Wil u foto-effecten en filters toevoegen?

• Instant retouchering
  • Filters en bijschriften
  • Objecten en achtergronden verwijderen

Door op de downloadknop te klikken, download je een proefversie van het programma. *

Hoe foto-effecten en fotofilters toevoegen

11 978

Bestaat er een manier om van een alledaagse zwart wit foto een prachtig mooie en sfeervolle afbeelding te maken? Ja, die bestaat! Voeg gewoonweg foto-effecten en filters toe met Movavi Photo Editor om bijvoorbeeld een foto zwart wit te maken – een eenvoudig maar krachtig programma voor fotografie die uw foto’s er in een oogwenk zorgt voor super mooie foto’s!

Klik gewoonweg op onderstaande pictogrammen om de verschillende effecten in Movavi Photo Editor

Het programma bevat meer dan 120 verschillende foto-effecten in 11 categorieën:

• Kwaliteitsverbetering afbeeldingen (Helderheid, Contrast, Saturatie, Vervagen, enz.)
  • Klassiek (Sepia, Dramatisch, Nostalgisch, Lomo, Grijsfilter, Zwart-wit)
  • Disco
  • Retro (Vintage filter)
  • Fantasie kleur
  • Vignetten
  • Pop art
  • En meer

Download Movavi Photo Editor voor Windows of Mac in het Nederlands en volg onze stap-voor-stap handleiding om te leren hoe u effecten en fotofilters kunt toepassen.

Stap 1. De software installeren

Open het gedownloade bestand en volg de instructies.

Stap 2. Een foto toevoegen aan het programma

Klik op Bladeren voor afbeeldingen en kies de foto die u wil bewerken. U kunt uw bestand ook eenvoudigweg naar het programmavenster slepen.

Upload an image to add photo filters on it

Stap 3. Effecten en filters toepassen

In de tab Aanpassen kunt u de verschillende instellingen voor afbeeldingen zoals contrast, saturatie, vervaging en meer, wijzigen. Klik op Magic Enhance om de helderheid en het contrast automatisch te verbeteren. Sleep, als u de parameters afzonderlijk wil aanpassen, de betreffende schuifbalken tot u het gewenste effect verkrijgt – sleep bijvoorbeeld de schuifbalk Saturatie naar rechts om de kleuren levendiger te maken. Gebruik Vervagen om de afbeelding waziger te maken en een dromerig karakter te geven.

Start applying picture effects by changing various image settings

Ga voor het bekijken van andere types of effecten naar de tab Effecten en kijk rond in de verschillende categorieën. Open, om bijvoorbeeld het populaire vintage-effect te creëren, de categorie Klassiek en kies Sepia of Lomo. Als u het effect van een potloodtekening wil bekomen, is Houtskool uit de categorie Artistiek uw beste keuze. Klik op een effect om het resultaat te bekijken. U kunt de intensiteit van de meeste effecten en filters aanpassen; de schuifbalk zal verschijnen onder het pictogram als deze optie beschikbaar is. Sleep de schuifbalk om de intensiteit van dat effect aan te passen. U kunt ook op de knop Verras me klikken om een willekeurig effect te kiezen. Klik op de knop Toepassen als u tevreden bent met het resultaat. Bekijk de volledige verzameling en beleef plezier tijdens het toevoegen van verschillende leuke stemmingen aan uw foto’s.

Add filter to a photo in the Effects tab

Houd, om de bewerkte foto met de originele te vergelijken, de knop Origineel weergeven op het paneel boven de afbeelding ingedrukt. Klik op Origineel herstellen bovenaan links in het programmavenster als u de wijzigingen wil annuleren.

Stap 4. De bewerkte foto opslaan

Klik op de knop Opslaan in de hoek rechts onderaan op de interface, kies een map en sla de foto op in de gewenste indeling.

Save the photo with a filter in any format you like

Movavi Photo Editor is meer dan alleen software met grappige foto-effecten en speciale foto-filters. U kunt het ook gebruiken voor het toevoegen van tekst aan een foto, wijzigen van een achtergrond, verwijderen van onzuiverheden van de huid, en om uw foto op vele andere manieren te verbeteren!

Movavi Photo Editor

Verbeter afbeeldingen eenvoudig en behaal in een handomdraai professionele resultaten.

*De proefversie van Movavi Photo Editor heeft de volgende beperkingen: je kunt maximaal 10 afbeeldingen opslaan met een watermerk, schermafbeeldingen zijn uitgeschakeld.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, neem dan gerust contact op met ons Supportteam.

Ook interessant voor u

Movavi Video Editor

Een uitgebreid, gestroomlijnd videobewerkingsprogramma met alles wat u nodig hebt om geweldige home video's te maken met aangepaste soundtracks, speciale effecten, coole titels en overgangen.

Movavi Screen Recorder

Gewoon de beste manier om in HD op te nemen van uw scherm. Maak videobeelden van elke applicatie, neem online streaming video en webinars op, zelfs Skype-gesprekken en sla clips op in alle populaire indelingen.