Afinstallation af Movavi Software

Nedenfor finder du oplysninger om hvordan, man afinstallerer programmer fra Movavi.

For at afinstallere eventuelle Movavi programmer fra Windows, skal du følge disse trin:

• I Windows XP/Vista/7/8 skal du klikke på Start > Alle programmer. I Windows 10 skal du klikke på Start > Indstillinger > Apps.
  • På listen over programmer skal du finde det program, du vil fjerne, og klikke på dets navn.
  • Klik på Afinstaller <programnavn>.
  • I pop-up vinduet skal du klikke på knappen Afinstaller.
  • Programmet vil blive fjernet fra din computer.

Efterlad dit feedback i spørgeskemaet, som vil blive åbnet automatisk i dit browservindue efter afinstallationen er færdig (valgfrit trin).

For at afinstallere eventuelle Movavi programmer fra Mac, skal du følge disse trin:

• Klik Finder > Programmer.
  • På listen over programmer, find det Movavi program, du ønsker at afinstallere.
  • Træk og slip programmets navn til papirkurven.

Programmet er afinstalleret fra dit system.

Hvis du har spørgsmål om installation, aktivering eller brug af Movavi-software, kan du kontakte vores supportteam – vi vil meget gerne hjælpe.
Kontakt support