Movavi software verwijderen

Hieronder vindt u gedetailleerde instructies hoe u Movavi programma's kunt verwijderen.

Volg deze stappen om het Movavi programma van Windows te verwijderen:

• Klik als u Windows XP/Vista/7/8 gebruikt op Start > Alle programma’s. Klik als u Windows 10 gebruikt op Start > Instellingen > Apps.
  • In de lijst van programma's, zoek het programma dat u wilt verwijderen en klik op de naam.
  • Klik op die optie <programmanaam> deïnstalleren.
  • Klik in het venster dat verschijnt op de knop Verwijderen.
  • Het programma wordt van uw computer verwijderd.

Geef uw beoordeling in de vragenlijst, die automatisch wordt geopend in uw browservenster nadat het verwijderingsproces is voltooid (optionele stap).

Volg deze stappen om het Movavi programma van Mac te verwijderen:

• Klik op Finder > Toepassingen.
  • In de lijst van programma's, zoek het Movavi programma dat u wilt verwijderen.
  • Sleep en zet de naam van het programma neer in de prullenbak.

Het programma wordt verwijderd van uw systeem.

Als u vragen heeft over het installeren, activeren of gebruiken van Movavi-software, neem dan gerust contact op met ons ondersteuningsteam – we helpen u graag verder.
Contact met ondersteuning