Wilt u muziek onder video zetten?

Gebruik Movavi Video Editor!

• Bewerk en verfraai makkelijk video’s
  • Voeg stijlvolle overgangen, titels en filters toe
  • Stabiliseer en draai video’s om, egaliseer geluid, en meer

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe kan u muziek aan video toevoegen?

Achtergrondmuziek kan soms een dramatisch effect hebben op onze perceptie van een video – Of het nu een film is, een reclamespot of een videopresentatie. Maar wat als u nu videobeelden zonder geluid hebt of met slechts korte stukjes gesproken commentaar die echt nog wat muziek nodig hebben om ze interessanter te maken? Met Movavi’s software voor video- en geluidsbewerking kan u makkelijk audio toevoegen in MP3-, WMA-, OGG- of FLAC-indeling aan uw video in MP4, AVI of andere indelingen en deze opslaan als een nieuw bestand. Download Movavi Video Editor en leer hoe je in deze vier simpele stappen audio en video combineert.

1. Installeer Video Editor

Open het gedownloade bestand en volg de installatie-instructies.

2. Voeg mediabestanden aan het programma toe

Start het programma en klik op Project maken in volledige modus in het welkomsvenster. Klik op Bestanden toevoegen en selecteer de video- en audiobestanden die u wilt samenvoegen. Alle bestanden worden toegevoegd op het onderstaande tijdlijn bord: de videobestanden worden op het videotrack geplaatst en de audiobestanden op het audiotrack aangeduid met een muzieknooticoon.

3. Het audiobestand aanpassen

Als de lengte van de video- en audiobestanden niet overeenkomt, kan u de audio in uw video op verschillende manieren bewerken. Als het audiobestand langer is dan uw video kan u bijvoorbeeld de rode marker verplaatsen naar het einde van de video en op de knop Splitsen klikken zoals u ziet op de foto. Als de video langer is dan het audiobestand kan u de audio verdubbelen en de gekopieerde bestanden naast elkaar plaatsen op dezelfde track.

4. Sla het resultaat op

Klik op Exporteren en kies hoe u uw video wilt opslaan met behulp van de tabbladen in het bovenste deel van het pop-upvenster. Selecteer de gewenste indeling of de kant-en-klare voorinstelling voor uw mobiele toestel of maak uw video klaar om te uploaden op internet. Kies dan de doelmap in het Opslaan naar veld en klik op Starten. Zoals u ziet is muziek onder een filmpje zetten erg simpel met Movavi Video Editor.