Op zoek naar een programma om video te versnellen?

• Bewerk en verfraai makkelijk video’s
  • Voeg stijlvolle overgangen, titels en filters toe
  • Stabiliseer en draai video’s om, egaliseer geluid, en meer

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe kunt u filmpje versnellen?

Videoversnelling wordt vaak in film en TV gebruikt om een komisch effect te creëren. U kan ook een doorspoeleffect toepassen op uw video voor lange scenes zodat deze minder tijd in beslag nemen. Dat is handig wanneer u de hele scene wilt laten zien zonder de film te lang te maken.

U kan Movavi software gebruiken om video te versnellen met slechts een paar muisklikken. Movavi Video Editor is een alles-in-één videobewerkingsprogramma dat u kan gebruiken om uw eigen film te maken met speciale effecten, muziek en titeltekst.

Video maken met een fast motion effect is erg makkelijk. Volg deze vijf simpele stappen en ontdek het zelf!

Installeer Movavi Video Editor

Download het Nederlandse installatiebestand voor de software op uw Windows- of Mac-computer, start de setup en volg de installatie-instructies.

Voeg uw video toe aan het programma

Start het programma en kies Project maken in volledige modus. Klik daarna op de knop Bestanden toevoegen en zoek het videobestand dat u wilt versnellen.

De video die u hebt gekozen wordt automatisch toegevoegd aan de tijdlijn onderaan het programmavenster.

Versnel Video Playback

Klik om de snelheid van de video aan te passen op de knop Clip eigenschappen en zet de Snelheid regelaar naar rechts om de snelheid van uw clip te versnellen.

Pas de soundtrack aan (optioneel)

Wanneer u uw video versneld, wordt ook het geluid aangepast. Als u enkel de video wilt versnellen en de originele snelheid van het geluid wilt behouden, kunt u dit zo doen.

Demp eerst het originele geluid. Om dit te doen klikt op het Track dempen icoon zoals u op de afbeelding kan zien.

Upload nogmaals de originele video in het programma. Klik op de audio die aan de videoclip vasthangt en sleep deze naar het audiotrack, en plaats deze onder de eerste videoclip. Verwijder daarna de video die u zojuist toevoegde.

Nu heeft u een versnelde video met originele soundtrack. U kan ook een volledig nieuw audiotrack toevoegen aan uw versnelde scene – kijk voor meer informatie daarover in de gids om audio aan video toe te voegen.

Exporteer de afgewerkte video

U kan uw versnelde video in elke populaire indeling opslaan, hem op dvd branden of uploaden naar het internet rechtstreeks vanuit het programma.

Klik op de knop Exporteren en kies de gewenste optie, bijvoorbeeld Opslaan als video of Voor Apple-apparaten. Kies daarna uw gewenste video-indeling of toestel en klik op Starten. Het programma slaat de film op op de harde schijf van uw computer in de door u gekozen map.