Wilt u MP3 naar MP4 converteren?

Probeer deze MP3 naar MP4 converter online!

Met deze gratis mp3-naar-mp4-converter kun je je bestanden in slechts een paar klikken converteren. Gebruik deze gratis converter voor het online converteren van MP3 naar MP4 of download de desktop-app voor batchconversie.

Coverteer naar

Hoe MP3 te converteren naar MP4 met Movavi Video Converter

Bewerkt door het Robert Berkelder
22.972

Ondanks het feit dat hun namen op elkaar lijken, zijn MP3 en MP4 in veel opzichten heel verschillende bestandsformaten. Het grootste verschil is dat MP3 uitsluitend een audioformaat is, dat alleen audiotracks kan bevatten. Ondertussen kunnen MP4-bestanden zowel audio- als videogegevens opslaan. Misschien moet u van het een naar het ander converteren, en een MP3-naarMP4-converter kan u daarbij helpen. U kunt een MP3-naar-MP4-converter online gebruiken als u een enkel bestand wilt converteren. Voor batchconversie en meer geavanceerde functies kiest u een desktopprogramma.

Movavi Video Converter is een van de beste programma's die u kunt gebruiken om MP3 naar MP4 te converteren. Dit programma is beschikbaar op zowel Mac als Windows. Het is zeer eenvoudig in te stellen en te gebruiken, zodat u kunt converteren tussen verschillende formaten, waaronder MP3 en MP4. Lees verder om erachter te komen hoe u MP3 naar MP4 kunt converteren op uw apparaat.

Stap 1. Download en installeer de MP3-naar-MP4-audio-omzetter

De eerste stap om de Movavi MP3-naar-MP4-omzetter te gebruiken is het programma te downloaden naar uw apparaat. U kunt zowel de Windows- als de Mac-versie van het programma downloaden van de officiële Movavi-site. Zorg er dus voor dat u het juiste bestand voor uw platform downloadt, zoals de MP3-naar-MP4-omzetter voor een Mac en de Windows-versie als u op Windows zit. Start vervolgens het installatieprogramma en volg de instructies op het scherm om het programma in te stellen.

Stap 2. Voeg uw bestanden toe voor conversie

Zodra de converter op uw toestel is geïnstalleerd, kunt u deze openen om uw bestanden aan de converter toe te voegen voor de conversie van MP3 naar MP4. Om dit te doen, drukt u gewoon op de knop Media toevoegen en kiest u Audio toevoegen. U kunt dan door uw apparaat bladeren en de bestanden vinden die u wilt wijzigen. Vergeet niet dat Movavi Video Converter batch-conversie ondersteunt, dus u kunt meerdere bestanden toevoegen en ze allemaal tegelijk converteren.

Stap 3. Selecteer het uitvoerformaat

Zodra uw MP3-bestanden aan het programma zijn toegevoegd, klikt u op het tabblad Video onderaan het scherm. U kunt dan het MP4-formaat selecteren uit de lijst met bestandstypen en een voorinstelling kiezen, klaar voor conversie.

Stap 4. MP3 naar MP4 converteren

De laatste stap van het proces is te klikken op de knop Opslaan naar linksonder en een locatie te kiezen waar uw nieuwe MP4-bestanden na de conversie worden opgeslagen. U kunt dan op de knop Converteren zelf klikken om het proces te beginnen en gewoon wachten tot het klaar is.

MP3 of MP4

Vergelijkingsparameter

MP3

MP4

Bestandsextensie

.mp3

.mp4

Soort bestand

Audio

Audio en video

Ontwikkelaar

Een groep Europese ingenieurs van de Fraunhofer Society, IRT en CCETT.

Internationale Organisatie voor Normalisatie

Compatibiliteit

Werkt op bijna elke muziekspeler

Werkt op de meeste mediaspelers en apparaten

Bestandsgrootte

Typisch kleiner dan MP4

Typisch groter dan MP3

Samenvatting

Hopelijk heeft deze gids u geholpen om de verschillen tussen de formaten te leren kennen en te bepalen of u MP3 of MP4 moet kiezen. Als u het bestandsformaat moet veranderen, kunt u een online converter kiezen voor uw MP3-naar-PMP4-conversie of een krachtig desktopprogramma. Movavi Video Converter is een van de beste MP3-to-MP4 converter apps die je kunt gebruiken, en het is heel eenvoudig te downloaden en vandaag nog te gebruiken. U kunt het gebruiken voor al uw conversiebehoeften wanneer u MP3 naar MP4 moet converteren op een Mac of Windows, hetzij om een bestand gemakkelijker af te spelen of voor bewerkings- of uitwisselingsdoeleinden.

Veelgestelde vragen

Hoe converteer ik MP3 naar MP4 met een afbeelding?

Hoe converteer ik MP3 naar MP4 voor YouTube?

Wat is de beste MP3-naar-PMP4 converter?

Hoe converteer ik MP3 naar MP4 op Windows 10?

Hoe converteer ik MP3 naar MP4 op een Mac?

Hoe converteer ik MP3 naar MP4 met VLC?

Hoe converteer ik MP3 naar MP4 met Windows Media Player?

Hoe converteer ik MP3 naar MP4 met iTunes?

Hoe converteer ik MP3 naar MP4 op Android?

Is MP3 een video?