Een AVI-converter nodig?

• Razendsnelle conversie
  • Batchverwerking van bestanden – elk aantal, elke grootte
  • Geen kwaliteitsverlies, zelfs voor 4K-video's
  • Eenvoudig bewerken en comprimeren

Hoe een AVI-bestand omzetten

11 457

Hebt u veel AVI-video’s die u op uw mobiel toestel wil bekijken? Met de juiste software krijgt u dit snel en makkelijk voor mekaar.

U kunt echter bepaalde problemen tegenkomen.

Schokkerige beelden in de video’s?

Dit wordt mogelijk veroorzaakt door het formaat van uw AVI-bestanden. De grootte verminderen zou moeten helpen – verkrijg de geschikte software en gebruik deze om de bestanden te comprimeren.

Is het geluidsvolume van de bestanden te laag?

Uw toestel heeft misschien niet al te beste luidsprekers of relatief oude firmware. Een goede manier om dit op te lossen is het verhogen van het geluidsniveau in de bestanden zelf door middel van een goede media-app.

Uw TV geeft geen ondertitels weer?

De TV werkt misschien niet goed met deze bepaalde indeling van ondertitelbestand. U kunt de ondertitels aan de video zelf toevoegen – gebruik eenvoudigweg de juiste conversietool.

De Video Converter van Movavi kan u helpen om al deze problemen op te lossen. Probeer het om uw AVI-bestanden om te zetten in de MP4-indeling en in MOV, FLV, WMV, VOB, MPEG, MPEG-4, TS, MP4, M4V, MKV, DVD-compatibele video of een andere media-indeling. De app kan u ook helpen bij AVI omzetten in WAV, FLAC, MP3 en andere populaire audio-indelingen.

In deze handleiding zullen we u in detail tonen hoe u onze snelle en eenvoudige AVI-converter moet gebruiken. U moet niet vertrouwd zijn met AVI-software, video-indelingen of instellingen – start gewoonweg de converter, kies uw video, selecteer een kant en klare preset en converteer uw AVI-bestanden.

Je kunt de geschikte versie van het programma in het Nederlands downloaden, volg daarna onderstaande, eenvoudige stappen.

Stap 1. Installeer Movavi Video Converter

Download de video-converter en open het installatiebestand om de installatie van het programma te voltooien.

Stap 2. Open de AVI-video’s die u wilt converteren

Start Movavi Video Converter. Klik op de knop Media toevoegen en dan op Video toevoegen om AVI-bestanden toe te voegen aan het programma.

Stap 3. Kies een preset

Selecteer onderaan het venster van de converter de gewenste uitvoerindeling voor de video.

Stap 4. Het AVI-bestand omzetten

Klik op het pictogram Map om te specificeren waar uw geconverteerde bestanden opgeslagen moeten worden.

Klik tenslotte op Start.

Stap 5. Zet de nieuwe film over naar uw mobiel toestel

Na gebruik van het programma is het een goed idee om het te minimaliseren of af te sluiten. Nu is het tijd om uw mobiel toestel aan te zetten en het op de computer aan te sluiten. Start de uploader op uw toestel en volg de aanwijzingen of, afhankelijk van het toestel, open de doelmap en sla de geconverteerde bestanden daar op. Denk eraan dat bestanden uploaden enige tijd in beslag neemt, afhankelijk van de geconverteerde bestanden.

Dat is alles over het gebruik van de software van Movavi voor het converteren van video van AVI naar elke gewenste indeling! Open nu, telkens wanneer u een AVI-video naar ander video-indelingen wil converteren, gewoonweg Movavi Video Converter en volg deze stappen.