Recenzje i rekomendacje dotyczące oprogramowania Movavi

Na tej stronie znajdziesz wiarygodne recenzje oprogramowania Movavi.

Recenzje są tworzone przez platformy medialne i influencerów.

Recenzje platform medialnych

TechGuide.io

Autor: Damian Green, 9 października 2019 r.

«Movavi Video Editor Plus 2020 to proste, ale bardzo kompletne oprogramowanie do edycji wideo. Jest to zdecydowanie jeden z najlepszych programów do edycji wideo dla początkujących, ponieważ można nauczyć się go używać w kilka minut.»

Odwiedź stronę źródłową
Shane Barker

Autor: Shane Barker, 4 listopada 2019 r.

«Program Movavi Video Editor jest najbardziej znany ze swojego superprostego interfejsu i licznych opcji animacji.»

Odwiedź stronę źródłową
Tech.co

Autor: David Fournier, 4 października 2017 r.

«Dzięki programowi Movavi Screen Recorder możesz nagrywać ekran w formacie HD i zgrać dowolny film z ekranu. Po prostu wyczyść pulpit i możesz nagrywać.»

Odwiedź stronę źródłową
Hongikat

Autor: Karrar Haider, 20 listopada 2017 r.

«Jeśli chodzi Ci o kreatywność bez ograniczeń, Movavi Video Suite to wszechstronne oprogramowanie do tworzenia filmów, mające wiele funkcji zaawansowanych. Za pomocą Movavi możesz tworzyć profesjonalnie wyglądające filmy i pokazy slajdów, a także nagrywać filmy za pomocą kamerki internetowej i przechwytywać ekran.»

Odwiedź stronę źródłową
TechAdvisor

Autor: Mike Williams, 12 listopada 2019 r.

«Movavi Video Editor to zaskakująco potężne narzędzie samo w sobie: przeciągnij do niego swoje klipy i możesz je modyfikować za pomocą wielu efektów, profesjonalnych przejść, niestandardowych napisów itd. Edytor jest przy tym również bardzo łatwy w obsłudze, a większość opcji wymaga zaledwie kilku kliknięć, aby zapewnić doskonałe wyniki.»

Odwiedź stronę źródłową

Rekomendacje influencerów

Jak edytować estetyczne filmy w Movavi

Źródło: iEditing X, 10 października 2019 r.
202 000 subskrybentów, ponad 2300 wyświetleń recenzji

Specjalność: edycja tutoriali, szablony wstępów

«Movavi to świetna opcja dla osób, które chcą być sławne na YouTube lub chcą, aby ich filmy były bardziej profesjonalne.»

MOVAVI VIDEO EDITOR PLUS — recenzja oraz edycja filmów na YouTube (przewodnik dla początkujących)

Autor: SuperDan, 24 lipca 2019 r.
45 600 subskrybentów, ponad 300 wyświetleń recenzji

Specjalność: PlayStation i nowości o grach komputerowych

«Oto jak używać Movavi Video Editor. Wiem, to dość proste, ale to dosłownie wszystko, co trzeba zrobić, aby stworzyć filmy na YouTube.»

Najlepszy edytor wideo dla początkujących na YouTube — Movavi Video Editor Plus

Źródło: Teacher's Tech, 26 lipca 2019 r.
232 000 subskrybentów, ponad 41 700 wyświetleń recenzji

Specjalność: sztuczki, samouczki, aplikacje, rozszerzenia i gadżety techniczne

«Movavi Video Editor Plus pozwala z łatwością zacząć, a do tego zapewnia wiele możliwości rozwoju, gdy dowiesz się więcej o edycji wideo.»

Movavi Video Editor Plus 15 — omówienie i przewodnik

Źródło: TechDaily, 28 stycznia 2019 r.
84 500 subskrybentów, ponad 2400 wyświetleń recenzji

Specjalność: najnowsze nowości i plotki ze świata gadżetów i technologii

«Jeśli dopiero zaczynasz tworzyć filmy na YouTube i potrzebujesz wszechstronnego oprogramowania do edycji, ale nie chcesz płacić setek dolarów, być może znalazłem program dla Ciebie. Oto Movavi Video Editor.»

Czy podobały Ci się recenzje? Teraz sprawdź oprogramowanie Movavi, o którym pisały platformy medialne i influencerzy.