Avinstaller Movavi-programvaren

Nedenfor finner du detaljerte instruksjoner om hvordan du avinstallerer Movavi-programmer.

Følg disse trinnene for å avinstallere Movavi-programmet fra Windows:

• Hvis du bruker Windows XP/Vista/7/8, klikker du på Start > Alle programmer. Hvis du bruker Windows 10, klikker du på Start > Innstillinger > Apper.
  • Klikk på navnet til programmet du vil fjerne i listen over programmer.
  • Klikk på alternativet Avinstaller <programnavn>.
  • Klikk på Avinstaller-knappen i dialogvinduet som vises.
  • Programmet blir da fjernet fra datamaskinen.

Legg igjen feedback i spørreundersøkelsen som åpnes automatisk i leservinduet etter at avinstallasjonen er fullført (valgfritt).

Følg disse trinnene for å avinstallere Movavi-programmet fra Mac:

• Klikk Finder > Programmer.
  • Klikk på Movavi-programmet du vil avinstallere i listen over programmer.
  • Dra programnavnet over til søppelbøtten, og slipp det.

Programmer er nå avinstallert fra systemet.

Hvis du har noe spørsmål om installasjon, aktivering eller bruk av Movavi-programvaren, ta gjerne kontakt med kundestøtte. Vi hjelper deg gjerne.
Kontakt kundestøtte