Wil je een video knippen?

Probeer Movavi Video Editor!

1. Kies het bestand dat je wilt splitsen.

2. Kort een videoclip in en verwijder ongewenste stukken.

3. Sla bewerkte video's op.

Door op de downloadknop te klikken, download je een gratis versie van het programma. *

Hoe kunt u een video inkorten

11 057

Leuke filmpjes die u net heeft opgenomen bevatten vaak ongewenste elementen: Advertenties van YouTube of andere websites, pauzes, onnodige inhouden, of ze zijn gewoon te groot om op een dvd te branden of af te spelen op mobiele apparaten. Het antwoord is om de video in bruikbare stukken te splitsen en de stukken die u niet wilt bewaren weg te snijden.

Bij Movavi weten we hoe we dat aan moeten pakken. U heeft een eenvoudige doch effectieve videosplitser nodig – en die hebben we. Movavi Video Editor helpt je video inkorten en laat je ook films bewerken op vele verschillende manieren.

Download dit handige knipprogramma nu en leer hoe u uw filmpjes kunt splitsen met onze eenvoudige stap-voor-stap handleiding.

Stap 1. Installeer de Video Cutter

Open het installatiebestand en installeer het programma volgens de instructies op het scherm. Movavi Video Editor heeft een intuïtief interface dat zo eenvoudig is dat u er in vijf minuten mee kunt leren werken. U kunt deze software gebruiken om video te splitsen en samen te voegen, of voor andere videobewerking.

Stap 2. Kies het bestand dat u wilt splitsen

Klik op Bestanden toevoegen en selecteer de video die u wilt splitsen. De video wordt dan automatisch toegevoegd aan de tijdlijn. U kunt ook simpelweg de video naar de tijdlijn slepen.

Stap 3. Videoclip snijden en ongewenste stukken verwijderen

Om de video in twee delen te splitsen klikt u eerst op de video op de tijdlijn en verplaatst u het rode markeringsteken naar het punt in de video waar u deze wilt knippen. U kunt ook zoeken naar een bepaald deel van de video door deze af te spelen in het voorbeeldvenster. Klik vervolgens op het Schaar pictogram. Uw video wordt in twee delen gesplitst.

Om een ongewenste fragment uit de video te knippen, plaatst u het rode markeringsteken aan het begin van de ongewenste scène en klikt u op het Schaar pictogram. Verplaats de rode markering vervolgens naar het einde van het ongewenste fragment en splits de clip nogmaals. Dit segment is nu volledig afgezonderd van de rest van de uw video, zodat u het eenvoudig kunt verwijderen door te drukken op Verwijderen.

Stap 4. Bewerkte video's opslaan

Klik op Exporteren en kies de indeling voor uw video met behulp van de tabbladen in het linker gedeelte van het pop-upvenster. U kunt kiezen uit alle video-indelingen, waaronder AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, MOV, en uw bestand ook als HD-video opslaan. Geef dan de doelmap aan in het Opslaan naar veld en klik op Starten.

Geweldig! Nu weet je hoe je je video kunt knippen op Windows 10 of Mac.

Movavi Video Editor

Eenvoudig geweldige content creëren

*De gratis versie van Movavi Video Editor kan de volgende beperkingen hebben, afhankelijk van de versie: watermerk op geëxporteerde clips, 60-secondenvideo of 1/2 audiolengte limiet, en/of sommige geavanceerde functies niet beschikbaar bij het exporteren van video's. Meer info

Veelgestelde vragen

Hoe knip ik een video po Windows?

Je kunt je video knippen met Movavi Video Editor. Met deze videobewerkingssoftware kun je je video knippen, muziek en tekst toevoegen en filters, overgangen en meer toepassen.

Hoe knip ik een video op Android en iOS?

Om je film te knippen op een iPhone of Android-toestel, kun je een mobiele videobewerker zoals Movavi Clips gebruiken. Een video knippen is heel eenvoudig met deze app.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, neem dan gerust contact op met ons Supportteam.

Ook interessant voor u

Movavi Screen Recorder

Gewoon de beste manier om in HD op te nemen van uw scherm. Maak videobeelden van elke applicatie, neem online streaming video en webinars op, zelfs Skype-gesprekken en sla clips op in alle populaire indelingen.

Movavi Photo Editor

Een intuïtieve fotobewerkingsapp die u waar en wanneer u maar wil foto’s laat bewerken. Verbeter de kwaliteit, voeg filters toe, verwijder ongewenste objecten, pas achtergronden aan en meer!