Sådan overlejrer du et billede på en video - 3 forskellige måder

Prøv Movavi Video Editor:

• Flere overlejringstilstande

• Enkel redigeringsproces

• En rig samling af effekter

Ved at klikke på download-knappen downloader du en gratis version af programmet.*

6 601

Hos Movavi er vi forpligtet til kun at give dig verificerede oplysninger. Her er, hvad vi gør for at sikre dette:

• Når vi udvælger produkter til vores anmeldelser, undersøger vi både efterspørgsel og popularitet.

• Alle produkter nævnt i denne artikel er blevet testet af Movavi Content Team.

• Når vi tester, sammenligner vi nøgleparametre, herunder video- og lydbeskæring, visuelle effekter, stabilisering, justering af videokvalitet, lagring og deling af videoer og andre vigtige funktioner.

• Vi studerer brugeranmeldelser fra populære anmeldelsesplatforme og gør brug af disse oplysninger, når vi skriver vores produktanmeldelser.

• Vi indsamler feedback fra vores brugere og analyserer deres meninger om Movavi-software såvel som produkter fra andre virksomheder.

disclaimer_person

Hurtigt resumé

Editing on your Mac, iPad, or iPhone: iMovie

Editing on computers with Windows 8 and older: Windows Movie Maker

Der er mange grunde til, at man gerne vil overlejre et billede på en video. Måske vil du skabe en billede-i-billede-effekt eller overlejre et billede som f.eks. et logo eller anden grafik. Det kan også være, at du vil bruge billeder som en del af dit videoprojekt og tilføje effekter eller endda en voice-over til videoen. Alt dette er muligt med det professionelle Movavi Video Editor samt et par andre programmer, hvoraf nogle endda er gratis at downloade og bruge.

I denne guide udforsker vi de forskellige metoder og videoredigeringssoftware, der giver dig mulighed for at tilføje dit eget billede over et videoformat.

Way #1 - Sådan tilføjer du et billede til en video med Movavi Video Editor

Instruktionerne nedenfor fortæller dig, hvordan du overlejrer et billede på en video ved hjælp af Movavis videoredigeringsprogram. Denne kraftfulde app hjælper dig ikke kun med at sætte et billede ind i en video, men også med at redigere dine videoklip på mange andre måder: klip og sammenføj, tilføj sjove klistermærker, anvend kreative filtre og meget mere.

Du kan nemt indsætte medieobjekter i dit projekt for at gøre dine film mere interessante og engagerende. Se instruktionerne nedenfor for at lære, hvordan du tilføjer et billede til en video.

Trin 1. Installer Movavi Video Editor

Først og fremmest skal du downloade distributionsfilen og installere softwaren. Så snart installationsprocessen er afsluttet, skal du åbne programmet.

Trin 2. Tilføj din video

Nu er det tid til at tilføje et videoklip. Klik på knappen Tilføj filer, og vælg den video, som du vil lægge et billede på. Træk og slip din fil fra Media Bin til tidslinjen.

Trin 3. Tilføj et foto til en video

Hvis du vil tilføje et billede til videoen, skal du først tilføje det til dit projekt. Klik på Plus-knappen, og vælg Add Video Track i drop-down-menuen. Træk og slip derefter dit billede til det nye spor fra den mappe, hvor det er placeret. Du kan tilføje mere end ét billede, hvis du har brug for det. Hvis du vil tilføje et logo over videoen, skal du sørge for, at billedet har en gennemsigtig baggrund og er gemt som en PNG-fil.

Trin 4. Rediger billedlaget

Juster indstillingerne for overlay. Vælg den ønskede overlejringstilstand (Billede i billede, Logo, Overlap, Side om side eller Trio). Juster derefter vinkelværdien, billedstørrelsen og placeringen i preview-sektionen.

Trin 5. Gem den redigerede video

Nu ved du, hvordan du sætter et foto på en video, du har gjort det selv, og alt, hvad du mangler nu, er at gemme den redigerede fil. Klik på knappen Export, vælg det ønskede videoformat, destinationsmappen, kvaliteten og et nyt filnavn, hvis det er nødvendigt. Du kan også definere yderligere video- og lydindstillinger. Klik derefter på knappen Start. Når eksporten er færdig, åbnes mappen med din video automatisk. Nu ved du, hvordan du indsætter et billede i en video ved hjælp af Movavi Video Editor.

En app til redigering på Mac, iPad og iPhone

iMovie
Bestseller

En kraftfuld løsning til nem og hurtig videoredigering

Movavi Video Editor

Et program til redigering på Windows 8 og ældre

Windows Movie Maker

Way #2 - Sådan sætter du et billede på en video i iMovie

iMovie er gratis software til iOS og macOS. Det installeres automatisk på din Apple-enhed og fungerer på samme måde som Windows Movie Maker.

Selvom iMovie betragtes som entry-level software, er det i stand til at indsætte et billede over en video og skabe en "billede-i-billede"-effekt. Der er endda nogle muligheder for at lave nogle grundlæggende animationer af det overlejrede billede, når du lægger det ovenpå.

iMovie kommer med et mediebibliotek og en række funktioner, der giver dig mulighed for at tilføje dine egne titler, overgange og effekter. Det er perfekt til hjemmevideoer og til enkle YouTube-projekter.

Sådan tilføjer du et billede til en video i iMovie:

Trin 1. Opret et nyt projekt i iMovie

Åbn iMovie-appen fra Finder eller Launchpad, og opret et nyt projekt.

Trin 2. Upload dine filer

Klik på File og derefter Import Media, og find den video og det billede, du vil bruge, og importer dem til projektet.

Trin 3. Placer filerne på tidslinjen

Vælg et klip eller et område af et klip, som du vil bruge som basis for dit billede-i-billede, og træk det over et klip på tidslinjen.

Træk billedet, indtil det viser det grønne Add-ikon(+), og slip museknappen.

Trin 4. Angiv indstillingerne

Klik på pop op-menuen til venstre, og vælg Picture in Picture. Det giver flere muligheder for at kombinere billederne.

Trin 5. Flyt billedet på tidslinjen

Klik og træk billedet til den del af skærmen, hvor du vil have det vist. Du vil også se overgangseffekter og kantindstillinger, som du kan ændre, så videoen får et andet udseende.

Trin 6. Del filen

Del videoen. Klik på File og derefter Share for at få vist en række muligheder for at dele din nyredigerede video. Du kan vælge at uploade direkte til Vimeo eller YouTube, vedhæfte til en e-mail eller bare downloade til en fil på din computer.

Way #3 - Sådan indsætter du et billede i en video med Windows Movie Maker

Windows Movie Maker er et stykke software, der er installeret på mange Windows-enheder, og selvom der ikke længere tilbydes support til det, kan det stadig bruges af folk, der har softwaren på deres maskiner til at indsætte et billede i en video.

Windows Movie Maker har fordelen af en virkelig enkel brugerflade, som det ikke tager lang tid at få styr på, selv som amatør eller nybegynder. Windows Movie Maker er som standard installeret som en del af mediepakken på Windows-computere. På de nyeste Windows-enheder er den gratis Movie Maker-software blevet erstattet af Microsoft Photos App, som er inkluderet i Windows 10, og som indeholder en Video Editor-tilstand.

Windows Movie Maker giver dig ikke rigtig mulighed for at lægge et billede oven på en video, og du kan heller ikke eksportere dit klip til MP4 med det. Men du kan indsætte et billede i en video og tilføje overgange. Her er en trin-for-trin-guide til at indsætte et billede i en video ved hjælp af Windows Movie Maker:

Trin 1. Tilføj dine mediefiler

Åbn Windows Movie Maker, og klik på Import Video for at finde videofilen. Klik på Import Pictures for separat at finde og indsætte billedfilen i projektet fra din harddisk.

Trin 2. Flyt dine filer til tidslinjen

Vælg de elementer, du vil bruge, og træk dem over på tidslinjen i bunden af skærmen - det er her, du begynder at strukturere videoprojektet.

Trin 3. Indsæt et billede

Vælg, hvor du vil indsætte dit billede, og del videoklippet i to. Det gør du ved at klikke på knappen Split i preview-vinduet. Træk billedet på tidslinjen, så det er på det rigtige sted. Klik på Vis videoovergange for at tilføje effekter mellem klippene.

Trin 4. Juster lydsporet

Hvis din video indeholder lyd, skal du foretage et ekstra trin. Først skal du eksportere lydsporet separat og slette det fra tidslinjen. Del derefter videoen op i to, og juster varigheden af afspilningen for hvert element, så den samlede varighed er den samme som før. Indsæt derefter det gemte lydspor igen, og sørg for, at lyden er synkroniseret med videoen.

Trin 5. Gem videoen

Åbn Fil, og klik på Gem filmfil. Vælg indstillingen Min computer. Klik på Næste, indtast et filnavn, og søg efter den relevante destinationsmappe. Klik på Næste igen, og vælg den bedste kvalitet til afspilning som anbefalet. Klik på Næste en gang til for at eksportere klippet. Sådan sætter du et billede på en video ved hjælp af Windows Movie Maker.

Movavi Video Editor

Lav nemt fantastiske videoer

* Den gratis version af Movavi Video Editor kan have følgende begrænsninger afhængigt af build: vandmærke på eksporterede klip, 60 sekunders video eller 1/2 grænse på lydlængde og/eller nogle avancerede funktioner, der ikke er tilgængelig ved eksport af videoer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg tilføje et logo til min video?

Hvis du vil tilføje et logo til din video, skal du bruge et desktop- eller et online videoredigeringsprogram. Hvis du foretrækker at bruge en desktop-app, kan du prøve Movavi Video Editor.

Download Movavi Video Editor til Windows

Download Movavi Video Editor til Mac

1. Installer programmet, og kør det på din pc.

2. Klik på New Project i afsnittet Edit Video.

3. I det nye vindue, der vises, skal du klikke på knappen Tilføj filer. Vælg din video og dit logo i dialogboksen. Filerne vises i Media Bin.

4. Træk videoen og billedet ind på tidslinjen.

5. Klik på Plus-knappen, og vælg Add Video Track i drop-down-menuen. Flyt dit billede til det nye spor.

6. I vinduet Overlay vælger du indstillingen Logo og placerer billedet på videoen.

7. Klik på Eksporter for at gemme resultatet. I dialogboksen skal du vælge outputformat, kvalitet og destinationsmappe. Skift filnavnet, hvis du ønsker det. Når du er tilfreds, skal du klikke på Start. Den resulterende fil åbnes i den angivne mappe.

Hvordan overlejrer jeg et billede på en video?

Brug Movavi Video Editor.

1. Download og installer Movavi Video Editor på din pc.
    Download Movavi Video Editor til Windows
    Download Movavi Video Editor til Mac

2. Start programmet, klik på Tilføj filer, og vælg den video og det billede, du vil arbejde med. Filerne vises i Media Bin. Træk og slip dem på tidslinjen.

3. Vælg billedet, og træk det til en position over videosporet. Et overlejringsspor vises.

4. Som standard er elementerne overlejret i Picture-in-picture-tilstand. Dobbeltklik på billedet for at redigere det i preview-skærmen. Her kan du justere størrelsen på billedet ved at trække i kanterne og placere det på videoen. Du kan også vælge Side by side eller Cover overlay modes. For at gøre dette skal du åbne rullelisten over preview-skærmen og vælge din foretrukne indstilling.

5. Klik på knappen Eksport. Vælg destinationsmappe, videoformat og kvalitet. Giv filen et navn, hvis du ønsker det, og klik på Start.

Hvis du også vil lære, hvordan man overlejrer videoer, kan du læse den detaljerede vejledning ved at følge linket nedenfor.

Hvordan kan jeg redigere en video og tilføje et billede?

Læs denne artikel, hvis du vil lære, hvordan du tilføjer et billede til en video. Du kan også finde detaljerede oplysninger om, hvordan du laver en videomontage i vores komplette guide.