Een GIF naar MP4 converter nodig?

• Razendsnelle conversie
  • Batchverwerking van bestanden – elk aantal, elke grootte
  • Geen kwaliteitsverlies, zelfs voor 4K-video's
  • Eenvoudig bewerken en comprimeren

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe GIF naar MP4 converteren

10 173

GIF-afbeeldingen zijn tegenwoordig een mondiaal internetfenomeen. Waarom zou u uw kostbare tijd spenderen met een mening te geven over recente gebeurtenissen terwijl u gewoon een afbeelding kunt kiezen die uw emoties weergeeft? U kunt ook vele grappige of zelfs nuttige GIF’s online vinden. GIF-bestanden zijn bedoeld om te delen!

Wanneer het echter over de offline wereld gaat, worden de zaken iets moeilijker. GIF-bestanden zijn, van nature, afbeeldingen wat betekent dat ze niet kunnen geopend worden door videospelers. Sommige lezers zijn ook niet volledig compatibel: u kunt de animated GIF misschien bekijken maar de animatie kan niet gestopt of gepauzeerd worden, of niet versneld of vertraagd weergegeven worden. Zelfs de grootte wijzigen is niet altijd mogelijk.

De eenvoudigste oplossing voor dit probleem is om de GIF om te zetten in een MP4-bestand. Als u dit een goed idee vindt hebben wij de geschikte app voor u! Movavi Video Converter kan in geen tijd video’s maken van uw afbeeldingen. Het programma is echt veelzijdig – u kunt het zelfs gebruiken als een GIF-maker om geanimeerde afbeeldingen van een video te maken. Download het installatieprogramma voor uw PC of Mac en volg onderstaande stappen.

1. Installeer Movavi Video Converter voor het omzetten van GIF naar MP4

Open het gedownloade .exe- of .dmg-bestand en volg de instructies op het scherm.

2. Voeg geanimeerde afbeeldingen toe aan het programma

Klik op Media toevoegen en daarna op de optie Afbeeldingen toevoegen. U kunt de bestanden ook eenvoudigweg naar het programmavenster slepen.

3. Selecteer de video-indeling

Open de tab Video, kies de MP4 groep met presets en zoek de geschikte preset. Klik, als u de venstergrootte of bitrate van de uitvoervideo wil wijzigen, op het pictogram tandwiel en geef de gewenste instellingen in.

4. Start de conversie

Standaard wordt de uitvoervideo opgeslagen in de map Movavi Library. U kunt een andere doelmap selecteren door op het pictogram map te klikken. Druk op de knop Start om het proces te starten.

Nu weet u hoe u een GIF in een MP4 moet omzetten. U kunt hetzelfde proces volgen voor een andere indeling die door de software ondersteund wordt, zoals FLV, AVI of MOV. Werken met afbeeldingen en video’s is zoveel eenvoudiger met Movavi Video Converter!