Wilt u M4A naar MP3 converteren en vice versa?

Probeer de Movavi converter!
  • Razendsnelle conversie
  • Batchverwerking van bestanden – elk aantal, elke grootte
  • Geen kwaliteitsverlies, zelfs voor 4K-video's
  • Eenvoudig bewerken en comprimeren

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe een M4A naar MP3 converter gebruiken

Maak u geen zorgen als u muziek of een geluidsopname ontvangt met de onbekende extensie M4A: het is slechts een variant van de bekende MP4 of MPEG-4 indeling die geschikt is voor bestanden zonder video. Deze variant voor MP4 is echter veel minder populair dan zijn “grote broer,” dus kunt u moeilijkheden ondervinden als u probeert om een M4A bestand af te spelen op uw multimediatoestel of zelfs op uw computer. Het probleem kan eenvoudig opgelost worden door het M4A bestand te converteren naar de standaard MP3-indeling.

Ondanks het feit dat M4A omzetten naar Mp3 geen ingewikkelde taak is hebt u een snelle muziekconverter nodig om de taak op een efficiënte manier op een korte tijd uit te voeren. Movavi Video Converter voor Windows en Mac voldoet aan deze vereisten en maakt de taak zelfs nog eenvoudiger: deze ultieme multimediasoftware ondersteunt alle mogelijke geluidsindelingen van OGC en AAC tot FLAC, Monkey’s Audio en, natuurlijk, M4A en MP3. Download Movavi Video Converter om van uw computer een mini-coderingsstudio te maken en uw muziekverzameling om te zetten naar de standaard MP3 indeling.

Installeer het programma

Download het installatiebestand, open het en installeer het programma volgens de instructies.

De geluidsbestanden toevoegen

Klik op de knop Media toevoegen en daarna op Audio toevoegen en kies de audiobestanden die u wilt converteren naar MP3. Movavi Video Converter ondersteunt het verwerken van batches. U kunt dus meerdere bestanden toevoegen en ze allemaal tegelijkertijd converteren.

De uitvoer-preset kiezen

Open het Audio tabblad. Kies in de MP3-groep een van de beschikbare bitrate-opties. Selecteer, als u niet zeker bent welke u moet gebruiken, de preset MP3 - Oorspronkelijke bitrate. U kunt ook een lagere bitrate kiezen om de geluidsbestanden kleiner te maken.

M4A converteren naar MP3

Controleer het deel Opslaan naar en wijzig de uitvoermap als u uw bestanden wil opslaan op een andere locatie dan de standaard map Movavi Library. Druk op de knop Start om het proces te starten. Nadat de conversie voltooid is, wordt de doelmap automatisch geopend.