasjonslinjen.
  2. Trykk på Innstillinger og deretter Nedlastinger.
  3. Sett bryteren til ved siden av Mobilnedlasting.

Når du har lastet ned innholdet ditt, kan du se alle nedlastinger fra hvilken som helst profil på den enheten. Du kan filtrere nedlastingsmenyen etter profilen din for å gjøre det enklere å finne frem.

Fornyelse av nedlastinger med Hulu

Som beskrevet i Hulu-delen ovenfor, er nedlastinger på Hulu midlertidige. Du kan imidlertid enkelt fornye utløpte nedlastinger hvis de fortsatt er tilgjengelige. Følg disse instruksjonene:

1. Velg ikonet Nedlastinger i navigasjonslinjen.
  2. Trykk på varslingsikonet – et utropstegn med en sirkel rundt – ved siden av den utløpte nedlastingen.
  3. Trykk på Forny nedlasting.

Slik laster du ned TV-serier på YouTube Premium

For å laste ned TV-serier og andre YouTube-videoer via YouTube Premium må du først registrere deg for en YouTube Premium-konto. Når du har registrert deg, følger du disse instruksjonene:

1. Åpne YouTube-appen på smarttelefonen eller gå til YouTube.com.
  2. Søk etter TV-serien eller videoen du vil laste ned.
  3. Trykk eller klikk på videoen slik at detaljene vises og videoen spilles av.
  4. Trykk eller klikk på knappen Last ned under videospilleren.
  5. Velg hvilken kvalitet du vil laste ned videoen i.
  6. Når nedlastingen er fullført, forvandles nedlastingsknappen til en blå hake.
  7. Hvis du vil se videoer, trykker du på Bibliotek-ikonet nederst på smarttelefonskjermen. I en nettleser klikker du på Menyknappen øverst til venstre – tre horisontale linjer – og deretter på Bibliotek-ikonet.
  8. Finn tittelen din under Nedlastinger i biblioteket, og klikk for å spille av.

Slik velger du det beste nettstedet eller den beste plattformen for nedlasting av TV-serier

• Antall nedlastinger: Netflix tilbyr 100 av gangen, og Hulu tilbyr 25. Basert på bruken din bør du vurdere hvor mange nedlastinger du maksimalt kan ha samtidig. Ellers kan du risikere å gå gjennom innholdet for raskt.

• Utløpsdato: På flere plattformer utløper nedlastinger etter en stund, og det blir irriterende hvis du må laste ned ting hele tiden. Hvis du er glemsom, bør du ta hensyn til dette.

• Innholdsvalg: Hva er poenget med å betale for en plattform for nedlasting av TV-serier hvis du ikke er fornøyd med innholdet? Sørg for å gå gjennom innholdet på hvert enkelt nettsted og undersøk hva som kommer av nytt innhold og hva som forsvinner.

• Pris: Lovlige plattformer tilbyr ikke gratis nedlasting av TV-serier. Hvert nettsted har en prisstruktur, og du kan ikke laste ned TV-serier gratis. Det er opp til deg å avgjøre hva du er villig til å betale, og om du er fornøyd med innholdet og funksjonene for den prisen.

• Funksjoner: Ulike nettsteder tilbyr forskjellige funksjoner i ulike pakker. Før du bruker penger på en tjeneste for nedlasting av TV-serier, bør du se nærmere på funksjoner som HD- og 4K-strømming og -nedlasting, reklamefri strømming og ulike tilleggstjenester.

• Kundestøtte: Selv for strømmetjenester er det lurt å sjekke tilgjengeligheten av kundestøtte og rangeringer. Sjekk om de tilbyr live chat, e-post og telefonsupport. Du vet aldri når du kan få problemer med en plattform.

Sammendrag

Det er mange plattformer å velge mellom hvis du vil laste ned TV-serier til enhetene dine. Ved å bruke rådene ovenfor kan alle finne en løsning som passer deres personlige behov. Vi håper denne artikkelen har vært til hjelp i ditt valg.

Nettsted

Best for

Last ned informasjon

Brukere som reiser

100 nedlastinger om gangen;
Kan bare spilles av via Netflix-appen;
Automatisk sletting ved avbrytelse

Seere av direktesendt TV

Kun nedlastinger fra mobil;
25 nedlastinger per konto;
Utløper etter 30 dager eller 48 timer etter avspilling.

Brukere som ønsker å kjøpe eller leie titler utenfor plattformen.

Nedlastinger tilgjengelig på to enheter om gangen;
15 til 25 nedlastinger totalt per konto;
Utløper 30 dager eller 48 timer etter avspilling

Ofte stilte spørsmål

Hvor laster jeg ned TV-serier?

Sjekk ut følgende nettsteder for nedlasting av TV-serier:

• Netflix

• Hulu

• Amazon Prime

• YouTube Premium

• Disney Plus

• Apple TV

• HBO Max

• Peacock

Hva er de beste nettstedene for nedlasting av TV-serier?

Her er de beste alternativene for å laste ned TV-serier:

• Netflix

• Hulu

• YouTube Premium

• Amazon Prime

Movavi Screen Recorder

Den perfekte måten å ta opp hva som helst fra skjermen

Ansvarsfraskrivelse: Vær oppmerksom på at Movavi Screen Recorder ikke tillater kopiering av kopibeskyttede video- og lydfiler.