U wilt van MOV naar MP4 converteren?

• Instellen met één klik
  • Razendsnelle conversie
  • Kwaliteitsverbetering

MOV

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe MOV naar MP4 converteren en vice versa

Er zijn niet zoveel echt populaire video-indelingen, maar MOV is wel één van de toonaangevende varianten. Deze indeling is door Apple ontwikkeld als een standaard voor het afspelen van video op Macs. De incompatibiliteit van indelingen tussen verschillende platformen en apparaten kan voor veel gebruikers toch nog problemen opleveren. MOV-video's kunnen bijvoorbeeld niet op Android-apparaten worden afgespeeld, tenzij u daarvoor een speciale app kunt vinden.

De makkelijkste manier om dit probleem op te lossen is om een MOV bestand te converteren naar een andere bestandsindeling die breder ondersteund wordt door apparaten en besturingssystemen, zoals MP4 (MPEG-4). Movavi biedt u efficiënte software in het Nederlands waarmee u een MOV bestand kunt converteren naar MP4, zonder verlies van kwaliteit – Movavi Video Converter ondersteunt meer dan 180 indelingen en 200 mobiele apparaten. Lees deze tutorial over hoe u MOV naar MP4 kunt converteren, installeer daarna het programma en probeer het zelf.

Download het programma Movavi Video Converter voor Windows of Mac gratis.

1. Installeer de software

Start het gedownloade bestand en volg de instructies op om Movavi Video Converter op uw computer te installeren.

2. Open bestanden voor conversie

Klik op de knop Media toevoegen bovenaan links en selecteer de Video toevoegen optie. Zoek nu de MOV-bestanden op die u als MP4 wilt opslaan en voeg deze aan de converter toe door te klikken op Openen.

3. Geef de uitvoerindeling op

Open de lijst met ondersteunde video-indelingen door te klikken op het Video tabblad. Zoek de collectie MP4 voorinstelling op en selecteer de gewenste.

4. Verander uw MOV-bestanden in MP4

Klik op Start om de bewerkingen te starten. Nadat de conversie voltooid is, wordt de map met de uitvoerbestanden automatisch geopend.

U kunt deze tweeweg-coderingssoftware van Movavi ook gebruiken om MP4 naar MOV en nog 180+ andere multimedia-indelingen te converteren.