Brug for en app som Windows Movie Maker?

Download Movavi Video Editor!
Du vil modtage:

• Understøttelse af mange flere video- og lydformater

• Del nemt videoer på YouTube og Vimeo

• Brug masser af redigeringsindstillinger og effekter

• Grundig hjælp og support

Movavi Video Editor vs. Windows Movie Maker gennemgang

Windows Movie Maker er gratis videoredigeringssoftware, der er tilgængelig på stort set alle PC'er. Udviklet af Microsoft som en del af standardprogrampakken, der var inkluderet i Windows XP og senest Windows 7 og Windows 8. Selvom det ikke længere kan downloades fra det officielle Microsoft-websted, kan du stadig hente Windows Movie Maker hos tredjepartswebsteder. Men skal du virkelig gøre det? Du kan prøve et kraftigt alternativt som Movavi Video Editor, som giver adgang til et bredere udvalg af værktøjer og er også tilgængelig for Mac-brugere.

For at hjælpe dig vælge Windows Movie Maker eller downloade Movavi Video Editor, vil vi sammenligne de to apps på baseret på følgende kriterier:

Brugergrænseflade

Windows Movie Maker 2012

Movavi Video Editor 2024

Windows Movie Makers enkelthed har altid været en af dets store trumfkort. Som du kan se er Movavi Video Editor i denne henseende meget lig dette. Begge programmer har en meget intuitiv grænseflade med velkendte navigationsmønstre. Begge kan indstilles til engelsk eller en af mange andre sprog, så der er ingen problemer her.

Input- og output-funktioner

Lad os nu se hvordan programmerne klarer sig, når det drejer sig om det materiale, de kan arbejde med.

Sammenligningsparametre

Windows Movie Maker 2012

Movavi Video Editor 2024

Understøttelse af de fleste inputmedieformater

Understøttelse af de fleste outputmedieformater

Video: kun MPEG-4, WMV

Audio: kun MPEG-4/AAC

Understøttelse af de fleste enheder

Understøttelse for 4K-video

Intel® Media-acceleration

Det viser sig at Windows Movie Maker alvorligt mangler medieformater, som du kan gemme dine filer i – kun fire mod dusinvis i Movavi Video Editor. Desuden understøtter Movavi-appen 4K-video, hvilket klart er en kæmpe fordel for dem der er interesseret i at håndtere videoer i denne opløsning. Intel® Media-hardwareacceleration er en anden smart funktion, som gør din arbejdsproces meget lettere med Movavi.

Capture-værktøjer

Hvad med værktøjer til optagelse af video og lyd fra forskellige kilder? Se svarene på billedet nedenfor.

Igen har Windows Movie Maker meget begrænsede valgmuligheder. Hvis du vil skabe screencasts fra andre enheder end et videokamera, bør du nok vælge Movavi Video Editor. Det giver dig mulighed for at optage lyd og video fra en række forskellige kilder som f.eks. HD-videokameraer, webcam, TV-tunere, VHS-bånd osv.

Redigeringsværktøjer

Værktøjerne til redigering af video og fotos i begge programmer fremviser stort set det samme billede.

Sammenligningsparametre

Windows Movie Maker 2012

Movavi Video Editor 2024

Overgange og effekter

MANGE

Forudindstillinger for billedtekst

MANGE

Billedforklaringer

Klistermærker

Chroma key

Justering af optagelse (vend, beskær og roter)

Kun vend og roter

Lydjustering og redigering

Også nye features: støjfjernelse og equalizer

Opdeling og trimning

Panorering og zoom

Stabilisering af optagelser

Automatisk justering

Tidslinjetilstand

Maskér og fremhæv

Sættet af funktioner i Windows Movie Maker er endnu en gang ganske beskedent. Du kan kun bruge en håndfuld effekter og overgange, sammenlignet med den imponerende samling i Movavi Video Editor. Det samme gælder forudindstillinger for titel. Når du redigerer dine projekter, enten hjemme eller på kontoret, vil du sikkert gerne have mere plads til kreativitet. Dette er netop, hvad der er tilgængeligt for Movavi brugere, sammen med praktiske funktioner såsom billedforklaringer , automatisk justering og tidslinjetilstand. Derudover kan du få endnu flere effekter i Movavi Effects Store.

Hjælp og support

Niveauet af brugersupport er hvor de to videoredigeringsprogrammer adskiller sig mest:

Sammenligningsparametre

Windows Movie Maker 2012

Movavi Video Editor 2024

Ofte stillede spørgsmål og vejledninger

Videovejledninger og manualer

E-mail

Live chat

Forum/Fællesskab

MS-webstedet tilbyder stort set intet undervisningsmateriale til deres program. Deres eneste brugersupport er en hjælpeservice, som kan du kontakte via e-mail og et forum. Men lad os ikke glemme, at Windows Movie Maker ikke længere er tilgængelig til download. Hvis du forsøger at hente programmet fra andre websteder, kan du udsætte din computer for fare.

Movavi-webstedet har derimod en lang række af nyttigt indhold, herunder Ofte stillede spørgsmål, manualer og videovejledninger, der regelmæssigt opdateres. Hvis noget ikke fungerer korrekt, eller der opstår en fejl af nogen art, kan du kontakte firmaets live chat for at få hjælp i realtid.

Pris

Microsoft Windows Movie Maker – Gratis

Movavi Video Editor – $79.95

Den største fordel ved Windows Movie Maker er dens pris – det er freeware, så det er det bedste du kan få for pengene. Den fulde version af Movavi Video Editor koster $79.95, men det store udvalg af tilgængelige funktioner gør det til en god investering.

Hvis du har brug for et enkelt og brugervenligt værktøj til at redigere videoer, der også er gratis, så skal du vælge Windows Movie Maker. Men hvis du vil have større kreativ frihed eller du bruger en Mac, skal du helt sikkert prøve Movavi Video Editor. Det giver dig mulighed for at:

• Arbejde med en langt bredere vifte af medieformater
  • Del nemt videoer på YouTube og Vimeo
  • Brug masser af redigeringsindstillinger og effekter
  • Få grundig support

Du skal blot downloade Movavi Video Editor-installationsprogrammet, og følge instruktionerne og begynder at redigere dine videoer som en professionel.

De viste links er til den nyeste version af softwaren med alle nødvendige opgraderinger.

Systemkrav: Windows 7/8/10 (32‑bit eller 64‑bit); Mac OS Х 10.10 eller højere (64‑bit).