Een programma nodig voor foto’s samenvoegen?

Bekijk Movavi Photo Editor!
  • Instant retouchering
  • Filters en bijschriften
  • Objecten en achtergronden verwijderen

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe 2 foto’s samenvoegen

Er zijn veel redenen om twee afbeeldingen te combineren en het helpt om deze taak uit te voeren met één enkele toepassing, in het Nederlands, voor het bewerken van foto’s. Met Movavi Photo Editor kunt u eenvoudig meerdere afbeeldingen combineren – verticaal of horizontaal – om unieke afbeeldingen te maken van uw meest memorabele foto's. Pronk met de resultaten van uw inspanning met een voor-en-na afbeelding. Creëer memes van een opvallend panorama van Facebook. Plaats verschillende snapshots als één afbeelding wanneer u niet kunt beslissen welke de beste is.

Download Movavi Photo Editor voor Windows of Mac en volg onderstaande instructies en kom te weten hoe eenvoudig het is om foto in foto te plaatsen.

Movavi Photo Editor installeren

Open, na het downloaden van het programmabestand, het installatieprogramma en volg de instructies op het scherm.

Een afbeelding toevoegen

Klik op Bladeren voor afbeeldingen om een foto te vinden die u leuk vindt. Vervolgens kunt u de foto plakken in de werkruimte.

2 foto’s samenvoegen

Open de tab Plaats afbeelding en klik op Kleef een afbeelding om de tweede afbeelding te uploaden. De photojoiner zal de eerste afbeelding over de tweede invoegen.

Sleep vervolgens de tweede foto naar links of rechts als u de foto’s naast elkaar wil plaatsen. Sleep de foto omhoog of omlaag om ze boven elkaar te plaatsen. Klik links onderaan het scherm op Uitzoomen of druk op Ctrl - om beide afbeeldingen tegelijkertijd te bekijken. Wijzig indien nodig de grootte van de foto door de juiste hoeken van het kader met stippellijn te verslepen. Klik, zodra u de foto’s samenvoegde, op de toets Toepassen.

Meer afbeeldingen toevoegen (Optioneel)

Herhaal stap 3 om 3 foto's, 4 foto’s, of meer foto’s te combineren tot 1 foto.

Het resultaat bijsnijden (Optioneel)

Als er nog witte randen of lege ruimtes overblijven, kunt u de compositie verbeteren via de tab Bijsnijden bovenaan de programma-interface. Selecteer het gedeelte van de afbeelding die u wil bijsnijden door het kader met de stippellijn te verslepen. U kunt voor het opmaken ook kiezen uit zes sjablonen voor bijsnijden of de juiste maten ingeven in de velden Breedte en Hoogte. Klik op Toepassen.

De samengevoegde afbeeldingen opslaan

Klik op de knop Opslaan in de hoek rechts onderaan: Het venster Foto opslaan zal weergegeven worden. Geef uw bestandsnaam in, kies de gewenste indeling en specifieer de map voor opslaan. Klik op Opslaan.

Nu kunt u op uw PC van 2 foto’s 1 maken met onze Photo Editor. U kunt uw foto's mixen voor een geweldig resultaat. Het is eenvoudiger dan met andere software!