Op zoek naar een MP4-editor?
Probeer Movavi Video Editor!

Werken met MP4-bestanden is eenvoudig

MP4 is een van de meest gebruikte bestandsindelingen en daar zijn goede redenen voor. De indeling is compatibel met de meeste computers, smartphones, tablets en TV's. Het wordt over het algemeen ook aanvaard op websites en wordt op YouTube aanbevolen als de beste indeling voor uploaden.

Gebruik Movavi Video Editor als u moet werken met MP4-clips in Windows of Mac OS! Met deze eenvoudig te gebruiken software kunt u MP4 bewerken en videobestanden in een oogwenk knippen, samenvoegen en verbeteren. Probeer Movavi Video Editor nu gratis en ontdek hoe intuïtief het is!

HOE EEN MP4-VIDEO BEWERKEN MET MOVAVI

Videobestanden toevoegen

• Upload MP4-video’s van uw harde schijf, mobiel toestel of externe opslag
  • Importeer opnames van uw camcorder
  • Neem een video van een webcam op

De beeldkwaliteit verbeteren

Als u denkt dat de helderheid, het contrast of de verzadiging van uw video niet naar behoren is kunt u onze MP4-editor gebruiken om de beeldkwaliteit in slechts enkele klikken aan te passen, handmatig of automatisch.

Helderheid

Knippen, trimmen en overgangen toevoegen

Moet u ongewenste delen uit uw video verwijderen? Met onze video maker-app kan u op een eenvoudige manier uw beeldmateriaal in MP4 knippen en trimmen en ongewenste delen verwijderen. U kunt uw video ook dynamischer maken door stijlvolle geanimeerde overgangen toe te voegen.

Sfeer toevoegen

Wilt u een artistiek tintje aan uw film toevoegen? U kunt een bepaalde stemming creëren door een keuze te maken uit onze verzameling van creatieve effecten: gebruik Retro filters om uw video er oud te laten uitzien, voeg grappige Vliegende objecten toe, experimenteer met Pop art en Kleurfilters.

Overlay titels

Tekst aan een video toevoegen is kinderspel! Kies de basis- of geanimeerde titelstijl die u het leukst vindt, overlay tekst op uw video via eenvoudig slepen en plakken, geef de woorden in, selecteer het lettertype en de kleur.

De soundtrack wijzigen

Vindt u de muziek van uw originele video niet leuk? U kunt eenvoudig geluid van de film die u bewerkt verwijderen en het vervangen door uw favoriete muziek of zelfs een commentaarstem toevoegen!

Het resultaat opslaan

Sla uw video op als een MP4-bestand of converteer het in elke andere populaire indeling. Exporteer video’s om te bekijken op smartphones, tablets en zelfs 4K-TV's door middel van toegewijde presets. Upload uw film rechtstreeks vanuit het programma naar het web.

De PC-versie van Movavi Video Editor is compatibel met Windows XP en Windows 7, Windows 8 en Windows 10. De Mac-versie is compatibel met Mac OS X 10.7 of hoger.