Behöver du konvertera SWF till MP4?

Använd detta onlineverktyg för att konvertera SWF till MP4 gratis!

Med det här verktyget kan du konvertera SWF till MP4 online med bara några få klick! Det låter dig också ändra Flash till MP4 gratis. Du kan också använda en stationär mediekonverterare från Movavi.

Convert to

Hur man konverterar SWF till MP4 på Windows och Mac med Movavi

16 073

SWF är ett format som numera kan hittas och användas på många ställen. Det är dock inte alla plattformar som stöder SWF-filer. Dessutom kan bara en begränsad samling mediaspelare spela SWF-filer. Så det finns ett krav på MP4 eller andra videoformat som du kan använda var som helst. Dessutom älskar vissa människor att dela sitt innehåll på sociala medieplattformar som använder konventionella videoformat. Det är den främsta anledningen till att det behövs konvertera SWF till MP4, vilket erbjuder enkel tillgänglighet och delningsalternativ. Att konvertera från SWF till MP4 är inte heller ett krångel eftersom vi idag har tillgång till många omvandlare som Movavi Video Converter. Målet med artikeln är att göra konverteringen av .swf till .mp4 enklare för dig.

När det gäller videokonverterare finns det massor av dem som du kan hitta på marknaden. Men om du vill ha det bästa av allt som kan förse dig med alla former av konvertering, är Movavi Video Converter ett bra val. Den finns i två former - gratis onlinekonverterare och desktopversion. Om du vill ha en SWF-till-MP4-omvandlare online kommer Movavi med en onlineversion, vilket är utmärkt för små filer. Det låter dig konvertera SWF till MP4 gratis. Men om du behöver konvertera stora filer eller flera filer samtidigt, är skrivbordsversionen en perfekt passform. Om du funderar på hur du konverterar SWF-filer till MP4 har Movavi täckt dig. Vi kommer att diskutera stegen här som kan göra den övergripande konverteringsprocessen till en cakewalk för dig.

Steg 1. Installera programmet

För att komma igång med processen laddar du ner installationsfilen. Du kan hämta den i både Mac- och Windows-versioner. När du har laddat ner installationspaketet kör du installationen och följer instruktionerna på skärmen. När installationen är klar kan du öppna applikationen.

Steg 2. Lägg till filer för konvertering

Klicka på fliken Lägg till media som du hittar i det övre vänstra hörnet av skärmen. Välj Lägg till video alternativ. Allt som en person behöver göra är att välja de SWF-filer som de vill konvertera till MP4. Förutom SWF kan du använda Movavi Video Converter för massor av andra format. Dessutom stöder applikationen batchkonvertering, där du kan konvertera flera filer på en gång.

Steg 3. Välj ett format

När du har valt de filer som du vill konvertera klickar du på Video. Du kommer att få ett brett utbud av formatalternativ. För att konvertera till MP4 klickar du på MP4 och väljer rätt förinställning för utdatafilen.

Steg 4. Konvertera din SWF-fil till MP4

För att konvertera .swf till .mp4, välj först filplatsen för utdata där den konverterade filen kommer att sparas. Du kan göra detta genom att klicka på Spara till. Det sista steget är att konvertera SWF till en video genom att klicka på knappen Konvertera och starta processen. Den övergripande processen tar några minuter att slutföra beroende på antalet filer och deras storlek. Nu vet du hur du konverterar SWF till MP4!

SWF vs. MP4

Jämförelseparameter

SWF

MP4

Namn

Shockwave Flash-film

MPEG-4-video

Filtillägg

.swf

.mp4

Utvecklare

Adobe Systems

Expertgruppen för rörliga bilder

Format

Binär

Binär

Här är vad Movavi Content Team gör för att tillhandahålla dig endast verifierad information:

• När vi väljer produkter att inkludera i våra recensioner undersöker vi både efterfrågan och popularitet.

• Alla produkter som behandlas i den här artikeln har testats av vårt team.

• Vid testning jämför vi nyckelkarakteristika, inklusive stödda in- och utdataformat, kvalitetsförlust vid konvertering och andra viktiga funktioner.

• Vi går igenom användarrecensioner från populära recensionsplattformar och använder informationen när vi skriver våra produktrecensioner.

• Vi samlar in feedback från användare och analyserar deras åsikter om Movavi-programvara samt produkter från andra företag.

Sammanfattning

Det råder ingen tvekan om att SWF är ett bra format för att dela innehåll. Men eftersom det inte är kompatibelt med de flesta enheter och applikationer är det bättre att ändra det till en mer kompatibel version, som MP4. Förhoppningsvis hjälpte den här guiden dig att lära dig skillnaderna mellan SWF vs. MP4.

Det finns olika SWF-till-MP4-omvandlare som du kan hitta på marknaden. Movavi Video Converter är ett utmärkt val om du vill ha det bästa av allt. För att konvertera din SWF till en video behöver du bara installera programmet, så är du igång. Om du har små filer kan du använda onlinekonverteraren.

Vanliga frågor

Hur konverterar jag SWF till MP4 på Windows 10/8/7?

Du behöver en videokonverterare för att konvertera SWF till MP4 på Windows 10/8/7. Men om du inte är säker på vilken SWF-filkonverterare du ska välja, kan du välja Movavi Video Converter. Applikationen är lätt att använda som levereras med ett enkelt gränssnitt. Följ dessa steg för att konvertera SWF till en video.

1. Installera applikationen genom att ladda ner installationsfilen från den officiella webbplatsen.

Ladda ner Movavi Video Converter

2. Öppna programmet, klicka på Lägg till media och välj den fil som ska konverteras genom att klicka på Lägg till video.

3. Välj din fil och välj sedan format från fliken Video - i ditt fall måste du välja MP4.

4. Välj utdatamapp.

5. Klicka på Konvertera.

Hur konverterar jag SWF till MP4 på en Mac?

Att konvertera SWF till MP4 på Mac är ett enkelt jobb med hjälp av Movavi Video Converter. Låt oss ta en titt på de steg du kan följa för att konvertera SWF till MP4 på en Mac.

1. Börja med att hämta installationsfilen från Movavis officiella webbplats. Se till att du laddar ner installationsfilen för Mac.

Ladda ner Movavi Video Converter

2. Öppna programmet efter installationen och klicka på Lägg till media, välj Lägg till video.

3. Välj önskad SWF-fil och välj utdataformat genom att klicka på Video.

4. Välj MP4 och välj rätt förinställning.

5. Klicka på Konvertera för att ändra SWF till MP4.

Hur använder jag FFmpeg för en SWF-till-MP4-konvertering?

Om du vill ha en gratis SWF-till-MP4-omvandlare är FFmpeg ett bra alternativ. Här är stegen som du kan följa för konvertering.

1. Öppna kommandotolken på din dator.

2. Ange kommandot sudo apt-get install ffmpeg.

3. När du är klar med installationen skriver du ffmpeg -i filnamn.swf out_file.mp4. Det indikerar att du vill ersätta en SWF-fil med MP4-format.

4. Ändra filnamn .sw f med SWF-filnamnet.

5. Ersätt det nya namnet på MP4-filen med out_file.mp4.

Kan VLC konvertera SWF till MP4?

Ja, du kan använda VLC för att konvertera SWF till MP4. Här är de enkla stegen för konvertering.

1. Installera VLC-spelaren.

2. Öppna applikationen och klicka på Media.

3. Välj Konvertera/ Spara.

4. Välj den SWF-fil som du vill konvertera.

5. Klicka på fliken Konvertera/Spara.

6. Välj det format du vill konvertera din fil till.

7. Välj utdatamapp.

8. Klicka på Start för att konvertera Flash till en video.

Hur konverterar jag SWF till MP4 med Adobe?

Du kan använda Adobe® Flash® för att konvertera SWF till MP4.

1. Starta Adobe® Flash®.

2. Importera SWF-filen för konvertering.

3. Klicka på File och välj Export.

4. Välj Exportera film.

5. Välj utdataformat som MP4.

6. Klicka på Exportera.

Hur konverterar jag SWF till MP4 med HandBrake?

Om du behöver konvertera SWF till MP4 gratis utan vattenstämpel kan du välja HandBrake. Du kan följa processen nedan för att lära dig hur du använder denna SWF-to-MP4-omvandlare freeware.

1. Ladda ner och installera SWF-till-MP4-omvandlaren gratis på din dator.

Ladda ner HandBrake

2. Starta programmet och klicka på Open Source för att lägga till SWF-filen.

3. Välj format som MP4. Du kan också justera olika videoinställningar.

4. Klicka på Start för att konvertera Flash till MP4.

Vilka är de bästa SWF-till-MP4-omvandlarna?

När det gäller att konvertera Flash till MP4 finns det olika konverterare som du kan välja mellan. Men innan du väljer en, se till att du kolla in funktionerna i omvandlarna så att du är säker på om de kan uppfylla dina krav. Movavi Video Converter är ett utmärkt val eftersom det förutom att konvertera SWF till MP4 stöder olika andra konventionella format som används idag. Här är en lista över de bästa SWF-videokonverterarna online samt skrivbordsalternativ som du kan välja.

• Movavi Video Converter

• VLC

• Handbroms

• Freemake Video-omvandlare

• Online-Convert.com

• FileZigZag